kilosu yüzünden hamile kalamayan arkadaşlar buraya

slm kızlar 110 kiloyum(doktorun tartısına göre:)) ) ve 5+3 hamileyim. Doktor çok dert etme aynı kilo veya en fazla 10 kilo fazlayla doğuma girersin. Tandiyon ve şeker takibini daha sık yaparız olur biter dedi. Ben de çok utanarak gitmiştim doktora

canım valla içime su serptin bende kilomdan ok utanır oldum malum doktora gittiğimde fırça yiyecem diye doktora bile gidemiyorum (( ne yapsam veremiyorm ama inşallah hepimiz sağlıklı bir kiloya ulaşır. İyi bir hamilelik geçirirsin inşallah canım. Hangi şehirdesin canım. Ben İstanbuldayım ama konuya bu şekilde yaklaşacak bir doktor arıyorum valla yardımcı olursan sevinirim...

Ben de İstanbuldayım. Kozyatağı Acıbadem hastanesi Cem Bey'e gidiyorum. Süper şeker bir doktor. Tavsiye ederim.

bende ikinci çocuğuma 20 kilo fazlayla hamile kaldım.şu an 31.i haftaya girdim 2,5 kilo almışım.tek zorluğu kilo almasamda karnım çok büyük ve ağırlaştım.tabi ikinci olduğu içinde daha büyük oluyormuş.bir de sanırım tekmeleri hissetme konusunda ilki kadar net olmuyor:))yağ oranı fazla olunca.4,5 kilo daha alma hakkım var.gerçi ben ilk hamileliğimde de 8 kilo almıştım.kiloları sonradan edindim.:)

güünaydıın inş bizde yaşarız ikinci bir hamilelik bir de duyduğuma göre ultrosonda göremiyor muşsun yağlar fazla diyee daha hamilelik yok ve sanırım olmuyor fakat dr ye gitmeye utanıyorum yaa yardıım lütfeeen

mrb kızlar bende sıızn gıbı dusunenlerdendım bend kılolu bırıyım amacocukda ıstemek en dogal hakkımız kıloluuydum ama soyle bı sansım vardıı adetım hıc duzensız deıldı gunune gun oluuyordum korunmayı bıraktıkdan 2 ay sonra hamıle kaldım ama 3 haftalık dusukyaptım onun arkasından tekrar hamlıe kaldım vede hıc kafannıza tamayın bak tam 90 kiloyla hamıle kaldım sımdı 6bucuk aylık hamıleyım bundan sonrada bı sorun yasamam ins.vede son 1bucuk ayda 2kilo aldım ozamana kadar kilo aalmadım ins boyle devam eder hamle kaldıgımda dr bısey der dıyee ınanın esımle bıle gıtmeım yanlız gıtmeyı tercıh edıyordum utancımdan ama dr kıloyla alakalı hıc bırsey demeyınce esımlee artık gıdıyorum:))) hıc kafanıza takmayın herseın hayırlısını allahdan ısteyınn ultrasona gorunmuyor dıyede bısey yokkk gayet ıy gorunuyorrr umarım yardımcı ollmusumdurr vedee yı bı guncelleme olmusdurrrrrrrrrrrr:))

nil1299 umarım sağlıcakla doğum yaparsın içime su serptin bu arada doğum için drun sezeryan veya normal doğum ne diyo paylaşırmısın

bu sayfa hem güncllensin ben dr ye gittim sonunda iltahap varmış ilaç verdi adetime 8 gün var adet olursan başla dedi ilaca bebek varsa zararı olmasın die ve kilon problem değil dedi sevindim zoru başardık dr göründüm yalnız kafama takıldı acaba iltahap engelmi oluyor hamile kalmaya ya ben yine ümitliyim çok geçmeden olsa kış bebeği olsun istiyorum mevsim dönümlrinde doğarsa zor olur bakımı diye düşünüyorum inş bu ay vardır da ilacı kullanmam

canım hamişlerden haberler bölümünde bir konu vardı. arkadaş rahimde iltahap ile hamile kalmıştı. hatta yeni olan birşey bu ben sana linki vereyim ama tabiki iltahap varken hamiş kalmak tehlikeli a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=186965

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…