• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolu bayanlar ve gebe kalmak

dilos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
70
0
36
Almanya
slm arkadaşlar ben aranıza yeni geldim ve size bi sorum olacaktı!
ben 25 yaşında bir kız cocugu annesiyim (2,5 yaşında). bu yaşıma kadar hep kiloluydum ne yazık ki.
boyum 160cm ve kilom suan 100 kg.ilk gebeligimde kilom 80kg idi ve doguma 95kg ile gitmiştim.suan eşim ve ben tekrar cocuk istiyoruz ama kilom yüzünden de korkuyorum acaba kalmalımıyım yoksa bir cocuk bana yeter mi diye cok düşünüyorum. kızım suan 2,5 yaşında ve yanına bi arkadaş olsa iyi olurdu yanlız kalmazdı diye de düsünüyorum zaman geciyor ve ben cok kararsızım. kilolu hamile kalan arkadaslar yazarsanız sevinirim.:59::59::59:

slm arkadaşlar ben aranıza yeni geldim ve size bi sorum olacaktı!
ben 25 yaşında bir kız cocugu annesiyim (2,5 yaşında). bu yaşıma kadar hep kiloluydum ne yazık ki.
boyum 160cm ve kilom suan 100 kg.ilk gebeligimde kilom 80kg idi ve doguma 95kg ile gitmiştim.suan eşim ve ben tekrar cocuk istiyoruz ama kilom yüzünden de korkuyorum acaba kalmalımıyım yoksa bir cocuk bana yeter mi diye cok düşünüyorum. kızım suan 2,5 yaşında ve yanına bi arkadaş olsa iyi olurdu yanlız kalmazdı diye de düsünüyorum zaman geciyor ve ben cok kararsızım. kilolu hamile kalan arkadaslar yazarsanız sevinirim.:59::59::59:

Tabiki herşey senin kararın ama 1 çocuk yetmez ya. ilkinde 15 almışsın şimdede alırsan senin için iyi olmaz,Madem istiyosunuz erteleme arkadaşım,Bende istiyodum ilk olacak daha ama kilom vardı 175 e 95 doktor kilo vermemi söyledi,bebek için biraz daha beklemem gerekiyo ama olsun hem ben hem o sağlıklı oluruz.yaşında genç daha yaparsın sonra önce bir bayan olarak kendimizi düşünmeliyiz,evde olmuyo spor salonuna gittim 3 ayda 15 kilom gitti hedef 65(evlenmeden önceki kilom. hadi azim et başar el bebişini

cok ugradım kilo vermek icin ama ne yazık ki her seferinde başarısız oldum.neden bende azim yok neden bende yapamıyorum diye kendime cok kızıyorum.ilk gebelikde 15 kg aldım ama tuzu cooookkk yedigim ici o dönem vücutum cok su toplamıstı resmen elimi ayagımı tanımaz olmusdum allaha ükür dogumdan sonra gecti 15 kiloyu da heen geri vermiştim taa ki emzirmeyi bırakaa kadar ne olduya ondan sonra oldu.hızla kilo aldım ve suan kendimden nefret eder oldum, ama iyice düşündüm ve 1 cocuk allah nasip ederse itiyorm tabi ne zaman olur bilemiyorum daha.sizler nasıl zayıflıyorsunuz? ben ne yazık ki suan icin spor salonuna gidemiyom kızım saolsun bana aşırı düşkün işe giderken bile cığlık cılığa ağlıyor.

bencede iyi karar vermişsin,çocuk iyidir evin neşesi.bende bildim bileli toplu insanım.çok debelendim olmadı 2 verdiysem 5 aldım.yürüyüş yaptım,dvd ler aldım sporla ilgili olmadı.sigarayı bıraktım 3 ay öncede spor salonuna yazıldım plates aerobik sayesinde 15 kilom gitti allaha şükür.spor hocamız 2 saat boyunca hiç durmadan hareket yaptırıyo,evde olsam 20.dk da dinlenmeye kaçardım. Evdede plates ve aerobik sayesinde sende verirsin .hadi bakalım hakkımızda hayırlısı.inş kilolardan kurtulup bebişlerimizi alırız kucağımıza.bol şans

Back