- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
Ben 75 kiloyum. O kadar da utanacak bir halde degilsiniz, takinti yapmissiniz3 zydır sevgilim var ama ben ondan utanıyorum .
ben kiloyum o cook zayıf . oonunla hiçbişey yapmak istemiyorum . benle resim cekilmek istiyo ben bahane buluyorum . çünkü kiloluyum . zayıflamak istiyorum ama azim yok . ne beni hırslandırır akıl verin ??
yaş 22 boy 163 kilo 68 filan
takıntı yaptım zatenBen 75 kiloyum. O kadar da utanacak bir halde degilsiniz, takinti yapmissiniz
deri kemik işte yag yok cocukdaBencede uyanacak bı kiloda değilsiniz ben daha kiloluyum sanırımabartmissiniz yada sevgiliniz aşırı zayıf?
68 kilolu mu sizce?Ben de 100 falan diyeceksiniz sandım.Boyunuza göre bence gayet normal ama sıkılaşabilirsiniz isterseniz.3 zydır sevgilim var ama ben ondan utanıyorum .
ben kiloyum o cook zayıf . oonunla hiçbişey yapmak istemiyorum . benle resim cekilmek istiyo ben bahane buluyorum . çünkü kiloluyum . zayıflamak istiyorum ama azim yok . ne beni hırslandırır akıl verin ??
bende takıntı olduBegenmeseydi sevgili olmazdınız. Abartcak bir kilon yok. Mutlu insan güzeldir, zayıf insan değil..
o kadar da kilolu değilsiniz o çok zayıf :)) o yüzden boşuna böyle dusunuo canını sıkma :)))deri kemik işte yag yok cocukda
nasıl yapabılırım onu68 kilolu mu sizce?Ben de 100 falan diyeceksiniz sandım.Boyunuza göre bence gayet normal ama sıkılaşabilirsiniz isterseniz.
Squat yapabilirsin internetten bak hareketlere gerçekten işe yarıyor.nasıl yapabılırım onu
bakim hemenSquat yapabilirsin internetten bak hareketlere gerçekten işe yarıyor.
Aaa. Daha neler bu kilo kizlarda kadinlarda takinti oldu..anam bacım 163 boyun var 68 kilon var bu gayet normal..ne car utanacak peesssszz3 zydır sevgilim var ama ben ondan utanıyorum .
bilmiyomkiiAaa. Daha neler bu kilo kizlarda kadinlarda takinti oldu..anam bacım 163 boyun var 68 kilon var bu gayet normal..ne car utanacak peesssszz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?