• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolu Hamişler Toplaşın

Bakalim bana ne diyecek . daha doktora gitmedim. Çok kucuk olduğu için vajinal ultrason istemiyorum. bir iki hafta daha geçsin öyle gidicem. kesin bana da diyecek alma diye. OFF napcaz bilmiyorum

Aynen canim zaten kadin dogumcular kiloyu hicbir durumda kabuk etmiyor... Gebelikte asiri hassaslar...

Canim ben çok küçük bir yerde yaşıyorum . 2 ay oldu tayinle geldik bir devlet hastanesi var imkanlar kisitli diyetisyen var sanırım ama bilmiyorum. bir denemem lazım. daha doktora da gitmedim. bir doktora gideyim. olmadı diyetisyen ı de bir görürüm

Iradeniz varsa istahiniza sahip cikabiliyorsaniz tabiki en guzeli diyetisyene gitmek :KK66:
Ben kendimi tutamiyorum :KK57::KK70:

Canim ben çok küçük bir yerde yaşıyorum . 2 ay oldu tayinle geldik bir devlet hastanesi var imkanlar kisitli diyetisyen var sanırım ama bilmiyorum. bir denemem lazım. daha doktora da gitmedim. bir doktora gideyim. olmadı diyetisyen ı de bir görürüm
Kan testim cikti kadin doguma gittim.ilk lafi kilolusun ultrasonda gozukmez dedi dedigi gibi oldu vajinal olman lazim.dedi.haftaya geliyim dedim.ihmale gelmez dedi.sonuclarla birlikte ultrason sartmis.baska doktora gittim
Sonuc olarak 3 kez vajinal ultrason oldum.simdi bile zor bakiliyor diyorlar ...

Kan testim cikti kadin doguma gittim.ilk lafi kilolusun ultrasonda gozukmez dedi dedigi gibi oldu vajinal olman lazim.dedi.haftaya geliyim dedim.ihmale gelmez dedi.sonuclarla birlikte ultrason sartmis.baska doktora gittim

Aynen canim bendede böyle... Karindan haftasi kucuk cikiyor alttan daha buyuk... Ve tabiki netlik... Bende 3 kere alttan muayene oldum ama artik olmayacağim...
Dr um cok nazik olduğu için çekinmedim oda saniyorum sadece karindan bakicak artik...

Cinsiyet belli oldumu sizin? Benimki gostermedi :anneadayı::KK46::KK200:gerci 2 hafta evvel daha ufakti :nazar:

Çok gicik bir durum . O vajinal ultrason bir keresinde canımı yaktı benim bir kaç damla kan geldi. bir de burda 2 kadın doğumcu var ikisi de erkek OFF napim bilmiyorum

Çok gicik bir durum . O vajinal ultrason bir keresinde canımı yaktı benim bir kaç damla kan geldi. bir de burda 2 kadın doğumcu var ikisi de erkek OFF napim bilmiyorum
Erkek doktor zor canim...cok su icersen hani bu ultrason cekilecek gibi idrara sikisirsan belki gorebiilirler.bir dene...olmazsa tekrar gelirim de kendi cesaretini topla git
.erken gitmende fayda var canim

Genelde erkek dr lar nazik olur .... Dusuk yaptigimda erkek dr lar vardi hic canim acimadi.. Ilk muayenemde hamile bir kadin doktordu inan otururken bile canim acidi 1 hafta...

80 üstü kiloyla hamile kalan arkadaşlar, zor mu hamile kaldınız? Ben de 85 kiloyum, hormonlar normal çıktı fakat gebelik oluşmadı bi türlü. Kiloma bağlamaya başladım artık bu durumu

80 üstü kiloyla hamile kalan arkadaşlar, zor mu hamile kaldınız? Ben de 85 kiloyum, hormonlar normal çıktı fakat gebelik oluşmadı bi türlü. Kiloma bağlamaya başladım artık bu durumu
İlk gebeligim 81 kilo ile kaldim.ikinciye 90 kilo ile..hamileyim
Zorluklari var .kilo vermeye calis canim..direkt etkisi olmasa bile surecte zorluyor gercekten.doktorlar da tavsiye etmiyor ...her seferinde ima ediyorlar maalesef..

Zorluklari var .kilo vermeye calis canim..direkt etkisi olmasa bile surecte zorluyor gercekten.doktorlar da tavsiye etmiyor ...her seferinde ima ediyorlar maalesef..
Gebe okuluna gittim.konu acildi.cocuk olmayinca ilk kadinlar dr a gider dedi ...ama aslinda erkekten dolayi cocuk olmayabilir mantiken de oyle de ...klasik erkek de sorun olmaz ...kadin birsuru muameleye marux kalir..en son erkege bakilir...

Mor_cicek Mor_cicek Gebe okuluna gittim.konu acildi.cocuk olmayinca ilk kadinlar dr a gider dedi ...ama aslinda erkekten dolayi cocuk olmayabilir mantiken de oyle de ...klasik erkek de sorun olmaz ...kadin birsuru muameleye marux kalir..en son erkege bakilir...

Ben kilomu pek göstermiyorum. Sanırım doktor da anlamadı 85 kilo olduğumu, çünkü sadece 5-6 kilo ver dedi. Eşime de bakıldı sorun yok. Artık kiloya bağlamaya başladım bu yüzden. Ama siz de 90 la kalmışsınız demekki olabiliyor

Ben kilomu pek göstermiyorum. Sanırım doktor da anlamadı 85 kilo olduğumu, çünkü sadece 5-6 kilo ver dedi. Eşime de bakıldı sorun yok. Artık kiloya bağlamaya başladım bu yüzden. Ama siz de 90 la kalmışsınız demekki olabiliyor
Daha fazla kilolu olanlarda var canim.
Herseyin bir zamani var..rahat olman lazim lafta kolay ama yasarken oyle olmuyor benim de hemen olmadi 6 ay sonra oldu.insan umitsizlige dusuyor...dua et canim...sure oku...kendini mesgul et...bebek merkezinde olmasin...hayirlisini iste canim haberlerini aliriz ins

Canim hersey stresle alakali kilo tabiki cok onemli... Birliktelikte bebege odaklanmayin...
Kilo direnc yapiyor polikistik over yapiyor...

Be
Bende kiloluyum korkuyrm :110: allah yardimcimiz olsun canim:dua:

Back