Ben 92kgydm hamile kaldigimda simdi 96yim.kim ne derse desin tek fark biz biraz daha konforsuz geciriyoruz hamileligimizi hepsi bu.Simdiye kadar hangi hastaneye gittimse sanki dunyadaki tek sisko benmisim gibi davrandilar artik takilmiyorum.Bebegimi 23.haftada hissetmeye basladim 19.haftadan sonra sinirlerimi o kadar bozdularki kimseye soylemedim hissetmedigimi.28-29 dan sonra tekmeden duramiyorsunuz zaten dunyanin en guzel duygusu
kiloluysaniz surekli sizden erken dogum bekliyolar en cok duyup sinirleneceginiz konu bu.her kontrolde bebegin biraz iri diyip sinirimi bozmasalar cok guzel olurdu.hep duydugum 4kg nin ustu dogacagi.e dogsun yani elimden bisey gelmiyo ben dikkat ediyorum son 3 aydir ayni kilodayim bebegimin kilo almasina nasil engel olabilirimki.
Karnimi gorup ikizmi diye soranlara 3uz diyorum.5.ayimdan beri dogum yakinmi diyolar evet 10gun var diyorum.hic moralimi bozmuyorum.
Zaten turkiyede 9 ayini kafayi yemeden tamamlayana madalya vermeleri lazim.benim bunlarim iyi diyosun benimki 10 kat daha iyiydi kötu diyosun benimki 10 kat daha kotuydu diyolar.1kere dogum yapmissa zaten hem kadin dogum uzmani hem cocuk profsru oluyolar.en cok sinirlendiklerim benim kuzenimde kiloluydu 6.ayda bebegin kalbi durdu 4.ayda bebegi öldu 7.ayda dogum yapti....bigun bitanesi cidden elimde kalck.