Kilo vermeye yardımcı olabilecek öneriler...

ambizioso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
22
1
86
İstanbul
Bu yola baş koymuş bir obezite hastası olarak acizane görüşlerim arkadaşlar kaydirigubbakcemile2

-Lütfen bu lahana,biber,krom,atom,berry,geri tarzı piyasa ilaçlara aldanmayalım.Evet işe yararlar ama %100 doğal elbette değiller ve mutlaka içerde bir hasara veya kiloları daha ciddi geri almaya neden oluyorlar.Tecrübeyle sabittir!!!

-Akapunktur uzmanı Murat Topoğluna gidiyorum ve ben işini bu kadar profesyonel ve içten yapan bir insan daha görmedim. Profesyonel bir doktor kontrolünde olmak çok daha mantıklı.

-İlaç zırvalıkları yerine her sabah ve akşam elma sirkeli ve ballı bir bardak ılık su içmek hem çok sağlıklı hemde yağ yakımını hızlandırıyor.

-12 ve 2 saatleri arasında uykuda olmak hormon salgıları dolayısıylada zayıflama açısından önemli bir unsur.

-Yeşil çay ve mate içmeyi bir yaşam şekli haline getirmek.

-Lahana,maydanoz ve limon üçlüsünün yağ yakma potansiyelinden yararlanmak.

-Kabuk tarçın,karabiber,kakule ve karanfil den hazırlanmış çayın metabolizma hızlandırıcı etkisini kullanmak.

-Sıvı yağ ve salça ikilisinden mümkün olduğunca uzak durmak.

-Mercimek ve bezelye nin iki bomba olduğunu bilmek:)!!!!

-Light ta olsa kola tüketmemek.

-En uslu tatlının milkshake olduğunu bilmek. (Bende şaşırmıştım ilk duyduğumda:)

-Doğal mineral suyu tüketmek.

-Ve elbette bu işi herşeyden önce zihinde bitirmek.Kim tutar ki sizizemuszemus

Yorum,öneri ve mesajlarınızı beklerim arkadaşlarolumunekankayizsmile

canım banada Murat Topoğlu demişti ve biyerde de okumuştum bezelye ve mercimeğin tercih edilmesini çok önermiyorlar besin değeri yüksek enerjisi fazla olduğu için

bilmiyodum valla canım iyi oldu söylediğin artık yememeye çalışırım ben de nasılsa yeşil diye yiyordum:)

Son düzenleme:
aa bende bu gün bezelye yedimm..keşke bu paylaşımı sabah okuma ihtimalim olsaydı..olsun hiç bi şey için geç değil..teşekkürler arkadaşım

merhaba .

yeşil mercimege haksızlık etmişsiniz vede bezelyeye en sağlıklı ve kilo vermeye yardımcı besinlerdendir ....

yazdıklarınızın çoguna katılıyorum .. özelikle ilaç konusuna .

merhaba .

yeşil mercimege haksızlık etmişsiniz vede bezelyeye en sağlıklı ve kilo vermeye yardımcı besinlerdendir ....

yazdıklarınızın çoguna katılıyorum .. özelikle ilaç konusuna .

canım bende senin gibi düşünüyordum ama baklagil grubuna giriyorlar ve besin değerleri çok yüksek olduğu için masum görülmüyorlar elbette afiyetle yiyelim porsiyonu aşmadancokacimcoook

ambizi canim benim kafam karisti.simdi hangi yontemi uygulayacagiz.lahana maydanoz mu yoksa sirkeli balmi.ikisini bir arada yapabilir miyiz yada.bende kurtulmak istiyorum bir an once su kilolarimdan

ambizi canim benim kafam karisti.simdi hangi yontemi uygulayacagiz.lahana maydanoz mu yoksa sirkeli balmi.ikisini bir arada yapabilir miyiz yada.bende kurtulmak istiyorum bir an once su kilolarimdan

