Ya kilo versem harika olur ama kilodan ziyade çok saçma besleniyordum mesela yemeyip yemeyip sonra bir anda saldırıyordum ya da kuru ekmek kemiriyordumSiz emziren anneler lütfen kilonuzu hiiiç takmayın.. kilo verilir, moraller iyi olsunsağlıklı beslenmeye dikkat edin, leslie ile de 3 çok gelirse önce 1 ya da 2 yaparsınız.. Şu akar yolunu bulur, siz bu anların tadını çıkartın
Eder bence ,dikkat edince hemen fark ediyor bütün mesele dikkatAy evet ben de bi ara Leslie yapıyordum bakalım fırsat bulabilirsem yaparım. Ben de başladım bugün bakalım. Sabah kilom 68,7 çıktı bakalım gelecek pazartesiye kadar fark edecek mi
CanimcimmmSiz emziren anneler lütfen kilonuzu hiiiç takmayın.. kilo verilir, moraller iyi olsunsağlıklı beslenmeye dikkat edin, leslie ile de 3 çok gelirse önce 1 ya da 2 yaparsınız.. Şu akar yolunu bulur, siz bu anların tadını çıkartın
Ay vallahi bu ben her sabah sağlıklı kahvaltı yapıyorm inan.Ya kilo versem harika olur ama kilodan ziyade çok saçma besleniyordum mesela yemeyip yemeyip sonra bir anda saldırıyordum ya da kuru ekmek kemiriyordumhani daha kaliteli beslenmek birinci hedefim
Aynen öğleden sonra özellikle gözüm bi dönüyor sevmediğim şeyleri bile yerken buluyorum kendimiAy vallahi bu ben her sabah sağlıklı kahvaltı yapıyorm inan.
Öğleden sonra bı kriz başlıyor
Yorgunluk ve düzensizlikten yani ne bulursanm yiyeyim modu.
Bugün de misafirim var yarın da .
Bebek gormekler devam ediyordu
Güya sabah niyet ettim diyete.
Misafir olunca nasıl yemeycegim.
Birinci günden de bozulmaz ki ama
HayırlısıCanimcimmm
Kesinlikle haklısın süt ve bebitolar öncelikli tabi ,ama bı yerden başlamak gerekiyor sanki
ah ah ben de oğlumun ilk zamanları öyleydim susmayan bir bebek ile ne kadar diyet yapılabilir yorgunluktan bitip tükenirdimAy vallahi bu ben her sabah sağlıklı kahvaltı yapıyorm inan.
Öğleden sonra bı kriz başlıyor
Yorgunluk ve düzensizlikten yani ne bulursanm yiyeyim modu.
Bugün de misafirim var yarın da .
Bebek gormekler devam ediyordu
Güya sabah niyet ettim diyete.
Misafir olunca nasıl yemeycegim.
Birinci günden de bozulmaz ki ama
Peynir, Zeytin, yumurta sen mi tercih etmiyorsun. Yoksa listede mi yok, yoksa bir sebebi var mı? Ben mutlaka yerim de kilo mu yapıyormuş diye merak ettimSağlıklı beslenmeye devam
Kahvaltıda yiyorum onları, bu öğle yemeğimdiPeynir, Zeytin, yumurta sen mi tercih etmiyorsun. Yoksa listede mi yok, yoksa bir sebebi var mı? Ben mutlaka yerim de kilo mu yapıyormuş diye merak ettim
Ay pardonKahvaltıda yiyorum onları, bu öğle yemeğimdi
Afiyet şifa süt olsun ,kilo olmasın
Hedeflerimiz aynıMerhaba kızlar sabah sağlıklı bir kahvaltı yaptım,1 mil Leslie yaptm şimdi de kahve +züber ile ara öğün yapıyorm.
Bugün bütün vücut ölçülerimi aldm.
Kendime tam bir ay veriyorum
Bu bir ay boyunca ödül günü yok
Canımın çok istediği birşey olursa sadece tadına bakmak var
Bu ödül günü olayını benim gibi olayı abartanlara çok tavsiye etmiyor diyetisyenler biraz araştırıp böyle bı karar aldm.
İlk Hedefim 65 kilo olmak.ikincisi 59.
Bugün 73.1 çıktım.
Haydi bismillah.
Başaracağız bence de sakın bırakmayalım böyle biri paylaşınca ben çok motive oluyormHedeflerimiz aynıbaşaracağız inşallah Benim de ara öğün saatim
Böyle bastırabiliyorsan harika benceBenim de kahvaltım böyle bir şey oluyor genelde.. Ben kilo koruması yapıyorum ya güzel yiyorum ama benim tatlı krizlerim oluyor. Onları bastıramıyorum. Işte yulaf lapası, bal ve muz gibi yulaf, chia, Tahıllı tariflerle bastırmaya çalışıyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?