-92basak- ya aynı seylerı yasıyorum hemde tıpatıp:) yalnız olmadıgımı bılmek guzel:) ama su anda o iş güç meselelerindeyken benimde sureklı neden aramıysun sen ılgı gostermıyosun artık bana, gıbı laflarımdan dolayı ve benım onu anlamadıgımdan -kı bana gorede onun benı anlamadıgından - dolayı aramız fena bozuk hem de ne fenacunu kısa zaman aralıklarıyla bn bu dusuncelerımı yıne yıne soyleyıp tartısma cıkarır konuma düşüyorum 4 yıldır uzaktan yürütüyoruz ayda bır yada 3 hafta da bır görüşebılıyoruz, bı 4 ay sonra hem bende calışmaya baslayıp onun deyımıyle onu daha ıyı anlayabılıcem, hemde ınsallah aynı sehır sınırları ıcınde olucaz:) ya sunları okudukca aska gelıyorum kavgalıda olsak arayıp canımlı cıcımlı konusasım gelıyor:))
biz de çok kavga ediyoruz ve ben sürekli dırdır yapan insan modunda oluyorum dediğin gibi, benimkinin işi de baya ağır, günde 14 bazen 15 saat çalışıyo akşam aradığımda çok yorgunum uykum var diyo, ama ben bütün gün onun işten gelmesini bekliyorum konuşabilmek için ve 2-3 dakka konuşmak yetmiyo, zaten amacım muhabbet etmek deil sesini duymak, varlığını hissetmek zaten 4 aydır hiç görmedim ve en iyi ihtimalle bi 5-6 ay daha göremicem, hasret çok fena bastırıyo hele de akşam olunca... ağlıyorum sürekli, ben ağlayınca da o sinirleniyo, ağlayıp da moralimi bozmak için mi aradın diyo, bi keresinde ne olursa olsun yanımdasın demi dedim, çünkü bi araya gelebilme ihtimalimiz şu an için yok gibi, ne olursa olsun senden vazgeçmem, benden kurtulamazsın dedi ve o kadar mutlu oldumki...mafoldumben-92basak- ya aynı seylerı yasıyorum hemde tıpatıp:) yalnız olmadıgımı bılmek guzel:) ama su anda o iş güç meselelerindeyken benimde sureklı neden aramıysun sen ılgı gostermıyosun artık bana, gıbı laflarımdan dolayı ve benım onu anlamadıgımdan -kı bana gorede onun benı anlamadıgından - dolayı aramız fena bozuk hem de ne fenacunu kısa zaman aralıklarıyla bn bu dusuncelerımı yıne yıne soyleyıp tartısma cıkarır konuma düşüyorum 4 yıldır uzaktan yürütüyoruz ayda bır yada 3 hafta da bır görüşebılıyoruz, bı 4 ay sonra hem bende calışmaya baslayıp onun deyımıyle onu daha ıyı anlayabılıcem, hemde ınsallah aynı sehır sınırları ıcınde olucaz:) ya sunları okudukca aska gelıyorum kavgalıda olsak arayıp canımlı cıcımlı konusasım gelıyor:))
hahhaa aynen öyle bi daha aramicam merak etsin diyorum, çok da kararlıyımdır en fazla 20 dakka dayanabiliyorumlaelaelaelaelae , sabahları ben uyandırıyorum zaten,yoksa uyanamıyo hep geç kalıyo, geçen gün sinirlendim bugün akşama kadar aramicam diye kendi kendime karar aldım, akşam aradımsinirliydi biraz niye kaldırmadın beni diye kızdı bana, tabi bu benim çok hoşuma gitti ama çaktırmadım tabisempatiksalakcinni ertesi gün de aramadım bu sefer o aradı yaa bi sorun mu var hayatım neden aramiyosun, özledim diyehihoyyyt valla aramadan durabilsem sürekli bunu yaparım ama napim olmuyo meşgule düşürceğini bile bile arıyorum, canım benim yaaopuyorumnanaktanferihancım haklısın sorumlulukları agır ve anlayamıyrum galıba ben bunu.elimde olmadan kırıyorum bnde üzülüyorum ama sonucta bunların üstüne o da benı kırıyo,ve uzak oldugu ıcın kavgalar uzadıkca onun bu kavgaları umursamaz bı edayla telefonda konusması benı delı edıyorr, degersız hıssedıyrum kendımi.aşamadıgım seyler var hala işte onca yıl oldu ama bu sorunlar bu sene daha agır basıyor cunku bn bu sene evdeyım ugrascak pek bsyım yok, ders calışıyorum ve sarcak sey arıyorum heralde.. insallah cnm ya hasret cekenler kavusur tez vakıtte..
