- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
Bende 110 kilo filan diycen sandim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dışarda gördüğüm her şişman hatunların yanında zayıf incecik erkekler oluyor . Neden acaba? Hep merak etmişiimdir. Bu arada sen çok çok kilolu değilsin adam çok zayıf olduğu için ,devasa gösteriyorsun canım .
Kilon163 sandım3 zydır sevgilim var ama ben ondan utanıyorum .
ben kiloyum o cook zayıf . oonunla hiçbişey yapmak istemiyorum . benle resim cekilmek istiyo ben bahane buluyorum . çünkü kiloluyum . zayıflamak istiyorum ama azim yok . ne beni hırslandırır akıl verin ??
yaş 22 boy 163 kilo 68 filan
Nasıl aldırdınız lütfen tüyoBen sevgilime bir yılda 15 kilo aldırdım tabi.bu arada bende 10 kilo aldım sonra 2 ay diyet koşu hop 10 kilo geri gitti ama ondakiler kaldı sonunda kafamı koyduğumda acıtmıcak omuz kıvamına geldik
Bence sende ona biraz kilo aldır ama ona aldırcam derken benim kadar yeme
acaba zıt kutuplar birbirini çeker diye mi . ? Kafamda deli sorularBende tam bunu düşünerek yorumlari okuyordum. Harbiden nerde bi deri bi kemik erkekler varsa onlarin yaninda kilolu kizlar var. kuzenim hafif kiloluyken sevgilileri hep iskelet gibi siskaydi bildigin. Kuzen kilo verdi zayifladi bu sefer daha normal ölculerde yada hafif toplu erkek arkadaslari olmaya başladı
Guzelim sisman degilsinki3 zydır sevgilim var ama ben ondan utanıyorum .
ben kiloyum o cook zayıf . oonunla hiçbişey yapmak istemiyorum . benle resim cekilmek istiyo ben bahane buluyorum . çünkü kiloluyum . zayıflamak istiyorum ama azim yok . ne beni hırslandırır akıl verin ??
yaş 22 boy 163 kilo 68 filan