kilom dert...

benim havinim 15

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
611
766
18
Mrb arkadaslar ben 5 ay oldu dogum yapali sütüm stresten dolayi ve meme ucum olmadigindan kesildi dahada gelmedi....85 kiloyla dogum yaptim 78 kilo oldum 6 kilo bir ayda kendi diyetim ve sporumla verdim ama daha sonra 71 kiloda kaldim bir amac icine girmedim hisrliyim kilo vermeye cunku gorumcemin herkesin icinde eltimin 80 kilo oldugu halde benimde yeni dogum yaptigimda daha kirkim cikmamisti milletin icinde benim eltimden daha sisko oldugumu söyledi ve hatta kadinlar yok benim daha zayif oldugumu deyince bna oyle geldi demisti hirs yaptim vericem ne olur yardim edin arkadas ariyorum amacim 60 kilo eski halim olmak ve onlari catlatmak gordugumdede kendisini o sozuyle bana iyilik yaptigini soylemek istiyorum ne olur arkadas ariyorum birlikte verelim caba gosterelim...

Kıyamam ben sana nasıl vicdan yoksunu bu insanlar ya ?? Diyetisyene gitmeyi denedin mi?? Çünkü kendin yaptığın diyette kas dan kilo verme ihtimalin yüksek. Bence önce bi diyetisyen e git cnmm kilo hedefi koy. Yağ kas oranına baktir. Sonra sağlıklı ve kalıcı bi şekilde kilo vermenin tadını çıkar . Zaten emzimiyorsun diyet yapmanda bi sakinca yokk ve cok fazla bi kilo nda yok bence 10 kilo ne kiii??

Bende oyle dusunuyorum ama yalniz hissediyirum kendimi bu yolda motuve eden yok cunku kendinkendimi motive ediyorum sonra bakiyorum yine kilo almissin diyen oluyor sanirim evlendigimde 58 dim sonra 60 simdi 71 eski halim onlara iyidi bu halime alisik degiller diyemi oyle yapiorlar anlamiorum

Bazı insanların içi fesat canım. Sen azimli olduktan sonra verirsin tabi. Bence de bir diyetisyene başla. Havalar güzellerinde bahara doğru da bebeğinle bol bol yürüyüşlere çıkarsınız oh mis. Hiç takma kimseyi. Anneliğinin tadını çıkar.

Simdi kis almanyadayim buranin havalarida cok soguk o yuzden bu kış yememe dikkat edicem yazinda yuruyus ve diyetle daha cabuk gider ins.

Canım istersen 5.takıma gelebilirsin.. Yarışarak kilo vermek hem daha güzel hemde daha kolay..
Destek ve hırslandırma zaten var. Devamlılık sağlayıp hergün menü bildirebileceksen bekleriz.

Canım ben 5 takımdan
Öyle bı vereeceksin ki
Korkma sakın azimli ol yeter gerisi çorab sökugu :))
Kilo verince görümcenı her gordugunde kilo almissin falan dersin :)))
Ayy çok mu kötüyüm yaa kendımden korkmaya basladımm.

benimdegörümcem bana eşimin yanındafüt kadınları gösteripbunlar kadınsa biz neyiz demişti.bende hırs yaotım. Bebegim 5 aylıksaglılı besleniyorum yediden sonra yemiyorum ve ip atlıyoru m 60 düşmek istçyorum 78kiloyum

Bunu yapmistim hemde herkesin icinde iki abisinin yaninda eltimin yaninda dayisi kizi yaninda yengesinin yaninda gorumceme gobekin cikmis dedim hemen icine cekti oh olsun :)))ins kiloda veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…