Kiloo

Yagmurefjsk

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
11
15
8
Cevremdekiler sürekli çok zayifsin kilo al kemiklerin çıkmış fln diyorlar halbuki bana göre zayif olmadığımı düşünüyorum
Belim ince(58) olduğu icinde öyle düşünüyor olabilirler sizce de çok zayıf miyim boy 170 kilo 52.5 bel 58 basen 90

Cevremdekiler sürekli çok zayifsin kilo al kemiklerin çıkmış fln diyorlar
Cevrendekilerin ajansi mi var ?
Millet gorup soyluyor,biz nasil kanaat getirebiliriz..
Bence biraz pohpoh bir saksak icin acilmis bir konu bu..
Sen begeniyorsan problem yok..
Ama bizden blendax guzeli secer gibi sana puan vermemizi bekleme..

İyi de bu ölçülere göre yorum yapmak ne kadar saçma...bir sürü bunu belirleyen parametre var belki bu ölçülerle zayifsiniz belki normal görmeden nasil bilelim ?

Bence çok ideal bir kilonuz var , siz böyle mutluysanız gerisini boşverin.

Son derece normal duruyor. Ayrıca bel ve basen oranı 58-90 değil gibi. Arada çok az fark var. 22 cmlik fark yok. Benim belim 60 cm, daha ince duruyor. Basenimi bilmiyorum.

Benim bel 63 65 iken ki boy 157 ben de bıkmıştım zayıfsın denmesinden. Normal. Ama kimse bu kadar zayıf kalmayı basaramıyo. Bi de çok memesizdim ya. Hakikaten balık etlilik güzelmiş.

Çevrenizdekiler zayıf olduğunuzu söylüyor siz öyle olmadığınızı düşünüyorsunuz. Çevrenizi dinlemeyip bizi mi dinleyeceksiniz evet zayıfsınız ya da hayır değilsiniz dersek?

Ben bel basen ölçümü bilmem bile. Siz sık sık ölçüm yapıyorsunuz sanırım ne güzel.

Aaaa canııığm mükemmel vicidin var, belinin inceliği harika, keşke benim de öyle olsa. Manken gibisin tütütü maşallaaa....

(İstediği gibi olmuştur inşallah)
ben ömrümde böyle ince bel görmedim, victoria secret mankeni mübarek. bi de yüzü görsek fena olmaz böyle güzel vücuda sahipsin yüzünden mahrum kalmamalıyız...
(bi on dakikalık gaz yüklendi bence)

Gayet iyisiniz. Çevreyi boşverin onlar söyletecek söz hep bulur. Kilo alsanız bu sefer de biraz fazla oldu sanki ya kilo ver diyebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…