Kilo Vermem Durdu :(

mavilimYesilim

Hareket et durma, vazgeçme, erteleme, hemen şimdi.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
7.839
3.454
Yaklaşık 3 senedir günde 30 dk egzersiz yaparım kilo almamak için. Bazen 1 saat egzersiz de yaptığım oldu. Önceleri çok güzel kilo verdim ama şimdi hergün 40 dk yapsamda aynı kilodan bir aşağı düşemiyorum. bazen 1 saat yürüyür akşamda egzersiz yaparım yinede veremiyorum. Beden olarak üst kısmımdan şikayet ediyorum ama beden olarak da küçülmek istiyorum. Kas kütlemi m artırmak ve hangi günler spor yapmam lazım ki. Yağ oranımı ölçtürmüştüm. doktor en fazla 5 kilo fazlan var demişti. yağ oranım karında ve gögüs bölgemde zumba yapıyorum hafta da 3 gün. Ripped zumba .. başka ne yapabiliirim. Deneyimi olanlar yazabilir mi. Sadece zumba yapıcam ama günda kaç dakika yapsam her gün mü yapsam ek ne yapsam

Moralim bozuluyor 1-2 ay yapıp bırakıyorum malesef. Birde haftanın hergünü yapamıyorum 5-6 gün yapabiliyorum aslında..

Uzun zaman ayni tempoda spor yaptigimiz zama vücut alisiyor. Zaman zaman ya biraz ara vermek ya da sinirlarimizi zorlayan bir kac sey denemek gerekiyor fark görmek icin. YOu tube dan fitness blender i öneririm. Cok güzel videolari var.

Şu anda spor yapamıyorum ama kilo vermeye başladım.Sanırım az su içiyormuşum birde tatlıyı ve yuzluyu fazla tüketiyormuşum farkında olmadan. Bu yediklerim gidince normak besleniyorum..

Sabahları tahin pekmez bal .Yumurta yememe rağmen.
Öğleleri börek .ekmek arası birşeyler yememe rağmen hemde

sadece abur cubur yok. bisküvi hamur işi çikolata yok. Çok memnunum

Evet...

Bugün yürümedim

Dün 1 saat yürüyüşümü yaptım.

cumartesi de yaklaşık 45-55 dk yürüdüm

cuma 45 dk

perşembe 30-45 dk

Geçen hafta 35 -50 dk arası yürüdüm

Gün içindede çarşıya yürüdüm geldim 40 dk hareket

Artık sağlık için yapıyorum ama kilo da vermek istiyorum

53,500 -54,500 ödem atsam 53 kiloyum

kollarım ve göbekciğim gitsin ince ve zarif bir bayan olmayı istiyorum

Isvec diyeti yapın efendim isvec diyeti diye birsey var cok etkili oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Diyet bana ter gelen birşey.

ben sağlıklı şeyler yemeyi. az ve yavaş yemeyi planlıyorum.

Ramazanda geliyor kilo vericem inşallah. bol su nasıl içicem onu düşünüyorum.

vucudunuz suan klo vermemek için direnç yapıyor aynı yüklenmelerle sporunuza devam edin bir süre sonra tekrar kilo kaybediceksinizz.ayrıca spora çıktıgınız saatleri 6 ayda bir yarım saat öne yada ileri çekin.metobolik saatinizi şaşırtın.

bende sabahları yapmaya başladım. Önceden akşam üzerleri yapıyordum. sabah erken kalkıp yaptım. İşe yaradı :) şimdi kendime spor günlüğü yaptım. Her gün farklı bir şekilde egzersiz yapıyorum. Video indirdim .
Victoria secret 8 dk.150 calori....
8 dk acayip ter atıyorum.

Metabolizmanıda göz önüne almalısın tatlım

Bazen kilo verme bir süre durabiliyor, bu normal, pes etmeden devam edin. Dilerim hayalinizdeki görünüme kavuşursunuz. :}

Teşekkür ederim. Aslında haftanın her günü yapmıyorum arada mola veriyorum. Sonuçta insan hali her zaman vakit bulamıyor.
Önceden sadece dans ediyordum. Kas kütlem artmadığı için bırakınca metabolizma hızım yavaşladığı için eski kiloma dönüyordum. Şimdi her gün kas kütlemi artırmaya çalışıyorum. en fazla 15 dk masada oturmak ve mutlaka yerinden kalkmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…