Kilolar kilolar kilolar

ccalikusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
62
0
96
41
İstanbul
Ya kızlar ya ne yapcam bilmiyorum doğum yapalı 3,5 ay oldu hala emziriyorum fakat 8-10 kilo fazlam var ve nasıl vereceğimi bilmiyorum :1no2: aslında ben bu kiloları emzirmeye başlayınca aldım ilk birinci ayda aldım şimdi ne iniyorum ne çıkıyorum ne yapcam bilmiyorum:bbo: çok takıyorum elimde değil eski kıyaetlerim olmuyor... yenilerinide zayıflarım diye inatla almıyorum..sanırım ramazandan sonra diyetisyene gideceğim bide koşu bandı alacağım ya ne olcak ya fikir verin bişeyler söyleyin hani emziren anneler kilo verirdi benim çok çükür sütüm bol oğluma yarıyorda ama kilolardan yana tık yok kendimi böye çok çirkin ve bakımsız ve yaşlı buluyorum ne yapayım takıyorum işte :roflol::roflol::roflol:

al benden de o kadar canım...benim de 10 kilo fazlam var malesef...gebeyken tatlıyı ağzına koymayan ben doğumdan sonra hergün tatlı krizine girmeye başladım...yemezsem sinirlerim bozuluyor diyebilirim...walla nolcak bilemiyorum...gidişat pek iyi değil gibi...

arkadasım moralını bozmak ıstemem ama ben 6 ay once dogum yaptım hala 9kılo fazlam var ve ben aylardır veremıyorum bu kıloları.emzırmıyorum ama her emzırende kılo vermıyor acıkcası.benımde ustume olmuyor hıcbır kıyafetım sınırımden yenı kıyafette almıyorum.6aydır forma gıbı aynı seylerı gıyıyorum.kendıme guven ucup gıttı

Bende dogum yapali 3 hafta oldu.dogumu cok şükür 12-13 kğ ile kapattim ama 3 haftada 1 kğ aldim bende tatli krizine giriyorum gece bebegimi emzirmek için kalkiyorum bi kasae recel bitiyo.sabah kalkiyorum ayni öğle uykusuna yatiyorum kalkiyorum kaset ayni durum bu duruma nasil dur diyecegim bilmiyorum.6-7 kğ fazlam var nasil gidecek bu kğlar

aynen katılıyorum.ben de emzirme döneminde çok kilo aldım.ancak veremiyorum.bence bünye ile alakası var.konuyu açan arkadaşım dur bakalım daha erken kilolar hakkında konuşmak için,bi altı ay geçsin ek besine geçin o zaman!şu aşamada bebeğin daha önemli bence.diyete falan da girme altı aydan önce,atlatırsın merak etme.

vallahi bende aynı oldum yahu gebeyken hiç ağzıma tatlı sürmezdim öncesindede aram pek iyi değildi ama şimdi tatlısız günüm geçmiyor

acele etmeyın kızlar kılolar ın nasıl gıttıgını anlamıycaksınız bıle benım bebegım 8. ayını bıtırmek uzere benım 2 kılo fazlam var hala 20kılo almıstım hamıleyken

2aylık bebeğim var emziriyorum 22kilo aldım hamilelikte 10 kilo fazlam var önceden 42 bedendim dün kumaş pantolon aldım 46 beden olmuşum çok utandım kendimden nasıl gitçek bu kilolar bilmiyorum hele basenler ne olacak

kızım kucağa çok alıştı hiç bir iş yapamıyorum uyanık olduğunda hep kucakta napıcağımı bilmiyorum var mı önerileriniz henüz 2 aylık normal mi sizce

kızım kucağa çok alıştı hiç bir iş yapamıyorum uyanık olduğunda hep kucakta napıcağımı bilmiyorum var mı önerileriniz henüz 2 aylık normal mi sizce

normal canım normal.benım oglum 6 aylık uyanıkken hep kucakta uyurkende hep ayakta.ben hıc ıs yapamıyorum

arkadaslar kilo verememeniz cok normal daha hormonlar yerine bile oturmadi yani vucudunuz daha yerinde degil
benim oglum 1 yasini gecti ancak toparliyorum kendimi ki emziremedim malesef sadece 1.5 ay emdi
insallah hepimiz eski killolarimiza gelecez

