slm kızlar 110 kiloyum(doktorun tartısına göre:)) ) ve 5+3 hamileyim. Doktor çok dert etme aynı kilo veya en fazla 10 kilo fazlayla doğuma girersin. Tandiyon ve şeker takibini daha sık yaparız olur biter dedi. Ben de çok utanarak gitmiştim doktora
canım valla içime su serptin bende kilomdan ok utanır oldum malum doktora gittiğimde fırça yiyecem diye doktora bile gidemiyorum(( ne yapsam veremiyorm ama inşallah hepimiz sağlıklı bir kiloya ulaşır. İyi bir hamilelik geçirirsin inşallah canım. Hangi şehirdesin canım. Ben İstanbuldayım ama konuya bu şekilde yaklaşacak bir doktor arıyorum valla yardımcı olursan sevinirim...
bu sayfa hem güncllensin ben dr ye gittim sonunda iltahap varmış ilaç verdi adetime 8 gün var adet olursan başla dedi ilaca bebek varsa zararı olmasın die ve kilon problem değil dedi sevindim zoru başardık dr göründüm yalnız kafama takıldı acaba iltahap engelmi oluyor hamile kalmaya ya ben yine ümitliyim çok geçmeden olsa kış bebeği olsun istiyorum mevsim dönümlrinde doğarsa zor olur bakımı diye düşünüyorum inş bu ay vardır da ilacı kullanmam