Kilolar kilolar kilolar

ya kilolar durdugu yetmiyormuş gibi birde agzım durmuyo acıkıyorum tatlı yemek istiyorum. üstüne ,üstlük yatmıyoruz bebeklerin arkasında kıpır kıpır hareket ediyorum ve birde çalışıyorum uykusuz kalıyorum ama valla kilolarım banamısın demiyor. kilo aldıkça alıyorum ben anlamadım bu işiii :uhm:

( benim 35 kg fazlam var üühühüüüüüü

canım rekor bende sanıyordum sen beni geçmişsin.galiba hamileliğinde de çok kilo aldın.allahtan ben hamileyken çok kilo almamıştım.hamileyken tatlıdan nefret ediyordum ama şimdi nerdeyse kahvaltıda bile tatlı yiyorum.

emziriyorum hemde 5aydir sutumde var ama kilo veremiyorum 14kiloya yakin fazlam var adette olmadim onunda etkisi var delircem acep sirkeli su falan mi icsek sabahlar ise yariyormus bir care lazim bize yoksa peynirli pogaca gibi mi kalicaz boyle ya......yeni kiyafette almiyorm inatla esim Allahtan acele etme 1yil vermemen normal diyor ama ben aynadaki goruntuden nefret ediyorum bu hafta diyetisyene gidip emzirsemde uygun bir program alicam sizede yazarim kizlar olmiycak boyle

canım benimde 14 kilo fazlam var.bence 1 ay daha beklemelisin şayet ben öyle yapmayı düşünüyorum.bir ay sonra gönül rahatlığıyla diyetisyene gidebiliriz.benim ablamında doğumdan sonra15 kilo falan fazlası vardı.şimdi oğlu 1 yaşında eski kilosuna döndü hemde diyet bile yapmadan.6. aydan sonra zayıflamaya başlamıştı.umarım bizimde öyle olur.

kızlar ben 57 hamile kaldım tam 27 kilo aldım ve doğuma 84 kilo gittim.. 5 ayda 70 kiloya düştüm..bir aydır çalışmaya başladım ve 65 e düştüm..hiç veremeyecekmişim gibi hissedip ne bunalımlar geçirdim anlatamam ..ama gidiyor 1 yıl diyorlardı bana zaten..

ben 54 kilo ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım 66 kilo ile doğumhaneden çıktım şimdi 64 kğ yum yaklaşık 12 kilo fazlam var 52 kilo kalmak istiyorum diyetisyenede gidiyorum fakat verdiği listeyi uygulayamıyorum ki iştahımçok açık drumda kızıyor tatlı sevmem amakızartma ve hamur işleri beni mafeden akupunktur düşündümama drum kesinlikle karşı verdiklerini fazlasıyla alırsın diyo

Kızlar herkese selam bütn bu yazılanları okuyunca Allah Yardımcımız olsun diyorum kiloyu hiç sevmiyorum herkese yazıma katıldığı ve yorum yazdığı için teşekkür ederim Allah çocuklarınıza ve sizlere ve istediklerinize sağlık ve hzuur versin herkese şimdiden iyi bayramlar

bende doğumdan sonra çok kilo aldım 15 kilo fazlam var şu göbeğim olmasa ... ben hiç birşey yiyemiyorum sadece akşam yemeği oda bi tabak ekmeksiz ..

Benimde 10 kilo fazlam var ama bebklerimizi emzirme sürecinde kilo vermeyi kafama takmamaya karar verdim , ne güzel seninde sütün yarıyormuş önemli olanda bu ,
ben kendime bir korse aldm birkacta kıyafet moralim bi nebze düzeldi, birazda saha sabır arkadaşım bence kucağındaki meleğinle sen her daim güzelsin......

benim de 20 kilo fazlam var ve hiç veremeyeceğimi düşünüyorum,çok canım sıkılıyor...
dolabım kıyafet dolu ama hiç birisi olmuyor,sürekli eşofmanlarla dolaşıyorum,kendime güvenimden eser kalmadı,aynaya bakmak bile istemiyorum
iştahım inanılmaz derecede açık,hamileyken bile bu kadar çok yemek yemiyordum...hele tatlısız hiç duramıyorum,boğazımı tutamıyorum bir türlü...kafaya taktıkça daha mı çok yiyorum ne?

kesınlıkle kafaya taktıkca daha cok yıyorsun cunku bende oyleyım.bu aksam kendıme bayram ıcın bıseyler bakayım dedım 6 aydır esofmanla dolasıyorum bende forma gıbı oldu artık.ama eve elı bos ve bozuk bır moralle dondum denedıgım hıcbır sey yakısmadı ustume fazlalıklar her yerden cıktı.artık aynaya bakmıyorum kılolarımı gormıyım dıye.eskı halımı ozledım bennn

arkadaslar bebeklerınızı saglıcakla gule gule buyutun ınsaallah
oncelıkle sız suan yenı dogum yaptınız ve emzırıyorsunuz
kıloları takmak ıcın cok erken degılmı daha???
bende ılk kızımda 16 kılo aldım anında gıttı
ıkıncı kızımda 22 kılo aldım ve sezeryan oldu gobek masaallah 6 aylık gıbı duruyordu
sevındım bıraz kılolandım dıye
normalde 40 kıloyumda((
gobegım ıcın ve dogum sonrası sıkılasma ıcın sabahları yuruyus yaptım 1bucuk ay sonra bı baktım kılolar gıdıyor yuruyusu bıraktım.
5 yasında ve 14 aylık ıkı kızım var ve su an 45 kıloyum
ıkı cocukdan topu topu 5 kılo kalabıldı(
metabolızmam hızlı calıstıgı ıcın kılo alamıyorum
cok zayıf oluncada dolayısıyla ıkı cocuk ıs guc tansıyon sorunum olusuyor
bence sız cok takmayın sımdılık emın olun vereceksınız o kıloları
duzenlı yuruyus ve bol bol su ıcın tavsıye sıze
benım gecmıste bobreklerımden yasadıgım bır sorun nedenıyle cok su ıcmem gerekıyordu ve alıstım sımdı susuz yasayamıyorum gunde 4 lt su ıcıyorum
halıylede kılo olusmuyor
duzenlı olarak sabah 1 saat yuruyus ve su ıcın ne dıyet ne baska bırseye gerek kalmayacak
bırde o canavarlar bır ayaklansın goreyım sızı ?????

Ne yaparsan yap dogum sonrasi kilolar hemen gitmiyor kucuk oglum 6 bucuk aylik oldu yeni yeni 1-2 kilo falan ancak vermisimdir buyuk oglumdada ayni olmustu 6. ayini doldurduktan sonra zayiflamaya baslamistim ama 7 aylikken hamile kalinca o kilolar fazlasiyla geri geldi ya o baska mesele, fazla kafana takma zayiflamak icinde cok acele etme sonucta yeni dogum yaptin ve hala hormonlarin tam olarak duzelmedi zamana birak zamanla kendiliginden yavas yavas gidecek o kilolar. kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…