basak92 ya aynı bnmkıde 15 saat falan calışıp yatıverıyo, banada yetmıyo 3 5 dk konusmalar sonra baslıyorum dırdırdırdır:) bizimkiler bırbırıne yakınmı neaksamları ınsana daha bı hüzün çöküyo evet. bayada zaman varmıs cnm ya allah kavustursun..
her defasında dıyorum bıdaha bu kadar aramıcam, bu sefer o merak edıcek, sen kızardın noldu arardın hemen, desın ıstıyorum, ama işte bi şekılde yansıtıyorum sinirimi... idare etmeyı bılmek gerek sanırım uzak ya da yakın.. bu gece bu konu üzerine konusucaz ama dedıgım gıbı okudukca yumusuyorum, nasılda kızgındım halbukı:))
amin inş, burda yazanları okuyunca sanki rahatlıyorum, çünkü çevremdeki insanlara benim yaşadıklarım, hasretim çok yabancı geliyo, yaşayan bilir bunu, herkes el ele, kol kola gezerken sesine bile hasret kalmak, aylarca yüzünü görememek nedir kimse bilmiyo, anlatınca çok boş geliyo onlara, abartıyosun diyolar ama öle deil işte, 4 ay oldu hiç görmedim ve muhtemelen 5-6 ay daha göremicem, bu satırları yazarken bile gözlerim doluyo, özlemek çok hafif bi kelime, hasretin dibine vurdum resmenmafoldumbenmafoldumbenHani bir şarkı var ya, Barış Abinin, ben bilirim ben bilirim diye
Burda bu satırları okuyorsak hepimiz aynı yoldan geçtik, geciyoruz ve geçeceğiz demektir. Hepimiz bu kilometreleri defalarca koştuk hayalimizde, ya da bazen gerçekte..
neredeyse 5 sene olacak, 5 senede kaç kere görüşebildik belki iki elin parmakları kadar ancak eder sayısı. neler yaşadık bu kadar uzakken? kavgalar başka oluyor, sevda başka oluyor, hasret başka oluyor, gözyaşı bile yardan uzakta başka başka dökülüyor.
o kadar çokk özledim ki, yüreğimin bi tarafı hep için için kanıyor, hiç geçmeyecek bir yara sanki. içimden bağıra çağıra ağlamak geliyor bazen. telefonda konuşurken elimi uzatsam dokunacağım sanki, o kadar özlüyorum ki.. ama dayanmak zorundayım.
tek kelime etmeden o güzel gözlerinde kaybolup gitmeyeli 3 hafta sonra 4 ay olacak
14 şubatta el eleydik sevdiğimle, Rabbim nasip ederse temmuzda yeniden görüşeceğiz,
şuan da onu sadece bir dakikalığına bile görsem dünyalar benim olurdu.
ezandır şu an şahidim,gönlümden kopan içten duaya cevap belki de.inşallah Rabbim bir an önce kavuşturur beni, sizi, hepimizi sevdiğimize kavuşturur.
:Saruboceq:
Yaşayan bilir gerçekten. el ele dolaşan sevgililere hem imrenerek bakıyorum hem içim yanarak. tarifi çok zor.
