kilom yüzünden utanıyorum

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
3 zydır sevgilim var ama ben ondan utanıyorum .
ben kiloyum o cook zayıf . oonunla hiçbişey yapmak istemiyorum . benle resim cekilmek istiyo ben bahane buluyorum . çünkü kiloluyum . zayıflamak istiyorum ama azim yok . ne beni hırslandırır akıl verin ??
yaş 22 boy 163 kilo 68 filan

Cok kilolu degilsin ama kilolusun.kendin icin normal kilona in
Benim de erkek arkadasim kilolu zayiflamasi icin ugrasiyorum ama onun sagligi icin.

Yaa erkek arkadaşın sorun etmiyor ne tatlı sen nie sorun ediyorsun kendine güven barışık ol azim arıyorsan al sana azim sevgilinle istedğğn gibi fotograf ceklmn ıcın zayıflama sart:)) sağlık tabi en önemlisii

Ben 75 kiloyum. O kadar da utanacak bir halde degilsiniz, takinti yapmissiniz

68 kilolu mu sizce?Ben de 100 falan diyeceksiniz sandım.Boyunuza göre bence gayet normal ama sıkılaşabilirsiniz isterseniz.

Asiri kilolu degilsin ama 60 a insen cok daha iyi olur.

Biraz az ye hareketli ol.
Yasin geregi metabolizman zaten hizli.
Verirsin.
Ama takinti yapacak bir kilon yok dedigim.gibi

Aaa. Daha neler bu kilo kizlarda kadinlarda takinti oldu..anam bacım 163 boyun var 68 kilon var bu gayet normal..ne car utanacak peesssszz

Abartıyorsun.ya da Eti'n sıkı degil.Spor plates yap.Biraz da diyet

Her gün 1 saat tempolu yürüyüş ile başlamanı tavsiye ederim. :) Çok faydasını göreceksin. Ama her gün aynı saatlerde yapmalısın, en çok bu şekilde işe yarıyor. Örneğin akşam yemeğinden sonra saat 8-9 arası bir saat hiç durmadan hızlı adımlarla dolaş gel.

Bunun dışında kahvaltı öncesi yoga hareketleri de çok işe yarıyor. (Mide boşken) Youtube'dan falan bakabilirsin videolara.

Son olarak: Ben de sevgilimden daha şişkoyum :))) Yani ben 62 kiloyum, o 68 kilo. Ama ben daha yağlıyım tabi ve kadın olduğum için daha şişko duruyorum.

Amaaan ölümlü dünya, hem şişkolar daha mutlu :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…