Asi canım elma sirkesinin ph değeri vücudumuza çok uygun olduğu için diğer alınan lahana suyu,mate ve benzeri takviyeler aşırı olmadıkça sorun değil sanırım.Sabah aç karına ılık su sirke bal içip ikindiye doğru lahana maydanoz limon 3lüsünün kaynatılmış suyunu içerek gece de saat 11 de tekrar bal sirke mizi içebiliriz hemen zaman aralığı olur hem de düzenli alınmış olursositososito inşallah işine yarar güzelimopuyorumnanaktan

ambizioso,akupuntura gidiyorum dedin.Bu arada paylaşım için teşekkürler :) Peki sonuc alabildin mi? ne kadar sürede ne kadar kilo verilebiliyo..?ya ben elma diyetine basladım 4 gundur yapıyorum ama..4 kilo da verdim kaydirigubbakcemile2 ,ama saglıksız bir diyet ohaoldumsmile ee ne yapalım vermem gereken 25 kilo var.. o yüzden soruyorum ..yani nasıl bir tedavi?fiyatı ne? bilgi verirsen cok sevinirim bilmiyorumkismile

Canım ne demek...ben Murat Topoğlu' na gidiyorum. Akapunktur ve beslenme uzmanı. Tv lerden programlardan bilir çoğunuz muhtemelen. Öncelikle şunu söyliyim arkadaşlar bildiğiniz gibi ister akapunktur ister x yöntem hepsi kişinin kendinde başlayıp kendinde bitiyor. Ben orda 60 - 50 kilo veren çok kişiyle tanıştım. Akapunktur iyi bi doktorla beraber çok süper bir yöntem. Ben 8 hafta da 14 kilo verdim ki her haftasını iyi değerlendirmememe rağmen!!! Akapunktur yeme isteğini,mide kaznma ve yanmalarını,diyetten doğan sinir stres ve duygusallığı yok ediyor!!!!!!!!!!!!!!!!Seanslar 100 tl ama doktor bey ve ekibi aldığı her bir kuruşu hak ediyor inanın arkadaşlar bunu kolay kolay söylemem.Ayrıntılı bilgi isteyenlere yardımcı olurum seve seve.olumunekankayizsmile kendimde hala devam ediyorumkaydirigubbakcemile2

cnm ya aslında benim çok kilom yok ama doğumdan sonra 8ay geçmesine rağmen hafif bir göbeğim kaldı bunun için elma sirkeli suyu denesem mi hala emziriyorum ama?
eski kilom 49du boyum 165 değnek gibiydim hiç memnun değildim kilomdan şimdi 57 oldum doğuama da 68le girdim. acaba egzersiz mi yapsam? fikri olan var mı?

yeşil çay gerçekten mucize gibi hemde çok sağlıklı alkisalkisalkis .kısa dönemli değil,yazıldığı gibi alışkanlık haline getirmek lazım.ve gerçektende maydonoz.... mucizenin ta kendisi zayıflamada. çünkü bi dönem maydonozsuz kahvaltıya oturmuyodum.inanınki başka hiçbişi yapmadan otomatik olarak zayıfladım.bol limonlu ve hafif zeytinyağlı olarak tüketiyodum.şimdi yeniden yemem gerek kilolar aldı başını gidiyo......cokacimcoook

sekercik tabiki elma sirkesi-bal,maydanoz yeşil çay tüket kilo ötesinde sağlığa da çok faydalı besinler fakat söz konusu göbek bölgesi olduğunda seni en çok bölgesel spor tatmin edicektir canımkaydirigubbakcemile2

ben bir de emzirdiğim için çekiniyorum sütüm azalırsa die aslında ben de sabahları yeşil çay içiyorum normal çay süt azaltıyor die ama yeşil çayın böyle bi etkisi var mı bilemiyorum
cnm ya eşim aslında verme kilo iyisin diyor ama ben mutsuzum bütün kıyafetlerimi vermek zorunda kaldım göbeğimi gördükçe sinir basıyor gecikmeden vermem lazım.
mekik mi çeksem acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…