Diyorum ki hep, allahım başka ayrılıklar vermesin, dayanırım ben buna.
Aslında ne kadar güçlü ve sabırlıyız, kaç kişi var ki böyle kilometrelere direnebilen
hahhaa aynen öyle bi daha aramicam merak etsin diyorum, çok da kararlıyımdır en fazla 20 dakka dayanabiliyorumlaelaelaelaelae , sabahları ben uyandırıyorum zaten,yoksa uyanamıyo hep geç kalıyo, geçen gün sinirlendim bugün akşama kadar aramicam diye kendi kendime karar aldım, akşam aradımsinirliydi biraz niye kaldırmadın beni diye kızdı bana, tabi bu benim çok hoşuma gitti ama çaktırmadım tabisempatiksalakcinni ertesi gün de aramadım bu sefer o aradı yaa bi sorun mu var hayatım neden aramiyosun, özledim diyehihoyyyt valla aramadan durabilsem sürekli bunu yaparım ama napim olmuyo meşgule düşürceğini bile bile arıyorum, canım benim yaaopuyorumnanaktan
yok artıkkk gerçekten bu kadar da olmaz:)) ya arada yapıyorum böle ama gerçekten çok sinirlenmem lazım; ya o kadar kendi kendime kuruyorum "bak yine aramadı, meşgule düşürdü" falan diye aradığımda sesi öyle mutlu geliyoki o kadar güzel şeyler söylüyoki hiç bişey diyemiyorum, direk affediyorum, o daha ona küstüğümü bile anlamadan laelaelaelaelae bide hasta olmuş bitanem aklım hep onda, orda kimse bakmıyo da ona, haftasonu annesinin yanına gitcekmiş ordayken pek konuşamıyoruz ama olsun iyileşsin de başka bi şey istemiyorum:Saruboceq:bak basakkkk süphelenmeye baslıcam artık hee noluyo yaa bu kadar da olmaz :) bnde kaldırıyorum yoksa gec kalıyo hep:) aslında bırbırımızı gaza getrırıp uygulamak lazım:) bugun yaptım, hayırdır dedı nıye aramıyosun :))))
ya 5 yıl 6 yıl olmus maşşallah, isteyınce oluyo sürüyo ıste.. uzaklıgın getrdıgı sıkıntılar ileride mükafatını bulacak ben buna ınanıyorum, insallah öyle olur!..
yok artıkkk gerçekten bu kadar da olmaz:)) ya arada yapıyorum böle ama gerçekten çok sinirlenmem lazım; ya o kadar kendi kendime kuruyorum "bak yine aramadı, meşgule düşürdü" falan diye aradığımda sesi öyle mutlu geliyoki o kadar güzel şeyler söylüyoki hiç bişey diyemiyorum, direk affediyorum, o daha ona küstüğümü bile anlamadan laelaelaelaelae bide hasta olmuş bitanem aklım hep onda, orda kimse bakmıyo da ona, haftasonu annesinin yanına gitcekmiş ordayken pek konuşamıyoruz ama olsun iyileşsin de başka bi şey istemiyorum:Saruboceq:[/QUOTE
gıtte bı corba pişir sevdıcegıne kız:)) cok gecmıs olsun canım insallah ıyılesır hemen. annesı bakar sımdı ona düzelıverır dert etme..buarada nerdeydı o ve sen nerdesın cok uzakmı yanı ??
