- 19 Ekim 2023
- 247
- 228
- 27
-
- Konu Sahibi Gizemyasar
Deneyeceğim, teşekkür ederim :)1 ay çok da kısa bir zaman sayılmaz internet üzerinden alt karın egzersizleri araştırarak evde uygulayabileceğiniz hareketleri 30 gün boyunca tekrarlayın, yemenize içmenize dikkat edin, bol su tüketin ve gün içinde mümkün oldukça hareket edin. 1 ayın sonunda mükemmel bir görüntü elde edemeseniz bile korse ile istediğiniz görüntüye ulaşabilirsiniz gibi
Şekeri bıraksam aslında her şey düzelecek gibi hissediyorum ama çayı şekersiz içemiyorum günde en fazla 3 bardak çayKilon fazla olmasa da abur cubur yiyor olabilirsin. Proteini arttır, şekeri kes ve cardio yap( yürüyüş, bisiklet gibi).
1 ayda bölgesel çalışmak işine yaramaz boşuna mekik çekme
İşim ofiste hareket sıfır denecek kadar az, yemekler dışarıdan hep fasd foodhamurişini kes bak nasıl küçülüyor o göbek birazda spor şart tabı günlük 1saat sonra incelirsin
bende ofisteyim spor yapıyorum evden koyuyorum yada sağlıklı şeylere yönelmeye çalışıyorum rast food ayda 1,2 tut kendınıİşim ofiste hareket sıfır denecek kadar az, yemekler dışarıdan hep fasd food
Elimden ne gelirse bir ay boyunca uğraşacağımbende ofisteyim spor yapıyorum evden koyuyorum yada sağlıklı şeylere yönelmeye çalışıyorum rast food ayda 1,2 tut kendını
Muhtemelen çok duyuyorsundur ama bir kere bıraksan şekerli çaydan tiksinirsin, bir daha içemezsinŞekeri bıraksam aslında her şey düzelecek gibi hissediyorum ama çayı şekersiz içemiyorum günde en fazla 3 bardak çay
Hahahha şeker kullanmayanların klasik sözü bu duymaz olur muyumMuhtemelen çok duyuyorsundur ama bir kere bıraksan şekerli çaydan tiksinirsin, bir daha içemezsin
Ay dün akşam başladım karın hareketlerine zorlayıcı ama devam edeceğim inşallah etkisini görürüm :)beslenme ve spor. yağlı, kızartma yemekler, karbonhidratı tamamen kesemiyorsanız azaltın. Şekeri de çıkartın bir de evde günde 20-30 dakika karın çalısın bakın nasıl göbek möbek kalmıyor
Aslında ben son bir sene içinde göbek bölgesinden kilo aldım, normalde kilom 44 ün üzerine çıkmazdı. Bu sefer çevremdekiler ne biçim kızsın hiç kıvrımın yok, baston gibisin dümdüz felan gibi sözde nasihat dedikleri yorumlarıyla beni etkilediler bende elime ne geldiyse yedim. Gece uyumadan önce, makarna tost kızartmalar... Cici bebe tarifleri daha neler neler. Şimdi de kurtulmak için çabalıyorum kilolardanAynı sorunum var bölgesel kilolar yapısal oluyor sporla ve diyetle de en zor onlardan kurtuluyoruz. Akşamları yarım saat-1 saat yürüyüş bile baya farkettirir. Akşam 7'den sonra ağzına hiçbir şey koyma su hariç. Şeker ve mayalı şeylerden uzak dur. Son günlerde de sindirimi kolay şeyler tüketirsen korse ile istediğin görüntü olur. Nişan günü ve bir gün öncesi yediklerine ekstra dikkat et şişirme fazla kendini :) hayırlı olsun şimdiden.
Söylediklerinize ekstra dikkat edicem :)Aynı sorunum var bölgesel kilolar yapısal oluyor sporla ve diyetle de en zor onlardan kurtuluyoruz. Akşamları yarım saat-1 saat yürüyüş bile baya farkettirir. Akşam 7'den sonra ağzına hiçbir şey koyma su hariç. Şeker ve mayalı şeylerden uzak dur. Son günlerde de sindirimi kolay şeyler tüketirsen korse ile istediğin görüntü olur. Nişan günü ve bir gün öncesi yediklerine ekstra dikkat et şişirme fazla kendini :) hayırlı olsun şimdiden.