kiloluyken gebe kalanlar

SerapAy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
144
1
hamileliginiz nasil geçti ? çok fazla kilo aldinizmi dogumdan sonra vucudunuz nasil gobeginizde çok yirtilma oldumu ..

ne kadar kşloluyken gebe kalmayı, '''kiloluyken gebe kalmak''' olarak değerlendirebiliriz SerapAy?

Şahsen ben kiloluyken gebe kaldım diye düşünüyorum. 155 boyum var 59 kiloyla gebe kaldım. ve bence epeyce bi kilolu dönemime denk geldi. normal vücudumun taşımaktan rahatsız olmadığı kilo 49-50 kilo kadar benim diye öyle söylüyorum.

yalnız bildiğim bişey var bu konuda.. kilolu hanımlar, gebelikleri boyunca daha az kilo alıyorlarmış... zayıf yapıdaki hanımlar ise daha fazla alıyorlarmış... yani bunun böyle olması gerekliymiş.
o yüzden az yemeye çalışıyorum şu anda, 6+1 bugün... ama açım yani :)

ben, kendi vücudumuzun kaldırmakta zorlandığı kilodan bahsediyor gibi anladım.

ama yanıldım mı?

neyse, öyle diyorsan öyledir else'cim.
o zaman ben arkadaşın topiğinde kuru kalabalıklı yapmayayım.

bende yanlış anlamış olabilirim pardon
ama arkadaşın tickerina dikkat edersen 93 kilo o yüzden dedim

ben 59 kilo olsam kendimi top model sanirim :) , ama tabi herkez kendini belirli bir kilodan sonra sisman hissedebilir , ama benim aklimda 70 ve uzeri hanimlar var , yinede herkez topigimde yorum yazabilir kuru kalabalik olmaz

ben 74 ile hamile kaldım 82 ile doğum yaptım.yani sadece 8 kilo aldım.
10 kiloyu vermiştim doğumdan bir hafta sonra.
ama süt olsun diye yedire yedire bana 75 yaptılar beni.
eskiye göre daha kilolu duruyorum oysaki sadece 1 kilo fazlam var.vucudum çok genişledi.
doktoruma sorduğumda 6.aydan sonra toparlamya başlayacak vucut kendini dedi..
bekliyorum..

bende 14 haftalik hamileyim tartiya gore hiç kilo almadim ama kendimi davul gibi hissediyorum .. anlam veremedim

ben de çok kilolu hamile kaldım arkadaşlar kendimi çok çirkin hissediyorum. Evlendiğimde 62 kiloydum altı ayda bir on kilo aldım, 73 kiloyla hamile kaldım şu anda tam 83 kiloyum daha 3 ayım var ne yapacağım bilmiyorum. ınşallah doğumdan sonra veririm...

arkadaşlar bende çok kilolu olmamakla birlikte druma göre kilolu hamile kaldım 65 kilo ile boy avantajım vardı Allah tan yinede çok kilo almamamı söyledii
hamileliğim süresinde 9 kilo aldım doğumdan sonra bi kısmını verebildim süt olsun ye ısrarlarıyla aldım veerdim filan
ama 6 aydan sonra kilo verme olmasada vücut toparlıyo gerçekten ben şuanda 67 yim kızım 1 yaşına girdi bugün 6 ayından sonra görenler çok zayıfladığımı söylüyodu şişlik filan gidiyo heralde
drunuzun dediğinden çıkmayın yada aşırıya kaçmayın kilo alınmıyo gerçekten
benimki hergün 200gr et (tavuk balık herhangi biri)
1 brdak süt(yarım yağlı içtim)
3 çeyrek ekmek
meyve normal abartma demişti meyve suyu aburcubur yememeye çalış demişti gerçekten kızım beslendi benden çok 3,5 kilo doğmuştu

kızlar bu konuya bence fazla takmayın kafanızı benim doktorum hamileliği boyunca 30 kilo almış şimdi çırğı gibi bişey ve bun gururla söylüyor çok yeme ama almıyacağım diyede kendini kasma bu bünyesel bişey verirsin diyor

mrb kızlar benimde boyum 168 hamile kaldığımda 62 kiloydum aslında kilolu gözükmüyorum dışardan baktığında normal kilolu biriyim ama doktor bilerek moralimi bozmak için beni obezite sınırına sokmuştu. şuan dört buçuk aylık hamileyim toplamda iki kilo aldım. ilk üç ay hiç bulantı falan yaşamadım doğal olarak iştahımda kapanmadı. doktor 10 11 kilo ile hamileliğimi bitirmemi istiyor.

ben 95 kılo hamile kaldım normal yolla.şuanda 6+5 günlük hamileyim ama 2,5 kilo verdim mide bulantısı falan hiç birşey yok.ama doktorum cok dıkkat edıceksın anı hareket yok iş yapmaak yok.elinden geldıgı kadar yat dedi.yatıyorum işte yarın kontrol var bakalım nolcak.progestan ve follık asıt kullanıyorum

bu sitede hamilelerin resimlerini görünce tek kilolu hamile kendim olucam sanırdım sevindim:):)
bebek kararı aldığımızda 72 idim.dr kilo ver dedi 68 e inmebildim..koruyorum şu an kilomu veremiyorumda almıyorumda. bu kilo ile kalırsam 10 kg alsam diye hesaplardayım ama bu iş pek hesap dinlemiyor.en iyisş en sağlıklı şekilde kalabilmek.herkese hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik dilerim.bende en kısa sürede koca göbüş olup gesmek istioommmm

ben de 74 kilo ile hamile kaldım..5 ayım bitti...3 kilo almışım.....ama bundan sonra daha hızlı kilo alırsın dedi doktorum...bakalım hayırlısı.....ben kiloyu kafama takmıyorum zaten...bebeğimi sağlıklı sıhhatli dünyaya getireyim de...gerisi boş valla..........

bende 1.72 boy 83 kilo ile hamile kaldım..ilk 3 ay 3 kilo verdim...şimdi95 kiloyum...daha 1.5 ay var..bakalım kaçla bitiricem..amaaaan veririz elbet..meleklerimiz iyi olsun da..ilk defa kilolarımı seviyorumm...

ben de varım yaa:kedi:
76 kilo ile hamile kaldım şuanda 83 kiloyum.Nasıl olcak bilmiyorum:sm_confused:
efsanur yazmış fotoğraf olayına bayıldım gerçekten.Millet hamile kalıp fotoğraflarını koyuyor,anam ben kendi fotoğrafımı kendim çekip o kareye sığamayacak kadar genişim, çeksem şaka gibi hamilelerin fotolarının arasına koymayaa utanırım yaawdelikafadulden

bendeee benddeee... 84 kilo ile hamile kaldım 25.haftadayım 6 kilo aldım çokda dikkat etmiyorum koyverdim gittiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…