Ben hamilelikte 11 kilo aldım doğumdan 15 gün sonra 10 kilosunu verdim bebeğim 1 aylık olunca kalan 1 kilomuda verdim .insanın bünyesiyle alakalı sanırım..emziriyorum,uykusuzluk ,yorgunluk kilo verdiriyor.ama 9 ayda aldıgımız kilolar ancak 9 ayda gider morelinizi bozmayın...

ben hamileliğimde 9 kg aldım doğumdan sonra eski kiloma döndüm yani 65 kg. ama emzirirken 3 kg aldım bebek 7.5 aylık. kilolar yapıştı gitmiyor bende sasırdım yüzdüm yürüdüm hala bendeler

emzirince kilo veriliyor diye bir söylenti var ya tamamiyle yalan:çok üzgünüm:..süt olsun diye onu ye bunu ye..bir de insan daha fazla acıkıyor..biraz yemeyince eli ayağı titriyor..benim bebişte 6 ay bir haftalık oldu..hala 70 kiloyum.senağlama56 tıyla hamile kalmıştım 78 le doğum yaptım..13 -14 kilo fazlam var..artık bu ay pes edip bir kot pantolon aldım kendime..:1no2:yoksa hep aynı şeyleri giy dur bakımsız güvensiz şekildesenağlama..kiloların gideceğide yok..bir de çevrede 'aaa kilolar duruyor halaaa 'diyenler yok mu boğasım geliyor vallaklava:..neyse bebişlerimize feda olsun ne yapalım..:ecrin_bebek:

ben 38 bedendim şimdi 44 beden oldum.hamileliğimde 14 kilo aldım doğumdan sonra 6 kilom kalmıştı. tabi ben süt olsun diye deli gibi yedim 8 kilo aldım.mağazalara girmek bile istemiyorum.şuanda ücretsiz izindeyim işe başlayınca biraz zayıflarım inşallah.arkadaşın dediği gibi bebişlere feda olsun.

hareket etmeden ve doğru beslenmeden o kiloları vermen zor.yapacağın en iyi şey sabah aç karınla 40-45 dk hızlı tempoda yürüyüş.ve protein ağırlıklı bir kahvaltı ile güne başlamak.asitli ve şekerli içeçekler yerine ayran ve su tüketmelisin.genlde az yağla pişirilen sulu ve sebzeli yemekleri tercih et.yoğurt menülere ekle yağ yakımına destek.ve günde bir fincan yeşil çay öneririm...mümkün mertebe hareket etmelisin.

bende emzirdikçe acıkıyorum 10 kilo vermem lazım yapıştı ne çıkıyor ne iniyor kıyafet giyemiyorum ilk bebeğimde 47 kiloyla hamile kalmış 63 le doğuma gitmiştim doğum sonrası tekrar 47 kiloya inmiştim oysa 2.bebğimde 57 kiloyla hamile kaldım kafadan 10 kilo fazla doğuma 72 kiloyla gittim şuan 63 kiloyum amacım 52-53 e inmek belki bi dahaki ay diyetisyene giderim çıldırıcam yoksa

anneler genelde emzirme döneminde yanlış yönlendirilmeden dolayı8SÜT YAPAR DİĞE) tatlı besinelre fazlasıyla yönlendiriliyor.aslında bu dönemde bol bol su içerek,yeşillik yiyerek süt artımını destekleyebiliri.bulgur mercimek gibi besinlerde yardımcıdır ama gaz olayı var onda da bol bol kimyon kullanılabilir tüketilirken.
dereotu-nane-tere-rezene-roka-marul-maydanoz-brokoli-semizotu gibi yeşillikler bolca tüketilmeli.
anne harekette ederse kiloları vermek kolaylaşır

günde 10-12 bardak arası su tüketilmelidir.yada anne 1-2 bardak direk sütte tüketebilir.

bebekler kucak seviyor yapcak bisey yok:)
kilolarrrrrdan nefret ediyorum 2 haftadır dikkat ediyorum yediklerime porsyonlarımı kuculttum
cıkolata yıceksem 1 gofret yerine yarım yiyorum ve inanın boyle bile farketti
hem rejim havasinda diilim sinirlerim bozulmuo hem de hersey yiyerek kilo veriyorumm
tavsiye ederim sevgili anneleree

ayrıca tatli yemekiiyi beslenmek ilk 6 ay sutu cok etkiliyor o yuzden 6 ay fazla takmayın arkadaslar
bebeginize mama vermek zorunda kalmayın eger imkanınız varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…