-92basak- ya aynı seylerı yasıyorum hemde tıpatıp:) yalnız olmadıgımı bılmek guzel:) ama su anda o iş güç meselelerindeyken benimde sureklı neden aramıysun sen ılgı gostermıyosun artık bana, gıbı laflarımdan dolayı ve benım onu anlamadıgımdan -kı bana gorede onun benı anlamadıgından - dolayı aramız fena bozuk hem de ne fena cunu kısa zaman aralıklarıyla bn bu dusuncelerımı yıne yıne soyleyıp tartısma cıkarır konuma düşüyorum 4 yıldır uzaktan yürütüyoruz ayda bır yada 3 hafta da bır görüşebılıyoruz, bı 4 ay sonra hem bende calışmaya baslayıp onun deyımıyle onu daha ıyı anlayabılıcem, hemde ınsallah aynı sehır sınırları ıcınde olucaz:) ya sunları okudukca aska gelıyorum kavgalıda olsak arayıp canımlı cıcımlı konusasım gelıyor:))
merhaba canım uzaklığın ne demek olduğunu bilirim sevgisine sonsuz inanıyorsan sevgilini kırma sakın erkekler bizden daha farklılar onların sorumlulukları belki bizden daha ağır ve biz kadar duygusal davranamayabiliyorlar bende aynı sorunları yaşıyorum çoğu kez kırıyorum kırılıyorum ama sonra pişman oluyorum çünkü sevdiğine inanıyorum ve çok seviyorum inşallah hasret çeken özlem çeken tüm sevgililer kavuşur ve ayrılıkları son bulur inşallah tüm sorunlar çözülür ve bu hasret yangını biter hepimiz için :kedi: :asigim: