• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılzar belden yukarıma kilo alabilir miyim? Deneyen ve başarılı olan var mı?

them_at

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
192
32
118
Ankara
Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim, sonuç alınıyorsa spor merkezine de gidebilirm ama nasıl bölgesel kilo alınır bilmiyorum?

Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim, sonuç alınıyorsa spor merkezine de gidebilirm ama nasıl bölgesel kilo alınır bilmiyorum?

canım bol bol yüz
yüzmek kollara,göğüslere,omuzlara inanılmaz şekilde biçimli ve sıkı dolgunluk veriyo
bu yaz bol bol yüz farkı tek sen değil herkes farkedecek:))

Canım üst bölge derken omuzların genişlemesi ise gerçekten yüzme çok faydalı ve spor merkezlerindeki hocaların tavsiye edeceği egzersiz aletleriyle vücudunu istediğin biçime sokabilirsin..uzun bi süreç sabır azim gerektirir.

Sadece omuz değil tatlım, sırtım çok zayıf, biri sarılınca kemiklerimi hissediyo resmen :) Sırtıma ve göğsüme de almak istiyorum :(

Sadece omuz değil tatlım, sırtım çok zayıf, biri sarılınca kemiklerimi hissediyo resmen :) Sırtıma ve göğsüme de almak istiyorum :(

o zaman spor merkezlerindeki profesyonel spor hocalarından yararlanmalısın :34: bende aşırı zayıflasamda gögüslerim büyük gitmiyor çok zayıflayıncada omuzlarım taşımıyor hafif kamburlaşıyorum..bi ara gittim spor merkezine ama sonra 1 hafta yerimden kalkamadım dahada gitmedim :52: bende azıcık kilo aldım şimdi iyi duruyor

Back