Kilolu Hamişler Toplaşın

Boyunuz uzundur belki boy kilo orani onemli....

Genelde erkek dr lar nazik olur .... Dusuk yaptigimda erkek dr lar vardi hic canim acimadi.. Ilk muayenemde hamile bir kadin doktordu inan otururken bile canim acidi 1 hafta...
Can acısı da bir yana dokunma sini o işlemi bir erkeğin yapmasını da pek istemiyorum ben sezaryen oldum ilkini büyük ihtimalle bu da öyle olur. alttan muayeneyi gerektiren bir durum olsun istemiyorum

Ben ilk 13. haftada hafif kelebek çırpınışları ve batmalar hissettim, 16-17. haftalarda artık hissediyodum ama düzenli değildi şimdi 23. haftadayız bariz hissediyorum kuzumu hatta bazen uyandırıyorum meraklanıp.

Yok canım ya benim doktorumun 6 haftalıkken gördüğü bebeği başka doktor 10 haftalıkken göremedi alttan muayene etti mecbur kaldım kabul ettim kanamam olduğunda, iş bilmediğinden yani. Tuvaletin çok sıkışıkken gir odasına ben öyle yapıyorum doktorum öyle diyo zaten.

23 haftada hala mi ...oyle denk geliyor ki tutamiyorum ki ...baya sıkisık gittim..yine az dedi
..tuvalete zor yetistim..bence makinelerden...avrupa ulkeleri daha kilolular var ...herkes ne yapiyor...oyle muamele yapiyorlar ki sanki 200 kiloyuz
.tamam kiloluyum ama ilk dunyada ben kiloluyum gibi muamele goruyorum

Geçen hafta gittim bebeği gördü rahim ağzını ölçüyüm su iç sıkışıp gel dedi. Doktorum diyo ki senden daha kiloluları da var ama senin kilon göbek bölgesinde olduğundan sıkıntı yaşıyoruz diyo, doktoruma güveniyorum daha da kilo almamaya çalışıyorum yapacak başka bi şey yok.

Bende Bayaa kiloluyum ilk 18. haftada hissettim hergecn gün daha net hissediyorum

7. aydayım 171 cm boy.. 84 kg oldum bugün hastanede 9 aylik hamile bir bayan en fazla 6 aylik gibi duruyordu bana sordu senin de mi son hafta doğuma mi geldin diye nazar değecek diye düşündüm yok 36 haftaligim şimdilik dedim çünkü öyle duruyor
Kızlar tanımadık birisi dışarıda sorarsa net birşey söylemeyin nazarin etkisi de büyük

Ben 92kgydm hamile kaldigimda simdi 96yim.kim ne derse desin tek fark biz biraz daha konforsuz geciriyoruz hamileligimizi hepsi bu.Simdiye kadar hangi hastaneye gittimse sanki dunyadaki tek sisko benmisim gibi davrandilar artik takilmiyorum.Bebegimi 23.haftada hissetmeye basladim 19.haftadan sonra sinirlerimi o kadar bozdularki kimseye soylemedim hissetmedigimi.28-29 dan sonra tekmeden duramiyorsunuz zaten dunyanin en guzel duygusukiloluysaniz surekli sizden erken dogum bekliyolar en cok duyup sinirleneceginiz konu bu.her kontrolde bebegin biraz iri diyip sinirimi bozmasalar cok guzel olurdu.hep duydugum 4kg nin ustu dogacagi.e dogsun yani elimden bisey gelmiyo ben dikkat ediyorum son 3 aydir ayni kilodayim bebegimin kilo almasina nasil engel olabilirimki.
Karnimi gorup ikizmi diye soranlara 3uz diyorum.5.ayimdan beri dogum yakinmi diyolar evet 10gun var diyorum.hic moralimi bozmuyorum.
Zaten turkiyede 9 ayini kafayi yemeden tamamlayana madalya vermeleri lazim.benim bunlarim iyi diyosun benimki 10 kat daha iyiydi kötu diyosun benimki 10 kat daha kotuydu diyolar.1kere dogum yapmissa zaten hem kadin dogum uzmani hem cocuk profsru oluyolar.en cok sinirlendiklerim benim kuzenimde kiloluydu 6.ayda bebegin kalbi durdu 4.ayda bebegi öldu 7.ayda dogum yapti....bigun bitanesi cidden elimde kalck.

Millette hersey burnunu sokuyor kiemen3 gobrk benim bebek benim.bende herkesin ahkam kesmesinden nefret ediyorum ben suan hamile kalmadan zayflamaya uğraşıyorum bakalim ne olcak

Kilo aldıkca giyisilerimi değiştirmeye devam ediyorum.
Umarım ilerde bugünleri aramam 8 kilo anlamında.
Bu sıralar çok kiloluyum diyede salaş kıyafetler alıp örtmeye çalışıyorum ama nafile sanırım sürkeli karnım şişiyor.
Bu ürünü aldım http://www.defacto.com.tr/hamile-bagcik-detayli-body-456070
İnş yarın gelmiş olur deneyip buraya koyacağım görselini.

Hamile kaliplarinda defactonun urunleri dar oluyor.H&M ve lcw tavsiye ederim ozellikle h&m in emzirme sutyeninden cok memnun kaldim.gogusleriniz zaten buyuyecek bosuna normal sutyen almayin

Kilodan ziyade boy önemli. evet bende 85 kg ile hamile kaldım ama boyum 1.80 , bende 90 kg fazla durmuyor ama boyu 1.60 olan birisi 90 kg ise ozaMan risk var demektir. boyunuz uzunsa problem etmeyin derim

Çok yaşayın emi! ne de güzel anlatmışsınız, her kelimenize katılıyorum

Boyunuz uzun mu?

Kilodan ziyade boy önemli. evet bende 85 kg ile hamile kaldım ama boyum 1.80 , bende 90 kg fazla durmuyor ama boyu 1.60 olan birisi 90 kg ise ozaMan risk var demektir. boyunuz uzunsa problem etmeyin derim
Malesef 1.61 im

merhaba,

ben de 84 ile hamile kaldım, siz kapanışı kaç ile yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…