Kilolu Hamile Kalan Arkadaşlarım Buraya :(((

Hedef65tir

💞 🌸 💞
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
2.659
12.771
408
40
Şu an tam olarak 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama 155 boya 75 kiloyum umarım çok zorlanmadan bu işi atlatırım hayırlısıyla deneyimlerini paylaşmak isteyen önerisi olan varmı bu arada doğumumu Ankara Cebeci Tıp Fakültesi Cem Hoca düşünüyorum tabi randevu alabilirsem ve de Akropol Ebru Hn. foruma göre öneriliyo ondan da randevu aldım hayırlısı

benim eşim de aynı fakültede doçent, ama doğumumu Zekai Tahir Burak'ta yaptım. o kadar memnun kaldım ki, başka şehirde de olsam 2. doğumumu sanırım aynı hastanede yaparım kontroller için Atatürk hastanesinde Hilal hanıma gidiyordum. hayatımda bu kadar insancıl ve canayakın, dürüst bir doktor görmemiştim.

bu arada 1.55 boya 75 kilo gerçekten çok. size tavsiyem çevrenizin "iki canlısın" demesine bakmadan, kilonuzu bir an önce diyetisyenle kontrol altına alın yoksa sırf kilo bile doğumunuzu kabusa çevirebilir

Sanırım benimde tek korkum bu dikkat etmeye çalışıyorum artık günlük kalori ve kafein alımımı yazdığım bir günlüğüm var umarım korktuğum gibi olmaz bu arada siz neden tercih etmediniz eşinizde orda çalışıyor özel değilse öğrenebilirmiyim

slm hayırlı olsun hamileliğiniz.Bende 6 haftalık hamileyim ve bende kilolu hamile kaldım 160 boy 77 kilo (
Bende kilodan muzdaripim diyet deneyimlerim oldu ama başladım bıraktım sonundada hamile kaldım.Kilo vermemiz imkansız gibi dimi?

Ben hep kiloluydum 5 yil oncede simdide ayniyim ilkini 10 kilo ile tamamladim cok memnundum sù an 44 gun kaldi doguma hamileligimde 11 kilo aldim arkadasim 25 haftalik 20 kilo almis gayette rahatmis herkesinki farkli sanirim ... rabbim saglikli hayirli evlat versin bi avazda kurtulalim insallah 😚

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 1.65 boyundayım 93 kg ile hamile kaldım 5 kg 800 gr la hamişleliğimi tamamladım eve geldiğimde 89 kg dum 4 kg da kendimde vermişim..9 ay diyet yaptım...gayet sağlıklı bebeğim oldu.şükürler olsun...hem kilodan hemde genetik olduğundan baştan şeker çıktı..sürekli diyetle hamileliği tamamladım..

Allah bağışlasın bebeğinizi ben çok kilo alıcam diye biraz endişeliyim.Bir de bebeğiniz kaç kilo doğdu.

Allah bağışlasın bebeğinizi ben çok kilo alıcam diye biraz endişeliyim.Bir de bebeğiniz kaç kilo doğdu.

canım dikkat edersen almazsın..benim dr. sürekli şeker aniden yükselip bebeğin kalbi durabilir diye korkutunca...9 ay ne tatlı ne hamur işi nede yağlı yiyecek yedim...bazı meyveleri hiç tüketmedim...gayette sağlıklı beslendim..bebeğin alması gerekenleri yedim..bebeğim 37. haftada doğdu 3.150 ve boyu 50 cm

Kesinlikle dikkat etmemiz gerekiyor ki zaten o hamur işi abur cubur bu hale getirmedi mi bizi hem bizim sağlığımıza hemde bebeğe hiç faydası yok ben de tamamen bırakmayı düşünüyorum inş. senin gibi 5 olmasa da 7 8 kilo ile tamamlarım Allah yardımcımız olsun sağlıcakla alalım da kucağımıza gerisini de hallederiz inşallah

merak ettim kaç kilo aldınız hayırlısı ile doğumunuz yaklaşmıs

merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…