Boyunuz uzundur belki boy kilo orani onemli....Ben kilomu pek göstermiyorum. Sanırım doktor da anlamadı 85 kilo olduğumu, çünkü sadece 5-6 kilo ver dedi. Eşime de bakıldı sorun yok. Artık kiloya bağlamaya başladım bu yüzden. Ama siz de 90 la kalmışsınız demekki olabiliyor
Malesef ki değilBoyunuz uzundur belki boy kilo orani onemli....
Can acısı da bir yana dokunma sini o işlemi bir erkeğin yapmasını da pek istemiyorumGenelde erkek dr lar nazik olur .... Dusuk yaptigimda erkek dr lar vardi hic canim acimadi.. Ilk muayenemde hamile bir kadin doktordu inan otururken bile canim acidi 1 hafta...
Yok canım ya benim doktorumun 6 haftalıkken gördüğü bebeği başka doktor 10 haftalıkken göremedi alttan muayene etti mecbur kaldım kabul ettim kanamam olduğunda, iş bilmediğinden yani. Tuvaletin çok sıkışıkken gir odasına ben öyle yapıyorum doktorum öyle diyo zaten.Kan testim cikti kadin doguma gittim.ilk lafi kilolusun ultrasonda gozukmez dedi dedigi gibi oldu vajinal olman lazim.dedi.haftaya geliyim dedim.ihmale gelmez dedi.sonuclarla birlikte ultrason sartmis.baska doktora gittim
Sonuc olarak 3 kez vajinal ultrason oldum.simdi bile zor bakiliyor diyorlar ...
23 haftada hala mi ...oyle denk geliyor ki tutamiyorum ki ...baya sıkisık gittim..yine az dediYok canım ya benim doktorumun 6 haftalıkken gördüğü bebeği başka doktor 10 haftalıkken göremedi alttan muayene etti mecbur kaldım kabul ettim kanamam olduğunda, iş bilmediğinden yani. Tuvaletin çok sıkışıkken gir odasına ben öyle yapıyorum doktorum öyle diyo zaten.
Geçen hafta gittim bebeği gördü rahim ağzını ölçüyüm su iç sıkışıp gel dedi. Doktorum diyo ki senden daha kiloluları da var ama senin kilon göbek bölgesinde olduğundan sıkıntı yaşıyoruz diyo, doktoruma güveniyorum daha da kilo almamaya çalışıyorum yapacak başka bi şey yok.23 haftada hala mi ...oyle denk geliyor ki tutamiyorum ki ...baya sıkisık gittim..yine az dedi
..tuvalete zor yetistim..bence makinelerden...avrupa ulkeleri daha kilolular var ...herkes ne yapiyor...oyle muamele yapiyorlar ki sanki 200 kiloyuz
.tamam kiloluyum ama ilk dunyada ben kiloluyum gibi muamele goruyorum
Millette hersey burnunu sokuyor kiemen3 gobrk benim bebek benim.bende herkesin ahkam kesmesinden nefret ediyorumBen 92kgydm hamile kaldigimda simdi 96yim.kim ne derse desin tek fark biz biraz daha konforsuz geciriyoruz hamileligimizi hepsi bu.Simdiye kadar hangi hastaneye gittimse sanki dunyadaki tek sisko benmisim gibi davrandilar artik takilmiyorum.Bebegimi 23.haftada hissetmeye basladim 19.haftadan sonra sinirlerimi o kadar bozdularki kimseye soylemedim hissetmedigimi.28-29 dan sonra tekmeden duramiyorsunuz zaten dunyanin en guzel duygusukiloluysaniz surekli sizden erken dogum bekliyolar en cok duyup sinirleneceginiz konu bu.her kontrolde bebegin biraz iri diyip sinirimi bozmasalar cok guzel olurdu.hep duydugum 4kg nin ustu dogacagi.e dogsun yani elimden bisey gelmiyo ben dikkat ediyorum son 3 aydir ayni kilodayim bebegimin kilo almasina nasil engel olabilirimki.
Karnimi gorup ikizmi diye soranlara 3uz diyorum.5.ayimdan beri dogum yakinmi diyolar evet 10gun var diyorum.hic moralimi bozmuyorum.
Zaten turkiyede 9 ayini kafayi yemeden tamamlayana madalya vermeleri lazim.benim bunlarim iyi diyosun benimki 10 kat daha iyiydi kötu diyosun benimki 10 kat daha kotuydu diyolar.1kere dogum yapmissa zaten hem kadin dogum uzmani hem cocuk profsru oluyolar.en cok sinirlendiklerim benim kuzenimde kiloluydu 6.ayda bebegin kalbi durdu 4.ayda bebegi öldu 7.ayda dogum yapti....bigun bitanesi cidden elimde kalck.