Onca insan arasından kalkıp da kilometrelerce uzakta olan birini sevdiğiniz,
seçtiğiniz için "hayatın bir bildiği var" diyebilmektir. televizyonun
karşısına geçip oturduğunuzda bile, evdeki en dağınık halinizde bile onun
yanında olmayı istemek, onun da aynı şeyleri düşündüğü inancına
güvenebilmektir. "özlemek" kelimesinin hakkını vere vere yeri geldiğinde
gözyaşlarınız gülümsemenize karışmış uyumak, ve uyurken onu düşünmemeyi
dilemektir, çünkü uyku ve o hiç iyi anlaşmaz. sırf sesini duymak için
telefon açmak, saçmasapan ya da ilginizi çekmeyecek şeyler olsa bile
anlattıkları dinleyebilmektir. en kötü anınızda anne babanızı bile değil,
onu arayarak, tüm sevdiklerinizi es geçebilmektir. ve en önemlisi dahası en
zoru, onun sizi çok sevdiğine inanıp, tüm korkuları bastırarak o uzakta dahi
olsa ona güvenebilmektir...:asigim:
o denizlide ben istanbuldayım, yaa her cuma akşamı arkadaşlarıyla halı saha maç yapar, bu hafta gitme hastasın dedim, olmaz halı sahadan vazgeçemem dedi, beyefendi hasta ama onu ondan daha çok düşünüyorum ben; annesinin yanına gitmekten de vazgeçti, şimdi o kadar yol gidemem hasta hasta diye (45 dakkalık yolyok artıkkk gerçekten bu kadar da olmaz:)) ya arada yapıyorum böle ama gerçekten çok sinirlenmem lazım; ya o kadar kendi kendime kuruyorum "bak yine aramadı, meşgule düşürdü" falan diye aradığımda sesi öyle mutlu geliyoki o kadar güzel şeyler söylüyoki hiç bişey diyemiyorum, direk affediyorum, o daha ona küstüğümü bile anlamadan laelaelaelaelae bide hasta olmuş bitanem aklım hep onda, orda kimse bakmıyo da ona, haftasonu annesinin yanına gitcekmiş ordayken pek konuşamıyoruz ama olsun iyileşsin de başka bi şey istemiyorum:Saruboceq:[/QUOTE
gıtte bı corba pişir sevdıcegıne kız:)) cok gecmıs olsun canım insallah ıyılesır hemen. annesı bakar sımdı ona düzelıverır dert etme..buarada nerdeydı o ve sen nerdesın cok uzakmı yanı ??) hasta hasta maç yapmayı biliyo amakötükedihüso bu arada seninki nerde?
o denizlide ben istanbuldayım, yaa her cuma akşamı arkadaşlarıyla halı saha maç yapar, bu hafta gitme hastasın dedim, olmaz halı sahadan vazgeçemem dedi, beyefendi hasta ama onu ondan daha çok düşünüyorum ben; annesinin yanına gitmekten de vazgeçti, şimdi o kadar yol gidemem hasta hasta diye (45 dakkalık yol) hasta hasta maç yapmayı biliyo amakötükedihüso bu arada seninki nerde?
neysekı benımkının cuma degıl salı gunlerı halı saha macı varmac herseyden önemlı hatta ıyılestırebılır bıle onları :) benımkı sana yakınmıs ya:) o istanbulda ben bursadayım.. aslında cok uzak degılmıs sizinde, gel gıtler sıklasabılse daha rahat olcak ama işte durumları oturtmak lazım, iş güç var e bide maddıyat var..of of bak cok gıdesım geldı sımdı yanına:)
evet aslında şu an için en büyük sorun maddiyat, çünkü sadece 1 gün izni var onda da istanbul'a otobüsle gelmeye kalksa anca 1 saat görebilir beni, uçak da çok pahalı geliyo; gerçekten sürekli gelip gitmeler olabilse keşke, malesef ailem daha bilmediği için ben gidemiyorum, sadece o gelebiliyo, çok masraf oluyo altından kalkması kolay deil, aşkımm yaa valla acaip özledim, gözlerim doldu yine, şimdi yanımda olabilseydi keşkesenağlamasenağlama:asigim:neysekı benımkının cuma degıl salı gunlerı halı saha macı varmac herseyden önemlı hatta ıyılestırebılır bıle onları :) benımkı sana yakınmıs ya:) o istanbulda ben bursadayım.. aslında cok uzak degılmıs sizinde, gel gıtler sıklasabılse daha rahat olcak ama işte durumları oturtmak lazım, iş güç var e bide maddıyat var..of of bak cok gıdesım geldı sımdı yanına:)
