• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilometrelerce uzakta olan birini sevmek..

BenBihter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
764
3
96
Eskişehir
Onca insan arasından kalkıp da kilometrelerce uzakta olan birini sevdiğiniz,
seçtiğiniz için "hayatın bir bildiği var" diyebilmektir. televizyonun
karşısına geçip oturduğunuzda bile, evdeki en dağınık halinizde bile onun
yanında olmayı istemek, onun da aynı şeyleri düşündüğü inancına
güvenebilmektir. "özlemek" kelimesinin hakkını vere vere yeri geldiğinde
gözyaşlarınız gülümsemenize karışmış uyumak, ve uyurken onu düşünmemeyi
dilemektir, çünkü uyku ve o hiç iyi anlaşmaz. sırf sesini duymak için
telefon açmak, saçmasapan ya da ilginizi çekmeyecek şeyler olsa bile
anlattıkları dinleyebilmektir. en kötü anınızda anne babanızı bile değil,
onu arayarak, tüm sevdiklerinizi es geçebilmektir. ve en önemlisi dahası en
zoru, onun sizi çok sevdiğine inanıp, tüm korkuları bastırarak o uzakta dahi
olsa ona güvenebilmektir...:nazar::nazar::asigim:​

Bir zamanlar bu güzellikte bu zorlukta bende vardım..Rabbimde istemedi galiba birleşmemiz asla olmadı aslada olmucak....
İlk günler cok zor geldi onsuzluk ama öğrendimki herşey sevgi aşk değil...
Şuanda hayatımda yeni biri var hemde yanı başımda mutluyum huzurluyum dimekki varım:asigim::1hug:

ve en önemlisi dahası en zoru, onun sizi çok sevdiğine inanıp, tüm korkuları bastırarak o uzakta dahi
olsa ona güvenebilmektir...
evet aynen öle yapıyorum ben de çok zor ama onu özlemekte bi o kadar güzel

Onca insan arasından kalkıp da kilometrelerce uzakta olan birini sevdiğiniz,
seçtiğiniz için "hayatın bir bildiği var" diyebilmektir. televizyonun
karşısına geçip oturduğunuzda bile, evdeki en dağınık halinizde bile onun
yanında olmayı istemek, onun da aynı şeyleri düşündüğü inancına
güvenebilmektir. "özlemek" kelimesinin hakkını vere vere yeri geldiğinde
gözyaşlarınız gülümsemenize karışmış uyumak, ve uyurken onu düşünmemeyi
dilemektir, çünkü uyku ve o hiç iyi anlaşmaz. sırf sesini duymak için
telefon açmak, saçmasapan ya da ilginizi çekmeyecek şeyler olsa bile
anlattıkları dinleyebilmektir. en kötü anınızda anne babanızı bile değil,
onu arayarak, tüm sevdiklerinizi es geçebilmektir. ve en önemlisi dahası en
zoru, onun sizi çok sevdiğine inanıp, tüm korkuları bastırarak o uzakta dahi
olsa ona güvenebilmektir...:nazar::nazar::asigim:​

Şimdi erkek arkadaşıma yazdım bu yazını maill olarak...2 haftadır konuşmuyoruz..ben inatla aramıyorum oda beni aramıyor...sorunlarımızı bi türlü aşamıyoruz...ne olursa olsun ölsemde aramıcam dedim..2 haftadır gözümden 1 damla yaş akmadı...bu yazıyı gördüm şimdi aglıyorum ve kendime verdigim sözü tutamadım ve maill attım yazını....senağlamasenağlama

canmm sorun neydikii tam olarak mail güzelde bu arada sen daha önemlisin sorununuz neydii gurur yapmakta haklımıydın ve sence hata mı yaptın mail atarak

canmm sorun neydikii tam olarak mail güzelde bu arada sen daha önemlisin sorununuz neydii gurur yapmakta haklımıydın ve sence hata mı yaptın mail atarak

Ben hata yaptım maill atarak bu kesin ama dayanamadım...tabi yazının altınada kendimden bişiler ekledim...
sorun bir sürü aslında hangisinden bahsedeyim...ona kalırsa sorun yok tabi sorun çıkaran benim...
2 hafta önce salı akşamı tartıştık para meselesi yüzünden bana para yollayacaktı bende mobilyalarımızı alacaktım...1 hafta bu gün yarın parayı yollamadı bende kızdım sen 3 kuruş parayı yollayamadın yarın evlenince bana nasıl bakacaksın dedim...sonrada yollama para falan senin hiç bişeyini istemiyorum dedim...bana biraz işim var gece ararım seni dedi...aramadı..
ertesi gün 4 kere aradım açmadı telini..bende bi daha aramadım oda aramadı...
olay kısaca bu...
:çok üzgünüm:

zor ama yinede güsel ''hayatın bir bildiği var" diyebilmektir bende diorum ama nereye kadar senağlama

Ditacım çok çok üzüldüm..o kadar zaman ağlamayıp bu yazıya ağlamana dahada çok üzüldümsenağlama

