kilom yüzünden utanıyorum

Bende ciddi kilolosun sanmıstım cocuk seni gore bile isteye cıkmıs bu yola ve su varki balık etli, tombul hatta cokkilolu kadınlara ilgi duyan erkekler var. Ki sen kiloluda diilsin bence. Takma kafana ablacım bıraz diyet biraz yuruyusle atarsın fazla oldugunu dusundugun kilolarını.

1.64 boyum, 50 kiloyum. 53 kiloyken bile moralim bozuluyordu kilo aldım diye.. 68 çok değil diyenleri anlayamadım. Yolun başındayken diyete başla, spor yap.

68 Kilo 1.63 boyundaki insana göre fazla. Kilolu sayılır. 1.63 boyundaki kişinin ideal kilo olarak 53 kilo olması gerekir .
Ben de "kilolu değilsin" diyenlere katılmıyorum.
Başında sıkı tutarsa çok kolay kilo verecektir .

5 kilo fazlan var alt tarafı çok abartma . Sıkı bir diyet yapsan 2 ayda istediğin kıvama gelirsin

Konu sahibi kırılma lütfen ama gülmekten gözümden yaş geldi ya.
Kız 5-10 kilo fazlan var diye “mutsuz şişko” diye nick mi alınır

Yemek yerken bazı insanlar farkında olmadan çiğnemeden ya da az çiğneyerek yutuyor. Yemeğini ağır ağır ye ve bol bol çiğne. Porsiyonlarını biraz küçült lokmalarını da küçült. Zaman ayırabilirsen biraz yürüyüş ve sporla kolayca çözersin bu durumu.

Takıntılı olmanızın sebebi kilo mu yoksa sevgili mi.. sizi takıntı sahibi yapacak insan hayırlı mi sizin için iyi düşünün.. spor ile 3 ayda incecik görünürsün ama asıl sorun başka.. hayatında olan insan seni kendi kendine karşı dolduramamalı..

1.64 boyum, 50 kiloyum. 53 kiloyken bile moralim bozuluyordu kilo aldım diye.. 68 çok değil diyenleri anlayamadım. Yolun başındayken diyete başla, spor yap.

Cunku cok az insan olmasi gereken kiloda oluyor. Buyuk çogunluk boyuna gore fazla kilolu olunca dogal olarak bu kiloyu da normalmis, kilolu degilmiş gibi kabul ediyor. Kilo her insanda farkli durur ama 1.64 boyun kilosu asagi yukari 50-54 kilodur. :) 68 cok fazla aslinda.

İdeal kilo hesabina göre kilolusun. Ve sadece kendin için zayifla. Böyle güzelsin vs diyenlere de inanmıyorum. En fazla 55 olmalısın. Ayrıca utanılacak birsey yok biran önce diyet ve sporla ideal kilo na kavuş.

kilon var ama verilemeyecek kadar değil. 53 ideal kilon.
yediğine içtiğine dikkat edip spor yapsan verirsin o kadar utanıyorsan.

Sen neden utaniyorsun ki? Herkes zayif olmak zorunda degil. genceciksin verirsin ama once iradene hakim olman lazim.

Ayyy bende boyle 110 kilo falansiniz sandim. Esim 58 kilo ben 70 kiloyum ve asla zayiflamami istemiyor ben seni boyle begeniyorum diyor diyet yaptirmiyor. Utanilacak bi kilonuz yok ama ben de hafif zayiflikla balik etliligin arasini seviyorum diyet yapin kendinizi uzmeyin sevgilinizin bu konuyla alakali bi imasi bi sozu falan var mi ?

Cok asiri bir kilonuz yok.. Ama bu kadar kafaya taktiginiz halde niye azim yok anlamadim... Hersey sizin kafanizda bitiyor eger kilo verecegim 36 beden elbise giyecegim derseniz verirsin.. Tamamen sizin iradenize kalmiş

Ben "bu kiloda olmalisin" i dogru bulmuyorum
Baski degil de nedir bu
"Ben kendimi aynada begeniyorum
Ama biraz kalcam gobegim var
Zayiflasam daha iyi olur"
Benim icin onemli olan bu
Bilmem ne tablosunda 51.5 kilo olmaliymisim ne sacma
Kiloluyada zayif olmamak bize dayatilan birşey hic insani degil

Nasıl aldırdınız lütfen tüyo
Her sabah benle kahvaltı etti (ben yemeyi çok sevdiğim için zamanla oda kahvaltıya düşkünleşti)
Sonra spora başladı( ben biscolata erkeklerine bakıp biraz delirtmiş olabilirim )
Karbonhidrat tozu kullandı spor yapmaya başladığında
birde bence en çok bize kilo aldıran her gece köfte ekmek yemeye gidiyoduk saat 2 de filan
Köfte ekmek candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…