- 1 Kasım 2020
- 11
- 15
- 8
- Konu Sahibi Yagmurefjsk
Bu kdr dalga geçmek hoşuna mı gidiyorNiye sadece alıntı yapıyorsun ikidir? Heyecandan yazmayı mı unuttun acaba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kdr dalga geçmek hoşuna mı gidiyorNiye sadece alıntı yapıyorsun ikidir? Heyecandan yazmayı mı unuttun acaba...
Bikini giymiyorsan ince belin ne anlamı var bebişim?Evt sana göre çıplaklık güzel
maaleseff ben hiç giymedim giymemde
Cinsellik topiğinde orta parmağının 11 cm olduğunu iddia eden bir abla (abi) varParmak ölçüsü ne içinmiş? Ben de ölçeyim.
Belim ince ama oversize giyiniyorum. Çünkü neden olmasın diyor.Bikini giymiyorsan ince belin ne anlamı var bebişim?
İnce belli insan belini gösterir. Yazık ediyolla ince bellere böyle. Bari kullanacak birine versinler, heba olmasınBelim ince ama oversize giyiniyorum. Çünkü neden olmasın diyor.
Kaldırmış, sanırım nazar değecek diye korktu
Çok yanlis bi yere düştümBikini giymiyorsan ince belin ne anlamı var bebişim?
TühKaldırmış, sanırım nazar değecek diye korktu
Benim de belim ince tabi 50'li ölçülerde değil. Günlük hayatımda crop falan giyebileceğim bir işim olmadığından, en azından belimi öne çıkaracak bluzlar tercih ediyorum. Dar kesim gömlekler vs. de oluyor. Ferrari'm varsa gösteririm tabi arkadaş.İnce belli insan belini gösterir. Yazık ediyolla ince bellere böyle. Bari kullanacak birine versinler, heba olmasın
Göğüs?Cevremdekiler sürekli çok zayifsin kilo al kemiklerin çıkmış fln diyorlar halbuki bana göre zayif olmadığımı düşünüyorum
Belim ince(58) olduğu icinde öyle düşünüyor olabilirler sizce de çok zayıf miyim boy 170 kilo 52.5 bel 58 basen 90
Hepimiz yolluyuz bacım burda. Bikini giyiyoruz, crop giyyoruz, şort bilene giyyoruz hemi de tatilde değil şehir içinde. Bozarız biz seni, kaç burdan bence.Çok yanlis bi yere düştüm
Göğüs yok gibi duruyordu fotoğrafta. Hava atılacak bir olayı olmadığından yazmamıştır.Göğüs?
Tüh fotoyu kaçırdımGöğüs yok gibi duruyordu fotoğrafta. Hava atılacak bir olayı olmadığından yazmamıştır.
Hic giymedimm öyle büyüdüm Yardimci olda kaçim hesabi nasil silebilirimHepimiz yolluyuz bacım burda. Bikini giyiyoruz, crop giyyoruz, şort bilene giyyoruz hemi de tatilde değil şehir içinde. Bozarız biz seni, kaç burdan bence.
Zehra olmuş yağmurHic giymedimm öyle büyüdüm Yardimci olda kaçim hesabi nasil silebilirim
Yağmur daha havalı.Zehra olmuş yağmur
Üyelik silemezsin. Yazdığın herşey burada kalır. Profilinden üyelik iptali yapabilirsin o da sadece senin girmemeni sağlar. Konuların ve profilin yine burada kalır.
Ama yağmurlar bikini giyer zehralar giymezYağmur daha havalı.
Otffff yeterAma yağmurlar bikini giyer zehralar giymez
Uygulamayi pek bilmiyorum