kiloluyken gebe kalanlar

yorumun süperdi:):)

ben yerinizde olsan tombik hamilleler diye bi topik açardım.gebe kalayım ilk işim o olacak:)
bizde canız yahuuu. ama o minik melekleri kucaklamak kilolu olmaya değecek bi mucize.
kilo gelir gider ama bebiş işi zor ...
hepinize sağlıklı hamilelikler:CüvCüv:

şahsen bende kilolu hamile kaldım zaten kiloluyken bebek istedim 2 sene olmayınca tedavi gördüm ve dahada şiştim ama 8 aylık hamileyim sadece 3 kilo aldım ilk 3 ay iştahsızlıktan 4 kilo kadar vermiştim yani bebegim olsunda kilo sonradanda verilebilir diye düşünüyorum

hamileliginiz nasil geçti ? çok fazla kilo aldinizmi dogumdan sonra vucudunuz nasil gobeginizde çok yirtilma oldumu ..

bende kilolu hamile kadım hamileliğim süresince 15 kg verdim...bebeğimde 3650 doğdu ama doğum sonrası kiloları hemen aldımmmzemuszemus

ya hu bit rülü anlamıyom yav hamilelikte bi de kilo veriyorsnun ya helal olsun size...
Bende tombik hamile kalanlardanım çok dikkat ediyorum ama nafile yined alıyorum. Nolcak bilmiyourm.
Ama hızla kilo almanın zararlarını herkes biliyordur demi. Allah yardımcımz olsun
Şimdiden herkesee koolay doğumlar dilerim.
Ben daha 25. haftadayım kilonun dışında bi sıkıntım yok çok şükür.
Tepmelerinin keyfini çıkarıyorumm bence sizde öyle yapın o kadar güzel bi durygu kiii
harikaa

bende kilolu hamilelerdenim 75 kiloyla hamile kaldım pico vardı kilo vemem gerekiyordu vermeden kaldım aslında versem çok iyi olurdu
şuan 6+4 günlük hamişim kilo almadım bulantımda yok dikkat ediyorum genede
ama ilk defa kilolarımdan bu kadar rahatım

kimse beni geçemez kızlar 95 kiloyla hamile kaldım 10+2 hamileyim allaha şükür kilomda daah değişiklik olmadı
yok bide olsaydı:))
boyum 1,75 ve allahıma çok şükür heryerimden kilo alıp verdiğim için kilom belli olmuyo kime sorsam sizce kaç kiloyum diye 70-75 diyolar bence bölgesel yerleşmesindense vücudun tamamının eşit olması daha iyi yani benim her yerim olgun ve dolgun:))

benimde boyum 158. kilom 65ti ilk hamileliğimde 9ayda 12.5 kilo aldım 77.5 la doğum yaptım, doğumda 7 kilo gitti sonradan 15 gün içinde kalan 5 kiloda gitti eski kiloma döndüm
lakiiinn hadi bakalım süt olsun o olsun bu olsun derken oldum mu 73 kilo.
tabi ikinci bebeği istiyordum ve bu kiloyla hamile kalsam ne olur dünya olurum dedim spora başladım 6 ayda 65 kiloya indim ve şimdi 10+2 haftalık hamileyim :CüvCüv: 1 kilo aldım şimdiden
bakalım bu yolun sonunu kaç kiloyla bitiricem

bende 170 boyundayım ve 74 le hamile kaldım ama ilk 4 ayda 79 oldum çokmu aldım acaba

ben 82,5 la hamile kaldım boyum 1.69. ilk dört ay mide bulantısından hiç bir şey yiyemedim, hatta hastanede yattım serum verdiler, 7,5 kg. verdim sonra toparladım 80 kg. ya çıktım. 5 aya kadar falan öyleydim. sonrasında 96 kg. ile doguma girdim. dogumdan 10 gün sonra 11 kg. gitti ama sonrasında gram veremiyorum tabi yiyiyorum da. bebegimin doktoru bol yiyip içmen lazım süt için, 6 aydan önce kilo vermeyi zaten düşünme 1 yılda ancak eski haline gelirsin dedi. ama kilodan cok canımı sıkan göbek kalmıs olması, bir de mecburi sezeryan oldum o yüzden de biraz kaldı. bakalım zaman ne gösterecek.

1,57 boyum var 67 kilo ile hamile kaldım 79 ile doğuma girdim dogumdan 3 gün sonra 60 kiloya düşmüştüm ama şimdi süt olur diye yedim yedim ve 72 kilo oldum popom biryandan göbeğim diger yandan yürürken raks ediyorlarzemuszemus

bende 83 ile hamile kaldım şimdilik hiç kg almadım ama sonra bulantılar geçince ne olur bilemem

1.64 boy, 72 kilo ile hamile kaldım. Şu an 32+5 günlük hamileyim ve 90 kiloyum. yani 18 kilo aldım!!!

"kilolular hamilliklerinde az kilo alır" benim için bir efsaneden ibaret :)
ama ilk aylarda avuç avuç ceviz, badem, fındık, kuru incir ve kuru kayısı yedim. 5 kilosu oradan kesin :)
bir de, günde bir paket sigara içerdim, o da bitti, ordan da bir 5 kilo :)

walla benım boy 1.72 ve quatr hastasıyım kılo vermeye calısırken 83 ıle hamıle kaldım 10 haftalık su an ve dun 85 tım en son. daha yenı ayaga kalktım sureklı yattıgım ıcın 10 haftada 2 kılo almısım bıle. allah yardımcımız olsun kızlar walla nasıl yapcaz bılmıyorum :)

ben 95 kilo hamile kaldım.aslında cok duzensız adet oluyordum kıloda vardı ama suanda 3,5 aylık hamıleyım.ne mutlu bana.sadece allaha dua ettım.hıc tedavı gormedım.opuyorumnanaktan

75 le hamıle kaldım 30+6 yız ve 10 kılo aldım 85 ım bakalım kacla bıtırıcez hamılelıgı :sinifsinif:

158 cm boyum. bebek düşünmeye başladığımızda 78 kg dım. rejim yapıp 73 e düştükten sonra hamile kaldım. 6 haftalık yeni hamileyim. 85 kg in üzerine çıkmamaya çalışıcam. inşallah başarırım fakat bulantı tiksinme nerdeyse hiç yok sigarayı da bıraktım işim zor:)

bende kilolu hamile kaldım 1.58 boy 87 kiloydum 32 haftalık hamileyim 81 kiloyum allahın izniyle kilo almadan dogum yaparım inşallah zaten ben zayıflıyorum ama bebeğim gayet iyi rejim yapmıyorum sadece eskisi gibi abur cubur ve düzensiz yemiyorum herşey minik kızım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…