Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben acai berry adlı ürünü merak ediyorum. kullanıp memnun olan var mı linklere baktım .tartışılan linki bulamadım.
bence hiç başvurmayın benim acizane görüşüm bu tür ürünler %100 doğal olsada hepsinden uzak durmak en iyisi sanırım mutlaka zarar veriyorlar yine de kolya gelsinboshayallersmile
ben elma sirkesi içiyorum ama içiine bal katmıyorumm
yine fayda saglarmı acaba
Selam canım akupunktur için haftada kaç gün gidiyorsun ???????????????
Bu yola baş koymuş bir obezite hastası olarak acizane görüşlerim arkadaşlar kaydirigubbakcemile2
-Lütfen bu lahana,biber,krom,atom,berry,geri tarzı piyasa ilaçlara aldanmayalım.Evet işe yararlar ama %100 doğal elbette değiller ve mutlaka içerde bir hasara veya kiloları daha ciddi geri almaya neden oluyorlar.Tecrübeyle sabittir!!!
-Akapunktur uzmanı Murat Topoğluna gidiyorum ve ben işini bu kadar profesyonel ve içten yapan bir insan daha görmedim. Profesyonel bir doktor kontrolünde olmak çok daha mantıklı.
-İlaç zırvalıkları yerine her sabah ve akşam elma sirkeli ve ballı bir bardak ılık su içmek hem çok sağlıklı hemde yağ yakımını hızlandırıyor.
-12 ve 2 saatleri arasında uykuda olmak hormon salgıları dolayısıylada zayıflama açısından önemli bir unsur.
-Yeşil çay ve mate içmeyi bir yaşam şekli haline getirmek.
-Lahana,maydanoz ve limon üçlüsünün yağ yakma potansiyelinden yararlanmak.
-Kabuk tarçın,karabiber,kakule ve karanfil den hazırlanmış çayın metabolizma hızlandırıcı etkisini kullanmak.
-Sıvı yağ ve salça ikilisinden mümkün olduğunca uzak durmak.
-Mercimek ve bezelye nin iki bomba olduğunu bilmek:)!!!!
-Light ta olsa kola tüketmemek.
-En uslu tatlının milkshake olduğunu bilmek. (Bende şaşırmıştım ilk duyduğumda:)
-Doğal mineral suyu tüketmek.
-Ve elbette bu işi herşeyden önce zihinde bitirmek.Kim tutar ki sizizemuszemus
Yorum,öneri ve mesajlarınızı beklerim arkadaşlarolumunekankayizsmile