yahu düşündüğünüz şeye bakın canlarım benim, doktor sizin duygularınızdan ne anlar, onlar işin mantıksal boyutuyla ilgileniyorlar... Anne olmak, etrafınızdakileri umursamadan, sadece yavrunuzu düşünmek demek.. :)
evet çok haklısın canım doktorlar hiçbişeyin derdnde değil bende 75 kiloyum 1,70 boyum var banada 10 kilo ver dedi ama benm zatn bünye 75 zor kaldryr 65 düşnce hep başm dnyr aileden kaynaklann bişy görnşte kalçam harç hiç fazlam yok çok dzgn fizğim çok saçma popomlamı doğm yapıcam ben 3 aydr olmuyr benmde bakalım doktrlar 6 aydan sonra tedavi yapıyrlrmiş inş. benmde bir bebeğim olur
kızlarr bende 110 kiloyumm 7 aydır bebek çalışması yapsakta işe yaramadı hiç bir sorunumuz yok şimdi diyetteyim inş en kısa zamanda hamile kalabilirizzz
kızlarr bende 110 kiloyumm 7 aydır bebek çalışması yapsakta işe yaramadı hiç bir sorunumuz yok şimdi diyetteyim inş en kısa zamanda hamile kalabilirizzz
merhabalar canım
ben de 100 kiloyum ve bebiş çalışmaları yapıyoruz. ama geçen ay bir sebepten ötürü doktora gittim test yaptırdım. ultrasnoda pco gördü , hormon testi yaptı ama hormonlarımın maşşallahı var dedi hiç bir sorun yok , kilo ver dedi.
ya hu anlamıyorum köydekiler hep manken gibi mi? amcamın kızı var bayaaa bir kilolu ama evlendiği ay hamile kaldı...Allah nasip edecek işte yoksa kilo falan hastalık vs...hep bahane...
Cenabı mevlam isteiğimizi görsün ne diyelim..Rabbim isteyen herkese nasip eylesin...
sevgilerimlle
İki sene once 83 kiloyla hamile kalıp 110 kiloyla dogum yaptım 27 kilo aldım şimdi tam sütten yeni kesmiştim kızımı bizdede sürpriz oldu tekrar hamileyim 91 kilosum ins cok kilo almam cok korkuyorum
BEnde 82 ile hamile kaldım. ŞUan 7 aylık hamileygm ve 85 kiloyum. BIraz dikkat edip sağlıklı beslenince oluyor kızlar hiç korkmayın. ALdığım 3 kilonun bir kilosu bebek suanda. E bunun suyu plesentasi osu busu dersek hiç kilo almadım kendime. 90 ile doğuma gitmek hedefim. Son 2.5 ay...
allah yardımcın olsun canım miniğin erkenden gelmek istemiş rabbim vermiş yapacak birşey yok druna gidip tedavine devam edip sağlıkla doğuracaksın inşallah 4 yaşında bir oğlum var 96 kg ile hamile kalmıştım ve 103 ile doğurmuştum sonrasında aldım verdim filan derken yine 100 kgyum ve 2.bebiş için uğraşıyorum rabbim sağlık versin inşallah