• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilometrelerce uzakta olan birini sevmek..

güzel bi yazı olmuşş.. hayatın bi bildiği vardır öylemi.. önce karşına cıkarıp dünyanın en mutlu insanı yapıyo sonrada onu alıyo elinden hayata bak yaa.. bi ömür mutsuzluğa mahkum ediyo.. peki tekrar ona kavuşturucakmı o cok bilan hayat.. :(

Sevgili cracks 1'in eskilerden buldugu bu yazi cok hos.. hayatin neyi ne kadar bildigi konusunda -herseye ragmen- umidimi yitirmedim ama artik benim de cok ciddi endiselerim var.....en iyisi dua etmeye devam.......:Saruboceq:

suan nisanlimla aramizda tam 3000km var..
6 yillik süren iliskimde bu en aci ve zor gecen dönem..
attigim her adimda aklimda..kafamda sacma sapan seyler kuruyorum istemeyerek..onu okaar özledim ki..bana verdigi tshirtü nerdeyse hergün kokluyorum artik..
kimseye anlatamiyorum özlemin,hasretin artik beni bitirdigini..görüsmemize 2,5 ay kaldi fakat sanki o ana kadar dayanamicakmisim gibi geliyor..
sürekli konusalim istiyorum..her an onu hissetmek,sesini duymak istiyorum..duyamayainca nefesim kesilir gibi oluyor..uykudan uyanip ariyorum..artik farkindayim onuda fazlasiyla bunalttim..fakat elimde degil..allahim sen bana ve hasretlik ceken herkeze sabir ver..icimizi ferahlat..

Onca insan arasından kalkıp da kilometrelerce uzakta olan birini sevdiğiniz,
seçtiğiniz için "hayatın bir bildiği var" diyebilmektir. televizyonun
karşısına geçip oturduğunuzda bile, evdeki en dağınık halinizde bile onun
yanında olmayı istemek, onun da aynı şeyleri düşündüğü inancına
güvenebilmektir. "özlemek" kelimesinin hakkını vere vere yeri geldiğinde
gözyaşlarınız gülümsemenize karışmış uyumak, ve uyurken onu düşünmemeyi
dilemektir, çünkü uyku ve o hiç iyi anlaşmaz. sırf sesini duymak için
telefon açmak, saçmasapan ya da ilginizi çekmeyecek şeyler olsa bile
anlattıkları dinleyebilmektir. en kötü anınızda anne babanızı bile değil,
onu arayarak, tüm sevdiklerinizi es geçebilmektir. ve en önemlisi dahası en
zoru, onun sizi çok sevdiğine inanıp, tüm korkuları bastırarak o uzakta dahi
olsa ona güvenebilmektir...:nazar::nazar::asigim:​

%100 yaşıyorum bunları çok güzel anlatmışsın.. hele o gözyaşlarına boğulup gelecekte her şeyin iyi olacağını aklına getirip gülümsemek.. işte yaşadığım aşkın özeti

her gün özlem artıyor ve sabır azalıyor
rüyamda görebilmek için bile dua ediyorum çoğu zaman o bile olmuyor
bi çift görünce kendimi sıkıyorum ağlamamak için
offf çok zor Rabbim uzakta olan bütün sevenleri kavuştursun biran önce
mafoldumben

Mevlana ne demis..."Uzaklik deyip dert ettigin nedir ki ey sevgili ?...Biz, yaradani gormeden sevmedik mi?".........iste budur...

insan bi müddet sonra her şeyi kafa takmaya başlıyo, niye telefonu açmadı, biraz soğuk mu davrandı ne, aricam dedi neden aramadı, bu saatte niye telefonu meşgule verdi, sonra ben seni sıkıyomuyum tarzı sorular sormaya başlarsın, işim var sonra konuşalım der, "senin de hep işin var, hep meşgulsün" dersin, "zevkine mi açmıyorum telefonu, işim olmasa konuşuruz biliyosun demi" der, hep ben arıyorum sen niye aramıyosun dersin, hele bi de kıskançsan şimdi ne yapıyo acaba, ben de yanında deilim diye kuruntu yaparsın, süre uzadıkça hasret artar, hasret arttıkça onu düşünmekten başka bişey yapamaz olursun, aynısını ondan beklersin ama öyle olmaz işte, tekrar kurmaya başlarsın "beni sevmiyo mu acaba" diye, hele de vuslat ne zaman olur belli deilse, nolucak bizim geleceğimiz demeye başlarsın. çok zor çookkk, Allah herkesi tez zamanda kavuştursun, kaderin bi bildiği vardır tanıştırdıysa bizi, ama ayırdıysa da bi bildiği vardır, umarım bi bildiği daha vardır da kavuşturur...

bu aralar bulutsuzluk özleminden hasret şarkısını dinliyorum arkasından bi de mustafa cecelinin söz veremem şarkısı, sonrası salya sümük:(

Mevlana ne demis..."Uzaklik deyip dert ettigin nedir ki ey sevgili ?...Biz, yaradani gormeden sevmedik mi?".........iste budur...

Aynen budur! Biz de uzaktayız ve inşallah son 4 ay. Allah'ı herkesi hayırlısı ise kavuştursun. Sadece "onu" özlemek çok başka bir şey. Kalabalıklar içinde yapayalnız olmak gibi...

-92basak- ya aynı seylerı yasıyorum hemde tıpatıp:) yalnız olmadıgımı bılmek guzel:) ama su anda o iş güç meselelerindeyken benimde sureklı neden aramıysun sen ılgı gostermıyosun artık bana, gıbı laflarımdan dolayı ve benım onu anlamadıgımdan -kı bana gorede onun benı anlamadıgından - dolayı aramız fena bozuk hem de ne fena:( cunu kısa zaman aralıklarıyla bn bu dusuncelerımı yıne yıne soyleyıp tartısma cıkarır konuma düşüyorum:( 4 yıldır uzaktan yürütüyoruz ayda bır yada 3 hafta da bır görüşebılıyoruz, bı 4 ay sonra hem bende calışmaya baslayıp onun deyımıyle onu daha ıyı anlayabılıcem, hemde ınsallah aynı sehır sınırları ıcınde olucaz:) ya sunları okudukca aska gelıyorum kavgalıda olsak arayıp canımlı cıcımlı konusasım gelıyor:))

Çok zor kmlerce uzakta sevmek ben yıllar önce yaşadım ve hiç mutlu olamadım kavgalar gerginlikler sinir krizleri kıskançlık krizleri, her şeyi yaşadım şu bir gerçek gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor

Back