Kilodan ziyade boy önemli. evet bende 85 kg ile hamile kaldım ama boyum 1.80 , bende 90 kg fazla durmuyor ama boyu 1.60 olan birisi 90 kg ise ozaMan risk var demektir. boyunuz uzunsa problem etmeyin derimBen kilomu pek göstermiyorum. Sanırım doktor da anlamadı 85 kilo olduğumu, çünkü sadece 5-6 kilo ver dedi. Eşime de bakıldı sorun yok. Artık kiloya bağlamaya başladım bu yüzden. Ama siz de 90 la kalmışsınız demekki olabiliyor
Çok yaşayın emi! ne de güzel anlatmışsınız, her kelimenize katılıyorumBen 92kgydm hamile kaldigimda simdi 96yim.kim ne derse desin tek fark biz biraz daha konforsuz geciriyoruz hamileligimizi hepsi bu.Simdiye kadar hangi hastaneye gittimse sanki dunyadaki tek sisko benmisim gibi davrandilar artik takilmiyorum.Bebegimi 23.haftada hissetmeye basladim 19.haftadan sonra sinirlerimi o kadar bozdularki kimseye soylemedim hissetmedigimi.28-29 dan sonra tekmeden duramiyorsunuz zaten dunyanin en guzel duygusukiloluysaniz surekli sizden erken dogum bekliyolar en cok duyup sinirleneceginiz konu bu.her kontrolde bebegin biraz iri diyip sinirimi bozmasalar cok guzel olurdu.hep duydugum 4kg nin ustu dogacagi.e dogsun yani elimden bisey gelmiyo ben dikkat ediyorum son 3 aydir ayni kilodayim bebegimin kilo almasina nasil engel olabilirimki.
Karnimi gorup ikizmi diye soranlara 3uz diyorum.5.ayimdan beri dogum yakinmi diyolar evet 10gun var diyorum.hic moralimi bozmuyorum.
Zaten turkiyede 9 ayini kafayi yemeden tamamlayana madalya vermeleri lazim.benim bunlarim iyi diyosun benimki 10 kat daha iyiydi kötu diyosun benimki 10 kat daha kotuydu diyolar.1kere dogum yapmissa zaten hem kadin dogum uzmani hem cocuk profsru oluyolar.en cok sinirlendiklerim benim kuzenimde kiloluydu 6.ayda bebegin kalbi durdu 4.ayda bebegi öldu 7.ayda dogum yapti....bigun bitanesi cidden elimde kalck.
Boyunuz uzun mu?Ben 92kgydm hamile kaldigimda simdi 96yim.kim ne derse desin tek fark biz biraz daha konforsuz geciriyoruz hamileligimizi hepsi bu.Simdiye kadar hangi hastaneye gittimse sanki dunyadaki tek sisko benmisim gibi davrandilar artik takilmiyorum.Bebegimi 23.haftada hissetmeye basladim 19.haftadan sonra sinirlerimi o kadar bozdularki kimseye soylemedim hissetmedigimi.28-29 dan sonra tekmeden duramiyorsunuz zaten dunyanin en guzel duygusukiloluysaniz surekli sizden erken dogum bekliyolar en cok duyup sinirleneceginiz konu bu.her kontrolde bebegin biraz iri diyip sinirimi bozmasalar cok guzel olurdu.hep duydugum 4kg nin ustu dogacagi.e dogsun yani elimden bisey gelmiyo ben dikkat ediyorum son 3 aydir ayni kilodayim bebegimin kilo almasina nasil engel olabilirimki.
Malesef 1.61 imKilodan ziyade boy önemli. evet bende 85 kg ile hamile kaldım ama boyum 1.80 , bende 90 kg fazla durmuyor ama boyu 1.60 olan birisi 90 kg ise ozaMan risk var demektir. boyunuz uzunsa problem etmeyin derim
Yaa ben de kilolu hamile kaldım 2. gebeligim . ilkinde 73 ile hamile kalıp 85 ile doğum yapmıştım. Şimdi 85 ile hamile kaldım çok üzülüyorum bu duruma. daha çok yeni 4-5 haftalık. dua ediyorum inşallah başlarda biraz kilo veririm.
Bende 74 ile hamile kaldım şu an 82 yim daha 3 ayım varmerhaba,
ben de 84 ile hamile kaldım, siz kapanışı kaç ile yaptınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?