- 8 Mayıs 2008
- 381
- 3
- 641
senağlamaçok çok çok zor...
Kızlar benimde sevdiğim uzakta 8 ay hep onu görebilmek için bekledim. 1 Hafta önce yanıma geldi ve görüştük. Eve döndüğünde hastalandı hala da hasta serumlar iğneler baya kötüymüş durumu. Bilmiyorum belki bana öyle geliyor ama snaki eskisi kadar ilgili değil , ilgisi azalmıs gibi önceden daha cok üstüme düşüodu gibi hssediyorum. Görüşmeden sonra daha da beni beğendiğini söyledi bu arada. Ben hep şüphe barındırıyorum o ise bu duruma üzülüyor ,şüphelenme benden hiçbi zaman diye. Ve uzak olmak öyle acı veriyorki sürekli arada bir ip var ve o gerildikce kalbin acıyor gibi oluyor. Son zamanlarda ben cok kıskanclıklar yapıp üstüne düştüm birde acaba bu ona rahatlık mı veriyor hani sevgimi belli ettikçe anlamış dğeilim . Yorumlarınıza ihtiyacım var....
çok sevindim yaa:)) temelli mi geldi? Allah ayırmasın...geldıııı geldıııııı :)
canım iki yıldır hiç görmedin mi? biz nette tanışmadık ama kendisi başka bi şehirde yaşıyodu zaten, bi arkadaşımın arkadaşıydı ziyarete gelmişti onu; biz de o arada tanışmıştık; tekrar dönünce memleketine ayrı kaldık, şu an feci bi hasret var anlatamam 7 ay oldu son görüşümün üstünden, kısmetse eylülde bi daha gelicekti ama aksilikler çıktı; bakalım nasip artık...slm kızlar bende sevdiğimden uzaktayım nerdeyse 2 yıl olcak yazdıklarınızı birebir yaşıyorum bende ama merak ettiğim bişey var nasıl tanıştınızda ayrı düştünüz???? ben netten tanıştım allah kimsye pişmanlık vermesin pişmanda olmadım zaten o ist ben kars ilk tanıştığımızdan beri ayrılık çekiyoruz peki ya sizler neden ayrısınız?
2 senedir bizde uzaktan yaşıyoruz ilişkimizi. memleketlermiz uzakk, okullarımız uzakkk =( ben giresundayım o bartında, ben ıspartadayım o muğlada. ısparta muğla tamamda yaz oldumu o bartın giresun arası olmuyor işte. göremiyorsun, dokunamıyorsun, dünyanın en güzel gülüşünü yaşayamıyorsun her istediğinde, bakınca aklının durduğu o gözlere dalamıyorsun... ellerini tutamıyorsun işte =( ama seviyorsun hiçbişeyi düşünmeden, uzaktan sevmek çıkarsız sevmek beklemekk onu... güzel günleri ümit ederek beklemek...
slm kızlar bende sevdiğimden uzaktayım nerdeyse 2 yıl olcak yazdıklarınızı birebir yaşıyorum bende ama merak ettiğim bişey var nasıl tanıştınızda ayrı düştünüz???? ben netten tanıştım allah kimsye pişmanlık vermesin pişmanda olmadım zaten o ist ben kars ilk tanıştığımızdan beri ayrılık çekiyoruz peki ya sizler neden ayrısınız?
bu soruya ben cevap verim bari, biz kavga ederiz hem de çok kavga ederiz, ama ben hep alttan alırım o yüzden hiç uzamaz kavgalar; akşamları belki saatlerce ağlarım ama ertesi gün hiç bişey olmamış gibi devam ederiz, ben üzüldüğümle kalırım...uzaktan sevmekle insan gerçekten çok şey öğreniyor. çok güzel çok benzersiz duygularda yaşıyorsunuz ama en kötüsü. kavga etmek. yanyanayken çıkar gidersinz konuşursunuz ama telefonda kavga etmek berbat ötesi bişi. bu çok üzüyor. sizde çok kavga edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?