Kilometrelerce uzakta olan birini sevmek..

merhaba canım uzaklığın ne demek olduğunu bilirim sevgisine sonsuz inanıyorsan sevgilini kırma sakın erkekler bizden daha farklılar onların sorumlulukları belki bizden daha ağır ve biz kadar duygusal davranamayabiliyorlar bende aynı sorunları yaşıyorum çoğu kez kırıyorum kırılıyorum ama sonra pişman oluyorum çünkü sevdiğine inanıyorum ve çok seviyorum inşallah hasret çeken özlem çeken tüm sevgililer kavuşur ve ayrılıkları son bulur inşallah tüm sorunlar çözülür ve bu hasret yangını biter hepimiz için :kedi: :asigim:

biz de çok kavga ediyoruz ve ben sürekli dırdır yapan insan modunda oluyorum dediğin gibi, benimkinin işi de baya ağır, günde 14 bazen 15 saat çalışıyo akşam aradığımda çok yorgunum uykum var diyo, ama ben bütün gün onun işten gelmesini bekliyorum konuşabilmek için ve 2-3 dakka konuşmak yetmiyo, zaten amacım muhabbet etmek deil sesini duymak, varlığını hissetmek zaten 4 aydır hiç görmedim ve en iyi ihtimalle bi 5-6 ay daha göremicem, hasret çok fena bastırıyo hele de akşam olunca... ağlıyorum sürekli, ben ağlayınca da o sinirleniyo, ağlayıp da moralimi bozmak için mi aradın diyo, bi keresinde ne olursa olsun yanımdasın demi dedim, çünkü bi araya gelebilme ihtimalimiz şu an için yok gibi, ne olursa olsun senden vazgeçmem, benden kurtulamazsın dedi ve o kadar mutlu oldumki...mafoldumben

ferihancım haklısın sorumlulukları agır ve anlayamıyrum galıba ben bunu.elimde olmadan kırıyorum bnde üzülüyorum ama sonucta bunların üstüne o da benı kırıyo,ve uzak oldugu ıcın kavgalar uzadıkca onun bu kavgaları umursamaz bı edayla telefonda konusması benı delı edıyorr, degersız hıssedıyrum kendımi .aşamadıgım seyler var hala işte onca yıl oldu ama bu sorunlar bu sene daha agır basıyor cunku bn bu sene evdeyım ugrascak pek bsyım yok, ders calışıyorum ve sarcak sey arıyorum heralde.. insallah cnm ya hasret cekenler kavusur tez vakıtte..

basak92 ya aynı bnmkıde 15 saat falan calışıp yatıverıyo, banada yetmıyo 3 5 dk konusmalar sonra baslıyorum dırdırdırdır:) bizimkiler bırbırıne yakınmı ne aksamları ınsana daha bı hüzün çöküyo evet. bayada zaman varmıs cnm ya allah kavustursun..

her defasında dıyorum bıdaha bu kadar aramıcam, bu sefer o merak edıcek, sen kızardın noldu arardın hemen, desın ıstıyorum, ama işte bi şekılde yansıtıyorum sinirimi... idare etmeyı bılmek gerek sanırım uzak ya da yakın.. bu gece bu konu üzerine konusucaz ama dedıgım gıbı okudukca yumusuyorum, nasılda kızgındım halbukı:))

hahhaa aynen öyle bi daha aramicam merak etsin diyorum, çok da kararlıyımdır en fazla 20 dakka dayanabiliyorumlaelaelaelaelae , sabahları ben uyandırıyorum zaten,yoksa uyanamıyo hep geç kalıyo, geçen gün sinirlendim bugün akşama kadar aramicam diye kendi kendime karar aldım, akşam aradımsinirliydi biraz niye kaldırmadın beni diye kızdı bana, tabi bu benim çok hoşuma gitti ama çaktırmadım tabisempatiksalakcinni ertesi gün de aramadım bu sefer o aradı yaa bi sorun mu var hayatım neden aramiyosun, özledim diyehihoyyyt valla aramadan durabilsem sürekli bunu yaparım ama napim olmuyo meşgule düşürceğini bile bile arıyorum, canım benim yaaopuyorumnanaktan

Hani bir şarkı var ya, Barış Abinin, ben bilirim ben bilirim diye
Burda bu satırları okuyorsak hepimiz aynı yoldan geçtik, geciyoruz ve geçeceğiz demektir. Hepimiz bu kilometreleri defalarca koştuk hayalimizde, ya da bazen gerçekte..
neredeyse 5 sene olacak, 5 senede kaç kere görüşebildik belki iki elin parmakları kadar ancak eder sayısı. neler yaşadık bu kadar uzakken? kavgalar başka oluyor, sevda başka oluyor, hasret başka oluyor, gözyaşı bile yardan uzakta başka başka dökülüyor.
o kadar çokk özledim ki, yüreğimin bi tarafı hep için için kanıyor, hiç geçmeyecek bir yara sanki. içimden bağıra çağıra ağlamak geliyor bazen. telefonda konuşurken elimi uzatsam dokunacağım sanki, o kadar özlüyorum ki.. ama dayanmak zorundayım.
tek kelime etmeden o güzel gözlerinde kaybolup gitmeyeli 3 hafta sonra 4 ay olacak
14 şubatta el eleydik sevdiğimle, Rabbim nasip ederse temmuzda yeniden görüşeceğiz,
şuan da onu sadece bir dakikalığına bile görsem dünyalar benim olurdu.
ezandır şu an şahidim,gönlümden kopan içten duaya cevap belki de.inşallah Rabbim bir an önce kavuşturur beni, sizi, hepimizi sevdiğimize kavuşturur.
:Saruboceq:

