- 10 Kasım 2017
- 271
- 389
- 18
- 49
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
Guzelim sisman degilsinki
ben 1.60 im kilom 71 esim 180 kilosu 70
Korkuyorum ustune basicam diye adam cop gibi bu arada bu kilo vermis halim 78 i gordum ben
Ama bana birkere sismansin demedi
Sevgilin seni seviyor aksi halde o sana demezdi foto cekilelim
1.64 boyum, 50 kiloyum. 53 kiloyken bile moralim bozuluyordu kilo aldım diye.. 68 çok değil diyenleri anlayamadım. Yolun başındayken diyete başla, spor yap.
O kadar doğru ki...Begenmeseydi sevgili olmazdınız. Abartcak bir kilon yok. Mutlu insan güzeldir, zayıf insan değil..
1.64 boyum, 50 kiloyum. 53 kiloyken bile moralim bozuluyordu kilo aldım diye.. 68 çok değil diyenleri anlayamadım. Yolun başındayken diyete başla, spor yap.
Sevgiliniz kilo alsınderi kemik işte yag yok cocukda
Ayyy bende boyle 110 kilo falansiniz sandim. Esim 58 kilo ben 70 kiloyum ve asla zayiflamami istemiyor ben seni boyle begeniyorum diyor diyet yaptirmiyor. Utanilacak bi kilonuz yok ama ben de hafif zayiflikla balik etliligin arasini seviyorum diyet yapin kendinizi uzmeyin sevgilinizin bu konuyla alakali bi imasi bi sozu falan var mi ?3 zydır sevgilim var ama ben ondan utanıyorum .
ben kiloyum o cook zayıf . oonunla hiçbişey yapmak istemiyorum . benle resim cekilmek istiyo ben bahane buluyorum . çünkü kiloluyum . zayıflamak istiyorum ama azim yok . ne beni hırslandırır akıl verin ??
yaş 22 boy 163 kilo 68 filan
Her sabah benle kahvaltı etti (ben yemeyi çok sevdiğim için zamanla oda kahvaltıya düşkünleşti)
Nasıl aldırdınız lütfen tüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?