- 1 Kasım 2020
- 11
- 15
- 8
- Konu Sahibi Yagmurefjsk
-
Cevrendekilerin ajansi mi var ?Cevremdekiler sürekli çok zayifsin kilo al kemiklerin çıkmış fln diyorlar
Bence çok ideal bir kilonuz var , siz böyle mutluysanız gerisini boşverin.Cevremdekiler sürekli çok zayifsin kilo al kemiklerin çıkmış fln diyorlar halbuki bana göre zayif olmadığımı düşünüyorum
Belim ince(58) olduğu icinde öyle düşünüyor olabilirler sizce de çok zayıf miyim boy 170 kilo 52.5 bel 58 basen 90
fotoğraf geldi ciddenEditsiz fotoğraf ekle, görmeden övemem.
valla eklemiş yukarıya
Aaaa canııığm mükemmel vicidin var, belinin inceliği harika, keşke benim de öyle olsa. Manken gibisin tütütü maşallaaa....valla eklemiş yukarıya
Ben bel basen ölçümü bilmem bile. Siz sık sık ölçüm yapıyorsunuz sanırım ne güzel.Mrb son bi kaç aydır saç dokulmelerim yorgunluk halsizlik hissi el ayak üşümesi (sadece bunun çözümü olsun yeter) çok hızlı kilo kaybı iştahsızlık yemek yemiyorum 54 ten 49 50 e düştüm
midem küçüldükçe küçüldü (belim 62 cmdi şuan 55) ne yapmalıyım
ben ömrümde böyle ince bel görmedim, victoria secret mankeni mübarek. bi de yüzü görsek fena olmaz böyle güzel vücuda sahipsin yüzünden mahrum kalmamalıyız...Aaaa canııığm mükemmel vicidin var, belinin inceliği harika, keşke benim de öyle olsa. Manken gibisin tütütü maşallaaa....
(İstediği gibi olmuştur inşallah)
Kk sayesinde bugün elimde metreyle geziyorum. Az önce parmak ölçtüm şimdi bel ölçtümBen bel basen ölçümü bilmem bile. Siz sık sık ölçüm yapıyorsunuz sanırım ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?