amin inş, burda yazanları okuyunca sanki rahatlıyorum, çünkü çevremdeki insanlara benim yaşadıklarım, hasretim çok yabancı geliyo, yaşayan bilir bunu, herkes el ele, kol kola gezerken sesine bile hasret kalmak, aylarca yüzünü görememek nedir kimse bilmiyo, anlatınca çok boş geliyo onlara, abartıyosun diyolar ama öle deil işte, 4 ay oldu hiç görmedim ve muhtemelen 5-6 ay daha göremicem, bu satırları yazarken bile gözlerim doluyo, özlemek çok hafif bi kelime, hasretin dibine vurdum resmenmafoldumbenmafoldumben

Yaşayan bilir gerçekten. el ele dolaşan sevgililere hem imrenerek bakıyorum hem içim yanarak. tarifi çok zor.
Diyorum ki hep, allahım başka ayrılıklar vermesin, dayanırım ben buna.
Aslında ne kadar güçlü ve sabırlıyız, kaç kişi var ki böyle kilometrelere direnebilen

ahh arkadaşım ahhh yaşayan bilir gerçekten özlemin ne olduğunu..uzaktan sevmenin dayanmanın sabrın ne olduğunu..bende 5 yıldır uzaktan yürütüyorum ilişkimi.sevgilim antalyada ben istnbulda.her özlediğinde görememek dokunamamak çok zor çok..
ama Allah başka dert vermesin sonumuz güzel olsun inş..

""Sen benim gönlümde oldukça, Yemen'de de olsan, benim yanımdasın.. Eğer benim gönlümde değilsen, yanımda da olsan, Yemen'de sayılırsın.. ...________________HZ. MEVLANA""

kizlar..allahim bize sabir versin..bende 6 yildir bekliyorum sevgilimin yollarini :gitme:
1 yil önce nisanlandik ve yine bekliyorum :gitme:

yasadiginiz seylerin birebir aynisini yasiyorum bazen..yalniz olmamak bu konuda cok güzel..arkadasinda dedigi gibi cevredeki insanlar anlayamiyo bu duyguyu... bu yüzden yalniz hissediyorum kendimi...

bizde tam 9 ay olacak görüsmeyeli...9 ay dile kolay..ölüm gibi resmen..
ilk defa bukadar uzun görüsemioyoruz..ama allahin izniyle az kaldi..2 ay sonra kavusucaz insallah..

allah hepimize sabir versin ve bizi sevdiklerimize kavustursun insallah..

Bende Sevdiğimdn Kocacımdan kilometrelerce Uzaktayım .. Evlendik 5 gün sonra Ben başka bi şehre atandım..
Çok özlüyorum Onu ..
Canım Kocacım Benim mafoldumben

bak basakkkk süphelenmeye baslıcam artık hee noluyo yaa bu kadar da olmaz :) bnde kaldırıyorum yoksa gec kalıyo hep:) aslında bırbırımızı gaza getrırıp uygulamak lazım:) bugun yaptım, hayırdır dedı nıye aramıyosun :))))

ya 5 yıl 6 yıl olmus maşşallah, isteyınce oluyo sürüyo ıste.. uzaklıgın getrdıgı sıkıntılar ileride mükafatını bulacak ben buna ınanıyorum, insallah öyle olur!..

yok artıkkk gerçekten bu kadar da olmaz:)) ya arada yapıyorum böle ama gerçekten çok sinirlenmem lazım; ya o kadar kendi kendime kuruyorum "bak yine aramadı, meşgule düşürdü" falan diye aradığımda sesi öyle mutlu geliyoki o kadar güzel şeyler söylüyoki hiç bişey diyemiyorum, direk affediyorum, o daha ona küstüğümü bile anlamadan laelaelaelaelae bide hasta olmuş bitanem aklım hep onda, orda kimse bakmıyo da ona, haftasonu annesinin yanına gitcekmiş ordayken pek konuşamıyoruz ama olsun iyileşsin de başka bi şey istemiyorum:Saruboceq:

Ne guzel yazdin sen oyle ya benim sevdigimde uzaklarda...aramizda tam 4000 km var ama bizi hic bir sekilde etkilemiyor sevgi var saygi var guven var birbirimizi cok seviyoruz ve bekliyoruz yeterki insan sevmekten bikmasin uzakliginin hic bir onemi yoktur bence ya yurkten sevmek lazim iki gunluk degil :asigim:
BUTUN SEVENLER KAVUSUR INSALLAHyerimseniben

Ne guzel yazdin sen oyle ya benim sevdigimde uzaklarda...aramizda tam 4000 km var ama bizi hic bir sekilde etkilemiyor sevgi var saygi var guven var birbirimizi cok seviyoruz ve bekliyoruz yeterki insan sevmekten bikmasin uzakliginin hic bir onemi yoktur bence ya yurkten sevmek lazim iki gunluk degil :asigim:
BUTUN SEVENLER KAVUSUR INSALLAHyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…