kilom yüzünden utanıyorum

Ay bir kuzenim var, kuru dal gibi, sürekli kiloluyum diyip duruyor, sizin yaşınızda.
Yapmayın şunu kendinize, daha fit olmak istiyorsanız beslenmenize ve sporunuza daha çok önem verin, yaşınız genç zaten, kısa sürede sonuç alırsınız. Ama hayatı kendinize böyle dar etmeyin, yazık ya.

163 e 68 kilon üst sınırda yani kilolu değilsin aşırı saçmalıyorsun ama yok ben alt sınırda olmak istiyorum diyorsan 10 kilo hayır normal standart olmak istiyorum diyorsan 6 kilo vermen yeterli ,yani kendini öldürmene gerek yok sevgili yavrum .maşallah gayet sağlıklı bir kilodasın .

Kilonuz bence iyi benimde boyum 1.68 kat kat kiloluyum spor diyetle ugrasiyorum bence sıkınti yapma

Aman bne 100 kilosun falan sandım

Yediklerine dikkat et kalorı hesabı yaparak kısa zamanda zayıflarsın.

Kilonuz yüzünden utanmayın fotoğrafınızı da çekilin hayattan küsmemek gerek sonuçta verilmeyecek bir kilo değil 53-55 oranlarında gayet güzel durur boyunuza göre Spor ve diyetle imkansız değil 1 seneye kalmadan gayet fit olursunuz yaşınız da çok genç

çok bi kilon yok ama tabi boyundan bi 5 kilo eksik olsan sevgilin için veya güzellik için değil kendin için, sağlığın için çok iyi olur.
bunun için diyetisyene gidebilir veya okuyorsan vaktin vardır spor yapabilirsin.

Sonunnda bi 100 falan klıyodum kız allah i ne etsin emi ne var kılonda.sen böyle diyende ben ne edeyim nerelere gideyim

Utanacak bir şey yok. Kendine güvenli ol ki insanlar da sana saygılı olsunlar. Bakımlı ol, kıyafetine falan özen göster.
Yavaş yavaş da kilo vermeye çalış.
Gerisi oturur.

Bende 168 boy ve 58 kiloyken bacaklarim ne kadar kalin diye stres yapardim
Aptallik işte :)
Simdi 70 kiloyum keske 58 olsam havalara ucarim.gerci 65 de raziyim
Siz takinti yapmissiniz amaaann bosverin

Kilon öyle abartılacak bir kilo değil ama tabi daha zayıf olmak istiyorsa diyet topikleri var günlükler takımlar bi gözat

Çok kısa boylu kadınların yanında da çok uzun erkekler oluyor hatta geçen biri konu açmıştı...Zıtlar zıtları çekiyor sanırım :)

Bir an boyunuzu kilo olarak okudum...68 çok utanılacak bir kilo değil. Üstelik birazcık egzersiz ve doğru, dengeli beslenmeyle rahatca verebilirsin. Yürüyüş yap veya ip atla. Yoğurt haricinde beyaz renkli hiç bir şey yeme. Makarnan, ekmeğin tam buğdaydan olsun. Kahvaltıda tavalanmış iştah artıran şeyler yerine, zeytin, peynir, rafadan yumurta, dereotu, maydanoz ye. Ve sofraya otururken bütün yiyecekler önünde olsun. BEN BUNUNLA DOYACAĞIM de yüksek sesle. Yemeğini bitir ve kalk. Kendin için olumlu bir şey yaptığından mutlu olacaksın. Bir mağazaya girdiğinde istediğin kıyafeti deneyebileceksin en güzelide bu.

diyetisyen hırslandırır bence, diyetisyene gitmeyi deneyin.

Fazla kilon yok inan forma girmek zor olmaz senin icin ama bu kadar takinti yapicak bir durum yok .
1.54 boyum 68 kg ... yasim 34 ve bu yasima kadar ne diyet bilirim ne takintim var 10 yillikta evliyim . Ki kilom boyum konusunda acayip saka yaparim kendime ... kendinle barışık ol dogru kıyafet bile kendini guzel hissettirir

Konuyu okurken 90 kilo falan diyeceksiniz sandım. Bence siz birkaç kg verseniz normalsiniz. Anormal olan erkek arkadaşınız, erkeğin zayıfı hoş durmuyor kilo alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…