Onca insan arasından kalkıp da kilometrelerce uzakta olan birini sevdiğiniz,
seçtiğiniz için "hayatın bir bildiği var" diyebilmektir. televizyonun
karşısına geçip oturduğunuzda bile, evdeki en dağınık halinizde bile onun
yanında olmayı istemek, onun da aynı şeyleri düşündüğü inancına
güvenebilmektir. "özlemek" kelimesinin hakkını vere vere yeri geldiğinde
gözyaşlarınız gülümsemenize karışmış uyumak, ve uyurken onu düşünmemeyi
dilemektir, çünkü uyku ve o hiç iyi anlaşmaz. sırf sesini duymak için
telefon açmak, saçmasapan ya da ilginizi çekmeyecek şeyler olsa bile
anlattıkları dinleyebilmektir. en kötü anınızda anne babanızı bile değil,
onu arayarak, tüm sevdiklerinizi es geçebilmektir. ve en önemlisi dahası en
zoru, onun sizi çok sevdiğine inanıp, tüm korkuları bastırarak o uzakta dahi
olsa ona güvenebilmektir...:asigim:
evet aslında şu an için en büyük sorun maddiyat, çünkü sadece 1 gün izni var onda da istanbul'a otobüsle gelmeye kalksa anca 1 saat görebilir beni, uçak da çok pahalı geliyo; gerçekten sürekli gelip gitmeler olabilse keşke, malesef ailem daha bilmediği için ben gidemiyorum, sadece o gelebiliyo, çok masraf oluyo altından kalkması kolay deil, aşkımm yaa valla acaip özledim, gözlerim doldu yine, şimdi yanımda olabilseydi keşkesenağlamasenağlama:asigim:
canım yaaa hemen acma muslukları:1rolleyes: maddıyat sorun oluyo bızdede, ama napsın onlarda ugrasıyolar ıste.. bazen isyan edesım gelırdı gelmedıgınden dolayı, üzülüyourz ama işte imkanlar... busefer konuyu acsan sankı o gelmek, görmek ıstemıyo mu... yanı içine atmaktan ve ılerıde kı guzel gunler ıcın dua etmekten baska care kalmıyo.sımdıkı bu özlem, hasret ılerıde mukafatını bulacak sıkma canını.. sorunlarda çözulecek, özleyenlerde kavusacak insallah...:Saruboceq: hadı ozamn sevdıcegımızı arayalım da yuzlerıne hasret kalıyoruz barı seslerıni duyalım, moralımız yerıne gelsın :)
:)))) ya aradım ama tabi bu saatte hayatta müsait olmaz, en yoğun saatler meşgule düşürdü, off aşkım benim artık bitsin bu hasret, asker deil ki şafak sayalım, adam askerliğini yapmış hazır olarak geldi ama biz bi araya gelemedik, kadere inanırım, bigün kavuşucaz, o benim her şeyim...mafoldumbencanım yaaa hemen acma muslukları:1rolleyes: maddıyat sorun oluyo bızdede, ama napsın onlarda ugrasıyolar ıste.. bazen isyan edesım gelırdı gelmedıgınden dolayı, üzülüyourz ama işte imkanlar... busefer konuyu acsan sankı o gelmek, görmek ıstemıyo mu... yanı içine atmaktan ve ılerıde kı guzel gunler ıcın dua etmekten baska care kalmıyo.sımdıkı bu özlem, hasret ılerıde mukafatını bulacak sıkma canını.. sorunlarda çözulecek, özleyenlerde kavusacak insallah...:Saruboceq: hadı ozamn sevdıcegımızı arayalım da yuzlerıne hasret kalıyoruz barı seslerıni duyalım, moralımız yerıne gelsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?