• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolu hamile kalan varmı....

canim bence kafana takma ben 110 kilo ile hamile kaldim suan 34 haftalik hamileyim 6 kilo aldim bundan sonra nekadar alirim bilmiyorum ama cok da alacagimi sanmiyorum dedikleri dogru cikti kilolu hamile kalanlar hamilelik boyunca fazla almiyorlar

slm ben depresyon ilaçları kullandım ve son 1 yılda 18 kilo aldım. şuan 76 kiloyum. ilaçları yeni bıraktım bende hamile kalmak istiyorum ama bu kiloyla kalmak istemiyorum. cok hızlı kilo alan biriyim.herkesin metabolizması farklı o sebeple hamile kalsam heralde 20-25 kilo alırım. 3 ay kadar diyet yapmayı düşünüyorum 60 kiloya düştüğümde hamile kalmaya niyetim var inş. ama kafam cok karışık...

valla bende kendime kilolu diyodum 69um 3 haftalık hamileyim ve her gün ağlıyorum acaip rahatlattınız beni yaa tşk ederm...

bncede kızlar bnde bebek sahibi olmak istiyorum ve kilo fazlam var ama bu hamile olmama engel deil çok araştırdım sadece hamilelik süresince çok dikkattli beslenmeliyiz daha fazla kilo almamamız için hatta ilk üç ay kilo bile verebilirmişiz

yeni gördüm burayı kızalr bende 96 kiloyla hamile kaldım dogumuma az kaldı ve 6 kilo almışım doktorum alma çok dikkat et diyo bende dikkat ediyorum ama rejimde yapamıyorum tabi mesela geçen ay 1 kilo almışım onunda 700 gramını bebek almış zaten kilo çok zor oluyo gerçekten insan agır oluyo ama bunun anne olmak ertelenmez gerçekten ,nsan kilolu hamile kalınca daha az kilo alıyo herhalde bünyede bi yere kadar alıyo takmayın kafanıza eger bi saglık probleminiz yoksa ertelemeyin dderim ben annelik ve hamilelik çok güzel

bencede bu kadar kafana takma canım kilolarını sağlık sorunun yoksa zaten verirsin biraz sıkınca dişini benimde fazla kilom var 20 kg kadar kendi çabamla 10 kılo verdim bu kış ekmeği azalttım bol sebze kontrollu meyve ve hergün düzenli 45 dk yürüyüş işallah hamile kalırsam aynen devam edeceğim çok yerde okudum ayrıca ilk hamileliğimde dr um sölemıştı ılk 4 ay bebeğin senle işi yok dengeli beslenerek kilo dahi verebilirsin diye
oğluşuma hamile kaldığımda bende 30 kılo almıştım doğumdan 3 ay sonra hıpotıroıd olduğum anlasıldı yıllarca tedavi gördüm 8 yıl ara verdim 2. bebişe ama şimdi herşey yolunda sağlık sorunum yok ama bu işler kısmet işallah diyelim :içelim:

fns93 ben de fazla kiloluyum kış boyu uğraştım 8 kilo verebildim bulunduğum yerde yürüyüş yapmayı bırak temel ihtiyaçlar için bile zor çıkıyorum ailemin yanına gidince bol bol yürüyüş yaparım ama bitmedi ki şu seminer... doktora gittiğimde bana kızacak diye kafama taktım resmen takıntı gibi oldu... elimden geleni yaptım desem imkanım bu kadar desem anlamaz ki .... ama çocuğum olmasını her şeyden çok istiyorum bütün belirtiler var 1 hafta sonra adet günüm...

Ben de kilolu hamile kalanlardanım.Rabbim herkese hayırlısını versin. Ne yapalım doğumdan sonra sıkarız dişimizi, veririz kilolarımızı kaydirigubbakcemile2

kızlar hiç dert etmeyin kiloyu ikinizde sağlıklı olduktan sonra.bakın ben 120 kiloyla hamile kaldım(Allahtan boyum uzun:)12.haftadayım ve bugün tartıldım 113 e düşmüşüm.vücuduma bakıyorum verdiğim belli olmuo çünkü bebek büyüyo artık.tek yaptıgım düzenli beslenmek oldu.abur cubur yüzünden bu kadar kiloluydum onu bırakıp düzenli beslenince herşey yoluna girio.kiloda çok alınmıo ilerleyen zamanlarda.yalnız yürüyüşünüzü eksik etmeyin sakın.doktorum bana aspirin başlıcaktı kilo oldugu için bacaklarda varis fln oluşur ilerde kanı sulandırsın die alerjim oldugu için kullanamıyorum.o yüzden bol bol yürüceksin dedi.aman eksik etmeyin yürüyüşünüzü

