kilosu yüzünden hamile kalamayan arkadaşlar buraya

nar

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
1.895
7
slm kilosu fazla olupta hamile kalmayan veya kalan varmı aramızda

ben varım canım dr um 15 kilo vereceksin dedi. yumurtam normal çatlıyor ama nedense 1,5 senedir hamiş olamadım. gerçi arada 5 haftalık bebişim gitti. pco var bende birazda ondan tutunamadı yavrum sanrıım. mevlam isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın

kaç kilosun sakıncası yoksa söylermisin ben daha ikinci ay denemem ama 4 gün var adete hiç umudum yok

slm kızlar benimd eacilen kilo vermem lazım ve basladım da zaten dr bana ver demiştim aldıgım ilaclar saolsun kilodan baska bi işe yaramadı gecen ay asılama yaptırdım olmadı bakalım bu ay kilo vericem bu sefer ne olucak

Kilolu insanlar hamişken pek kilo almazmış diye duymuştum gerçi bünyeye göre de değişiyormuş benim bir kaç arkadaşımda kiloluyken hamiş oldu bilginiz olsun

kizlar bende 3 yil once tedaviye basladigimda 55 kilo idim , bir yigin ilac tedavisi ve 3 asilamaniin ardindan 80 kilo ya ciktim ve tam artik ugrasmicam isime yonelcem dedim an hamile kaldim kendiliginden suan 7.5 haftalik hamileyim ve dua ediyorum cok kilo almim diye ve de dikkat etmeye calisiyorum bakalim

ebis moralim yerine geldi biraz inş cnm ALLAH herkese anne olmayı nasip etsin benim bir kızım var 8 yaşında ona kardeş istiyoruz artık inş olur

nalam hayırlı olsun bebişin yürüyüş yapabiliyormusun hamile iken ben yapıodum bu hafta bıraktım tutunmakta belki problem olur die ne dersin biraz yağda yakabiliriz hamişken tabi ilk önce benim hamiş olmam lazım

canim ben normal hayatima devam ediyorum dr um bir problem olmadigini soledi ama yine yuruyus yapmiyorum en azindan 3 ayi bitirim diyorum korkuyorum biraz acikcasi ne olu ne olmaz diye ama burda hamileler iciin kurslar var 4. ay da oraya baslamayi dusunuyorum egzersizler icin

nalam peki belirtileri ne oldu hamişliğinin ilk yani adet gününden ewel bende kasıkta ağrı ve bulantı var ama geçen ayda oldu bi şey yoktu 4 gün kaldı zaman geçmio

canim valla ben 3 senedir hamile kalmayi bekledigim icin her ay burada yazan tum belirtileri yasiyordum mide bulantilari , kasik agrilari , herseyi yasiyordum ama hep sonu husran oluyordu , gecen ay hic beklemedigim icin aklimdada yoktu ve hicbir belirtide yasamadim ama adetim 3 gun gectikten sonra inanilmaz midem ezilmeye basladi 3 gun ole cektim ama test yapmadim yine ilaclardan adet gecikmesi oluyor diye sonra karnimda kasilma basladi ve ben bir aksam test yaptim sonuc pozitifti inanamadim 2 gun sonrada dr a gittim ve keseyi gorduk , gecen hafta da kalp atisini duyduk
fakat bende arada karnimda kramplardan ve hala midemde ezilmeden baska hicbir belirti hala yok insallah boyle devam eder asermiyorum yani

balımnur okudunmu hamiş şansımız var inş çok da değil kilon benim kızımvar ve hamilelikte ve sonra kilo aldım çünkü çalışmayı bıraktım 80 in biraz üstü diyelim (hatta 90 a yakın) ben bu yüzden jinekoloğa bile gidemiyorum bana bu kiloda hamişlik nasıl istersin diye bu arada boyum 1.75

bu arada bu hafta polis haftası ve bu gün polis bayramıda kutlaırm die sormuştum balımnur:a015:

aaa bende kiloluyum ama kilolu olupta hamile kalan çok kızlar bi haber okumuştum 24 yaşında kız 200 kilo bir gün mide ağrısından doktora gidiyor dayanamayıp doktor goğum gelmiş diyor kız inanamıyor kızı doğuma alıyorlar oda erkek arkadaşını arayıp bab oldun diyor yani kilosundan farketmemiş hamile olduğunu bu amerikada yaşanmış

Kızlar yarama parmak bastınız valla. Bende her daim kilo sorunu yaşayan biriyim evlendikten sonra pko ve insülin direnci sorunlarımın olduğunu öğrendim. Ne yaparsam yapayım kilo vereceğime alıyorum kendimi buna inandırmak istemiyorum ama gittiğim bir doktor kilo verene kadar korunmalısın dedi. Korundum ama baktım kilo veremiyorum korunmayıda doktoru da bıraktım. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum yaşım 31, boyum 1.68 ve malesef 93 kiloyum(

slm sayfa heralde böle güncellenecek bir de bir şey soracam acaba yeşil çayın bir zararı olurmu metobolizmayı canlandırıyormuş ben şimdilik memnunum

kilolu olmak kadar çok zayıf olmak da hamile kalmayı zorlaştırıyormus.ben de çok zayıf oldugum için kalamıyorum galiba ((

Yok Kizlar Kendinizi öyle şartlandirmayin Ben Evlendiğimde 60 Kiloydum.hamile Kalmadan önce 85 Oldum şimdi De 7 Aylik Hamileyim Hiç Bi Problem Yaşamadim.kilom En Son Tartildiğimda 90 Olmuş Dikkat Ediyorum çok Kilo Almamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…