• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolu biri tüp bebek yapabilir mi ?

Leylacn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
134
30
13
26
Merhaba arkadaşlar kilom var yaza 2 senelik evli olcam korunmuyoruz ama olmuyor bütün testlerim normal fransadayım doktorlar fazla anlamıyor bu konuları kilom için sıkıntı olmaz dedi doktor i hamile kalmamam için sebeb yok dedi ama olmuyor Türkiye'den özelden bi doktordan randevu almak istiyorum Mustafa Taş direk muhattabım tüp bebek doktorumu olmalı başka yollardan geçmem gerekli mi ?

Yani aşılama veya yumurta geliştirici ilaç vs kullanılıyor türkiye de aslında sağlıklı gebelik geçirmek içinde kilo versen güzel olur

İnanın deniyorum tüp mideliyim ben aslında şuan bile çocuktan farkı yok yememin ama kilo alıyorum, tüp mideden sonra midem ters döndü ve darlık olmuştu bide onunla uğraşıyorum yiyemesemde şişiyorum

Bende kilolu tüp bebek ile hamile kaldım yumurta toplama işleminden sonra online diyetisyen ile 1 ayda 10-11 kilo verdim ama yinede kiloluydum çok şükür ki pozitif oldu
Sizde öyle yapabilirsiniz

İnanın deniyorum tüp mideliyim ben aslında şuan bile çocuktan farkı yok yememin ama kilo alıyorum, tüp mideden sonra midem ters döndü ve darlık olmuştu bide onunla uğraşıyorum yiyemesemde şişiyorum
Herşey kısmet inanki kilolu olanların çoğunun oluyor banada doktor kilo ver dedi e benden kilolular var ama oluyor ki ben 78 kiloyum sizce cokmuydu tüp denedim 2 kez bence kilo ile ilgili değil şansınızı deneyin bence kiloya takılmayın

Herşey kısmet inanki kilolu olanların çoğunun oluyor banada doktor kilo ver dedi e benden kilolular var ama oluyor ki ben 78 kiloyum sizce cokmuydu tüp denedim 2 kez bence kilo ile ilgili değil şansınızı deneyin bence kiloya takılmayın
Benim arkadaşım benimle aynı kiloda evlendikten 2 ay sonra hamile kaldı teyzem 50 kilo kalamadı yengem 50 kilo kalamadı senelerdir doktorum kilo sorun değil senden fazlaları geliyor diyor sizin kilonuz çok az bilmiyorum allahım nasip eder inşallah hepimize

Back
X