- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.168
- 798
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
163 e 68 kilon üst sınırda yani kilolu değilsin aşırı saçmalıyorsun ama yok ben alt sınırda olmak istiyorum diyorsan 10 kilo hayır normal standart olmak istiyorum diyorsan 6 kilo vermen yeterli ,yani kendini öldürmene gerek yok sevgili yavrum .maşallah gayet sağlıklı bir kilodasın .3 zydır sevgilim var ama ben ondan utanıyorum .
ben kiloyum o cook zayıf . oonunla hiçbişey yapmak istemiyorum . benle resim cekilmek istiyo ben bahane buluyorum . çünkü kiloluyum . zayıflamak istiyorum ama azim yok . ne beni hırslandırır akıl verin ??
yaş 22 boy 163 kilo 68 filan
3 zydır sevgilim var ama ben ondan utanıyorum .
ben kiloyum o cook zayıf . oonunla hiçbişey yapmak istemiyorum . benle resim cekilmek istiyo ben bahane buluyorum . çünkü kiloluyum . zayıflamak istiyorum ama azim yok . ne beni hırslandırır akıl verin ??
Kilon öyle abartılacak bir kilo değil ama tabi daha zayıf olmak istiyorsa diyet topikleri var günlükler takımlar bi gözat3 zydır sevgilim var ama ben ondan utanıyorum .
Dışarda gördüğüm her şişman hatunların yanında zayıf incecik erkekler oluyor . Neden acaba? Hep merak etmişiimdir. Bu arada sen çok çok kilolu değilsin adam çok zayıf olduğu için ,devasa gösteriyorsun canım .
Bir an boyunuzu kilo olarak okudum...68 çok utanılacak bir kilo değil. Üstelik birazcık egzersiz ve doğru, dengeli beslenmeyle rahatca verebilirsin. Yürüyüş yap veya ip atla. Yoğurt haricinde beyaz renkli hiç bir şey yeme. Makarnan, ekmeğin tam buğdaydan olsun. Kahvaltıda tavalanmış iştah artıran şeyler yerine, zeytin, peynir, rafadan yumurta, dereotu, maydanoz ye. Ve sofraya otururken bütün yiyecekler önünde olsun. BEN BUNUNLA DOYACAĞIM de yüksek sesle. Yemeğini bitir ve kalk. Kendin için olumlu bir şey yaptığından mutlu olacaksın. Bir mağazaya girdiğinde istediğin kıyafeti deneyebileceksin en güzelide bu.3 zydır sevgilim var ama ben ondan utanıyorum .
diyetisyen hırslandırır bence, diyetisyene gitmeyi deneyin.3 zydır sevgilim var ama ben ondan utanıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?