çok uzun zaman olmuş girmeyeli kulübe 6 ayda 8 kilo verdim ama rejim yapmadım sıkıntı ve stresten oldu ç0ocuk işini tamamen unuttum bugün aklıma geldi zevkine test yaptım negatifrabbim inşallah önceki aylarda çocuk isteyenlere vermiştir

benim aslında ideal kilom 75 çünkü hem 1.72 boyundayım hemde kemikliyim. en son hatırladığım 80 kilo olduğumdu. sonra eşimle tanıştım,evlendim.sonrasında doğum kontrol iğnesi derken tam 100 kiloya çıktım. ben hiç hamile kalmak istemiyorum.Aslında istiyorumda dahada kilo alırsam ne olurum ondan korkuyorum.üstelik şuan test yapmadım ama büyük ihtimalle hamileyim. inanılmaz belirtiler var. allah hepimizin yardımcısı olun. ne diyeyim.bilmiyorumkismile

vallahi bi arkadasım 85 kiloda hamile kadı bebek 5 aylık o daha 3 kilo aldı ....yani kilolular daha az alabiliyor hamileleikte bi de insan zayıflamak isterse verebilir iradeyle..bence düşünme hamile kal zaten sen kalana kadar verirsin biraz kilo..

selam arkadaslar bende 110 kıloyum cocuk ıstıyorum ama bı turlu cesaret edemıyorum sımdı spora ve dıyete basladım herkez cocuk ölür içinde diye beni korkuttu gercekten kılolu hamıle kalan varsa benı cesaretlendırın lutfen:))

canim bence kafana takma ben 110 kilo ile hamile kaldim suan 34 haftalik hamileyim 6 kilo aldim bundan sonra nekadar alirim bilmiyorum ama cok da alacagimi sanmiyorum dedikleri dogru cikti kilolu hamile kalanlar hamilelik boyunca fazla almiyorlar

inşallah saglıklı bi şekilde eline alırsın bebişini içime su serptiniz bende 110 kıloyum ama cok korkuyorum hamile kalmaya eşimle hergun tartısır olduk benım yasım gecıyor dıyor sureklı bakalım ne olucak benim halim?

Mrblar.bende 102 kiloyla hamile kaldım.Süpriz oldu bizim için.Aslında kilo verip öyle hamilelik planlıyoduk ama nasıl kilo vericem diye de sıkılıp duruyodum.İlk beş ay hiç kilo almadım hatta 96 kiloya düştüm.Hiçbişe yiyemedim çünkü içim almadı.sonra 104 kiloyla doğuma gittim.Yani verdiğim kiloyu aldım.102 ile hamile kalıp 104le doğuma gittiğime göre 2 kilocuk :D.Allah yardım ediyo.Ama yinede sağlıklı şekilde hamile kalmak en iisi.Çünkü tansiyon hamilelik şekeri gibi sorunlarla karşılaşılabilinir.Zayıflarda da olabilir ama şişmanlarda daha riskli.Neyse Allah dağına göre dumanını veriyo.Allah tüm şişmanların yardımcısı olsun.(bende dahil:(Ha şimdi ise 96 kiloyum.

kızlar doğum sonrası dikkt edin almıyında veriliyo ben 90 la kalmıştım 107 ile doğuma gttim 40 çıktığunda 90 dım ama kendi hatalarımdan geçen kış yine aldım :(((

kızlar ben hamile kalmadan önce 93kiloydum daha sonra 4ayda 20 kilo vererek 73kiloya düştüm ve hamile kaldım ilk 4ayda 4kilo daha verdm simdi 8 kilo aldım 6ylık bebişim hiç korkmuorm önce nasıl verdiysem öle veririm diorum herbalife saolsun:)

merhaba herkese,ben de kiloluyum (75) ve birkaç aydır hamile kalmam için çalışıyoruz, annem "bu şekilde hamile kalırsan masada kalırsın" deyip duruyor ve moralimi bozuyordu hatta geçen gün artık isyan ettim "zayıflayamıyorum ne yani hiç çocuk sahibi olmayayım mı,köylerde kadınlar kaç tane doğuruyo onlar nasıl yaşıyor " diye ama sayenizde bir ümit oldu bende de :61: teşekkürler

kızlar ben hamile kalmadan önce 93kiloydum daha sonra 4ayda 20 kilo vererek 73kiloya düştüm ve hamile kaldım ilk 4ayda 4kilo daha verdm simdi 8 kilo aldım 6ylık bebişim hiç korkmuorm önce nasıl verdiysem öle veririm diorum herbalife saolsun:)

4 ayda 20 kilo nasl verdncnm

arkadaşım annende amba abartış biz kalmadıkta 100 klo ile :1:

Back