- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- 88
- Konu Sahibi Yagmurefjsk
Beli ince durmuyor ki. Anlaşılmıyor da zaten. Ilk resim karanlık, ikincisinde de bol pantolon giymiş, basen belli değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzümden şüphen olmasinben ömrümde böyle ince bel görmedim, victoria secret mankeni mübarek. bi de yüzü görsek fena olmaz böyle güzel vücuda sahipsin yüzünden mahrum kalmamalıyız...
(bi on dakikalık gaz yüklendi bence)
Orta parmağını ölçtün değil mi? Benim de aklımdan geçmedi değil. Şöyle bir baktım 10 cm var mı yok mu diye.Kk sayesinde bugün elimde metreyle geziyorum. Az önce parmak ölçtüm şimdi bel ölçtüm sayesinde bel ölçümü biliyorum artık.
asla yokYüzümden şüphen olmasin
Ahahah evet 8 cm çıktıOrta parmağını ölçtün değil mi? Benim de aklımdan geçmedi değil. Şöyle bir baktım 10 cm var mı yok mu diye.
Evet ya ilk fotoya normalBeli ince durmuyor ki. Anlaşılmıyor da zaten. Ilk resim karanlık, ikincisinde de bol pantolon giymiş, basen belli değil.
Bele yorum yapamadım da ikinci fotodaki kıyafetler bir arada kıvırcık marul gibi olmuşBeli ince durmuyor ki. Anlaşılmıyor da zaten. Ilk resim karanlık, ikincisinde de bol pantolon giymiş, basen belli değil.
Beli ince durmuyor ki. Anlaşılmıyor da zaten. Ilk resim karanlık, ikincisinde de bol pantolon giymiş, basen belli değil.
90 60 90 değil de 90 58 90 oluşundan ben bi 3 puan kırdım mesela... 4 bile kırabilirim mükemmel olmak önemli çünküBest model of the KK jüri koltuğuna oturtulduk bugün de hadi bakalım.
Sana puanım (10 üzerinden) 5.
Düşün dur nerelerden kırdım diğer 5 puanı.
(Bikinili poz olsaydı daha iyi yorumlardım)
Best model of KK jüri koltuğuna oturtulduk bugün de hadi bakalım.
Sana puanım (10 üzerinden) 5.
Düşün dur nerelerden kırdım diğer 5 puanı.
(Bikinili poz olsaydı daha iyi yorumlar
Ben 171 boy ve 52 kiloydum çok cok zayıftım evetCevremdekiler sürekli çok zayifsin kilo al kemiklerin çıkmış fln diyorlar halbuki bana göre zayif olmadığımı düşünüyorum
Belim ince(58) olduğu icinde öyle düşünüyor olabilirler sizce de çok zayıf miyim boy 170 kilo 52.5 bel 58 basen 90
Kk sayesinde bugün elimde metreyle geziyorum. Az önce parmak ölçtüm şimdi bel ölçtüm sayesinde bel ölçümü biliyorum artık.
Hanifotoğraf geldi cidden
Uygulamayi pek bilmiyorumNiye sadece alıntı yapıyorsun ikidir? Heyecandan yazmayı mı unuttun acaba...