• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilom yüzünden utanıyorum

Kilondan bukadar rahatsızsan erkek arkadaşın için kendini motive edip zayıflayabilirsin.8 kilo versen ideal olursun zaten 2 ay diyet yapsan kurtulursun kilolardan.

Dal gibi simdiki genc kizlar fizik on numara daha bu yasta boyleysen ilerde dogum falan yaptiginda 90 olursun sen..

Konuyu okurken gözümde ağır yaşamlardaki hastaların fiziği canlandı
Konu sonunda da hadise nin fiziği

Yahu 1.60 boy 110 kiloyla gelin oldum bir kere bile aklıma kendimle ilgili böyle şeyler getirmedim... sonra sağlığım biraz bozuldu 50 kilo verdim falan ama kiöe ne benim kilolarımdan ben taşıyorum sonuçta sende önemseme beğenmiyen zaten seninle olmaz..

Dışarda gördüğüm her şişman hatunların yanında zayıf incecik erkekler oluyor . Neden acaba? Hep merak etmişiimdir. Bu arada sen çok çok kilolu değilsin adam çok zayıf olduğu için ,devasa gösteriyorsun canım .

Ben sevgilime bir yılda 15 kilo aldırdım tabi.bu arada bende 10 kilo aldım sonra 2 ay diyet koşu hop 10 kilo geri gitti ama ondakiler kaldı sonunda kafamı koyduğumda acıtmıcak omuz kıvamına geldik :KK70:
Bence sende ona biraz kilo aldır ama ona aldırcam derken benim kadar yeme :KK70:

bende kilomdan utanıyorum diyince sandım 70 80 falansın :KK45:sadece takıntı yapmıssın ama sevgilin sorun etmıyosa öncelikle sanslısın vee hem sağlıgın hem kendini cok cok daha iyi hisstme için bence sen azcuukk kilonu verebilirsinnn kendine güven havan değişicek dahada güzelleşiceksinnnn bende sıkıntıdan almıstım bir dönem sonra zayıfladım cok şükür iyiyim şimdi :spor:

Boy kılo ayni canim bnmkiyle bnde bu aralar diyete karar verdm kendime günlüük açtim eğrr istrrsn yoldaş olup zayiflayabiliriz

Dışarda gördüğüm her şişman hatunların yanında zayıf incecik erkekler oluyor . Neden acaba? Hep merak etmişiimdir. Bu arada sen çok çok kilolu değilsin adam çok zayıf olduğu için ,devasa gösteriyorsun canım .

Bende tam bunu düşünerek yorumlari okuyordum. Harbiden nerde bi deri bi kemik erkekler varsa onlarin yaninda kilolu kizlar var. :KK70: kuzenim hafif kiloluyken sevgilileri hep iskelet gibi siskaydi bildigin. Kuzen kilo verdi zayifladi bu sefer daha normal ölculerde yada hafif toplu erkek arkadaslari olmaya başladı :KK70:

:rolleyes:
3 zydır sevgilim var ama ben ondan utanıyorum .
ben kiloyum o cook zayıf . oonunla hiçbişey yapmak istemiyorum . benle resim cekilmek istiyo ben bahane buluyorum . çünkü kiloluyum . zayıflamak istiyorum ama azim yok . ne beni hırslandırır akıl verin ??
yaş 22 boy 163 kilo 68 filan
Kilon163 sandım

:KK51::KK51::KK51:
Ben sevgilime bir yılda 15 kilo aldırdım tabi.bu arada bende 10 kilo aldım sonra 2 ay diyet koşu hop 10 kilo geri gitti ama ondakiler kaldı sonunda kafamı koyduğumda acıtmıcak omuz kıvamına geldik :KK70:
Bence sende ona biraz kilo aldır ama ona aldırcam derken benim kadar yeme :KK70:
Nasıl aldırdınız lütfen tüyo :KK51:

Bende tam bunu düşünerek yorumlari okuyordum. Harbiden nerde bi deri bi kemik erkekler varsa onlarin yaninda kilolu kizlar var. :KK70: kuzenim hafif kiloluyken sevgilileri hep iskelet gibi siskaydi bildigin. Kuzen kilo verdi zayifladi bu sefer daha normal ölculerde yada hafif toplu erkek arkadaslari olmaya başladı :KK70:
acaba zıt kutuplar birbirini çeker diye mi . ?:halay: Kafamda deli sorular :KK14:

3 zydır sevgilim var ama ben ondan utanıyorum .
ben kiloyum o cook zayıf . oonunla hiçbişey yapmak istemiyorum . benle resim cekilmek istiyo ben bahane buluyorum . çünkü kiloluyum . zayıflamak istiyorum ama azim yok . ne beni hırslandırır akıl verin ??
yaş 22 boy 163 kilo 68 filan
Guzelim sisman degilsinki
ben 1.60 im kilom 71 esim 180 kilosu 70
Korkuyorum ustune basicam diye adam cop gibi bu arada bu kilo vermis halim 78 i gordum ben
Ama bana birkere sismansin demedi
Sevgilin seni seviyor aksi halde o sana demezdi foto cekilelim

Back