İnşallah bir an önce herşey tatıya bağlanır barışır eski günlerinizdeki gibi olursunuz..O aramasada sen ara..konuş..çünkü belki o bir hata yaptı..ama sende çok ağır konuşmuşsun be canım:1no2:

Ben hata yaptım maill atarak bu kesin ama dayanamadım...tabi yazının altınada kendimden bişiler ekledim...
sorun bir sürü aslında hangisinden bahsedeyim...ona kalırsa sorun yok tabi sorun çıkaran benim...
2 hafta önce salı akşamı tartıştık para meselesi yüzünden bana para yollayacaktı bende mobilyalarımızı alacaktım...1 hafta bu gün yarın parayı yollamadı bende kızdım sen 3 kuruş parayı yollayamadın yarın evlenince bana nasıl bakacaksın dedim...sonrada yollama para falan senin hiç bişeyini istemiyorum dedim...bana biraz işim var gece ararım seni dedi...aramadı..
ertesi gün 4 kere aradım açmadı telini..bende bi daha aramadım oda aramadı...
olay kısaca bu...
:çok üzgünüm:

aslında sendede hata var çok mu üstüne gidosun acaba adamınn şimdi drumlar nasıll mailden sonra

bence bütün sorunlar uzakta olmaktan kaynaklanıyor. Ben de sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyorum. Biyerde oturup konuşamamak bile çok acı. Böyle olunce en ufak şeyleri dert ediyosun ve karşındakini de bıktırıyosun galiba mesela ben çok dırdırcı oluyorum. Bi nevi neden yanımda değilsin diye bilinç altında karşımdakini suçlamak acı çektirmek galiba bu yaptığım

aynen katılıyorum canım sana 5000km sanırım yeteri kadar uzak ve senin yazdıklarınla aynı şeyleri düşünüyorum

aslında sendede hata var çok mu üstüne gidosun acaba adamınn şimdi drumlar nasıll mailden sonra

Evet biliyorum bendede hata var...ve çok üzerine gidiyorum ama dayanamıyorum napimm..susayım diyorum bi yerde patlıyorum olmuyor...en ihtiyacım oldugu zamanda adam yanımda degil...ben tek başıma ugraşıyorum herşeyle..bi yerden sonrada patlıyorum...:çok üzgünüm:

daha ne telefon ne maill hiç ses seda yok...
aramaz sanırım artık .....
ben arayamam herhalde mail yazdım ilk adımı attım şimdi top onda...
bi süre daha beklerim ses çıkmazsa anlarımki bitti herşey...yüzükleri kargoyla yollarım...senağlamasenağlama

Dita ne demek ya kolaymı herşey bu kadar :1no2: Vardır elbet yapılacak birşey :1no2: Şimdi ikinizde sinirlisiniz..o yüzden bu kadar katı düşünüyorsunuz..yapma böyle canım..Herşey yoluna girer inşallahhh!!! :teselli:

Dita ne demek ya kolaymı herşey bu kadar :1no2: Vardır elbet yapılacak birşey :1no2: Şimdi ikinizde sinirlisiniz..o yüzden bu kadar katı düşünüyorsunuz..yapma böyle canım..Herşey yoluna girer inşallahhh!!! :teselli:

aradı şimdi telefonu kapattımmmm size yazıyorumm...havadan sudan konuştuk sadece sanki hiç bişey olmamış gibi napıyosun işler nasıl vs.vs. o kadar yarım saat kadar konuştuk başka konuyla ilgili bişey konuşulmadı...kapatırken görüşürüz dedi...bende bişey demiyomusun dedim...sen cezalısın dedi...o kadar..:çok üzgünüm:

ya gece yarısını geçti canım sıkıldı bi baktım kendimi size yazarken buldum.en başta DİTA sana bişiler yazmak istiyorum.sanırım sen ve benimle birlikte aynı şeyleri yaşayan bir sürü insan var.Demişsin ya;Evet biliyorum bendede hata var...ve çok üzerine gidiyorum ama dayanamıyorum napimm..susayım diyorum bi yerde patlıyorum olmuyor...en ihtiyacım oldugu zamanda adam yanımda degil...ben tek başıma ugraşıyorum herşeyle..bi yerden sonrada patlıyorum... şu an aynı şeyleri düşünüyorum seninle.insanda da sabır kalmıyor bi yerden sonra.biara bi gaz geliyo diosun aşığım sabretcem bütün herşeyimi feda edicem sonra bi bakıyosun adam yine aynı noktaya getirmiş seni ve hiçbişi olmamış gibi senin sorun çıkardığını düşünüyor.gerçekten çok acı.napcağımı bende şaşırdım o yüzden sadece seninle aynı şeyleri yaşayan biri olduğunu bil istedim.
ayrı şehirlerde olmak zaten bir sorun..
ya ben gözü kör bi aşığım karşımdakinden de bunu bekliyorum ya da gerçekten anlaşamayan iki insanız ve ben hala şansımı zorluyorum:(

Back