Bakalim bana ne diyecek . daha doktora gitmedim. Çok kucuk olduğu için vajinal ultrason istemiyorum. bir iki hafta daha geçsin öyle gidicem. kesin bana da diyecek alma diye. OFF napcaz bilmiyorum
Canim ben çok küçük bir yerde yaşıyorum . 2 ay oldu tayinle geldik bir devlet hastanesi var imkanlar kisitli diyetisyen var sanırım ama bilmiyorum. bir denemem lazım. daha doktora da gitmedim. bir doktora gideyim. olmadı diyetisyen ı de bir görürüm
Kan testim cikti kadin doguma gittim.ilk lafi kilolusun ultrasonda gozukmez dedi dedigi gibi oldu vajinal olman lazim.dedi.haftaya geliyim dedim.ihmale gelmez dedi.sonuclarla birlikte ultrason sartmis.baska doktora gittimCanim ben çok küçük bir yerde yaşıyorum . 2 ay oldu tayinle geldik bir devlet hastanesi var imkanlar kisitli diyetisyen var sanırım ama bilmiyorum. bir denemem lazım. daha doktora da gitmedim. bir doktora gideyim. olmadı diyetisyen ı de bir görürüm
Kan testim cikti kadin doguma gittim.ilk lafi kilolusun ultrasonda gozukmez dedi dedigi gibi oldu vajinal olman lazim.dedi.haftaya geliyim dedim.ihmale gelmez dedi.sonuclarla birlikte ultrason sartmis.baska doktora gittim
Sonuc olarak 3 kez vajinal ultrason oldum.simdi bile zor bakiliyor diyorlar ...
Kan testim cikti kadin doguma gittim.ilk lafi kilolusun ultrasonda gozukmez dedi dedigi gibi oldu vajinal olman lazim.dedi.haftaya geliyim dedim.ihmale gelmez dedi.sonuclarla birlikte ultrason sartmis.baska doktora gittim
Çok gicik bir durum . O vajinal ultrason bir keresinde canımı yaktı benim bir kaç damla kan geldi. bir de burda 2 kadın doğumcu var ikisi de erkek OFF napim bilmiyorumKan testim cikti kadin doguma gittim.ilk lafi kilolusun ultrasonda gozukmez dedi dedigi gibi oldu vajinal olman lazim.dedi.haftaya geliyim dedim.ihmale gelmez dedi.sonuclarla birlikte ultrason sartmis.baska doktora gittim
Erkek doktor zor canim...cok su icersen hani bu ultrason cekilecek gibi idrara sikisirsan belki gorebiilirler.bir dene...olmazsa tekrar gelirim de kendi cesaretini topla gitÇok gicik bir durum . O vajinal ultrason bir keresinde canımı yaktı benim bir kaç damla kan geldi. bir de burda 2 kadın doğumcu var ikisi de erkek OFF napim bilmiyorum
Tamam canım dikkate alıcam sagolErkek doktor zor canim...cok su icersen hani bu ultrason cekilecek gibi idrara sikisirsan belki gorebiilirler.bir dene...olmazsa tekrar gelirim de kendi cesaretini topla git
.erken gitmende fayda var canim
Çok gicik bir durum . O vajinal ultrason bir keresinde canımı yaktı benim bir kaç damla kan geldi. bir de burda 2 kadın doğumcu var ikisi de erkek OFF napim bilmiyorum
İlk gebeligim 81 kilo ile kaldim.ikinciye 90 kilo ile..hamileyim80 üstü kiloyla hamile kalan arkadaşlar, zor mu hamile kaldınız? Ben de 85 kiloyum, hormonlar normal çıktı fakat gebelik oluşmadı bi türlü. Kiloma bağlamaya başladım artık bu durumu
Gebe okuluna gittim.konu acildi.cocuk olmayinca ilk kadinlar dr a gider dedi ...ama aslinda erkekten dolayi cocuk olmayabilir mantiken de oyle de ...klasik erkek de sorun olmaz ...kadin birsuru muameleye marux kalir..en son erkege bakilir...İlk gebeligim 81 kilo ile kaldim.ikinciye 90 kilo ile..hamileyim
Zorluklari var .kilo vermeye calis canim..direkt etkisi olmasa bile surecte zorluyor gercekten.doktorlar da tavsiye etmiyor ...her seferinde ima ediyorlar maalesef..
Mor_cicek Gebe okuluna gittim.konu acildi.cocuk olmayinca ilk kadinlar dr a gider dedi ...ama aslinda erkekten dolayi cocuk olmayabilir mantiken de oyle de ...klasik erkek de sorun olmaz ...kadin birsuru muameleye marux kalir..en son erkege bakilir...
Ben kilomu pek göstermiyorum. Sanırım doktor da anlamadı 85 kilo olduğumu, çünkü sadece 5-6 kilo ver dedi. Eşime de bakıldı sorun yok. Artık kiloya bağlamaya başladım bu yüzden. Ama siz de 90 la kalmışsınız demekki olabiliyorİlk gebeligim 81 kilo ile kaldim.ikinciye 90 kilo ile..hamileyim
Zorluklari var .kilo vermeye calis canim..direkt etkisi olmasa bile surecte zorluyor gercekten.doktorlar da tavsiye etmiyor ...her seferinde ima ediyorlar maalesef..
Daha fazla kilolu olanlarda var canim.Ben kilomu pek göstermiyorum. Sanırım doktor da anlamadı 85 kilo olduğumu, çünkü sadece 5-6 kilo ver dedi. Eşime de bakıldı sorun yok. Artık kiloya bağlamaya başladım bu yüzden. Ama siz de 90 la kalmışsınız demekki olabiliyor
Canim hersey stresle alakali kilo tabiki cok onemli... Birliktelikte bebege odaklanmayin...80 üstü kiloyla hamile kalan arkadaşlar, zor mu hamile kaldınız? Ben de 85 kiloyum, hormonlar normal çıktı fakat gebelik oluşmadı bi türlü. Kiloma bağlamaya başladım artık bu durumu
Normalde bedeniniz nedirki nasil bilelim s olurmu olmazmi beden tablosundan bakip olculerinizde karsilastirin sizi gorsek bile bilemeyiz...Herhese merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım.4 aylık hamileyim ve şuan normal kilomdan 8 kilo fazlam var normal mi ?
Birde bu ürünü alacağım S bedenini bana uyarmı ?
http://www.defacto.com.tr/hamile-pantolon-465219
Bende kiloluyum korkuyrmİlk gebeligim 81 kilo ile kaldim.ikinciye 90 kilo ile..hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?