Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tam 5 aydır denemediğim yöntem kalmadı.en son sirkeli ballı suyu içtim 1gr bile oynamadı..normal bi insanın yarısı kadar yemek yiyorum ama genede gitmiooo.delikafaduldenintihar etmeye karar verdiğimdede burdan yazııcaam:gitme::1no2:
tam 5 aydır denemediğim yöntem kalmadı.en son sirkeli ballı suyu içtim 1gr bile oynamadı..normal bi insanın yarısı kadar yemek yiyorum ama genede gitmiooo.delikafaduldenintihar etmeye karar verdiğimdede burdan yazııcaam:gitme::1no2:
denemedigim derken :uhm: diyet konusunda yan ürünler sadece yardımcıdır . önemli olan beslenmeniz ve spor yapmanızdır ....
az miktarda yiyebilirsiniz ama ne yediginizde bi okadar önemlidir.....
nasıl beslendiginiz ve kaç kilo oldugunuz vede ne zamandan beri diyet yaptıgınız hakkında bilgi verirseniz tavsiyelerimiz olur belki.a.s.
70 kilosuz tamam 1.5 yıl evvelde 60 dınız .oda tamam . azda yediginizi söylediniz buda tamam az yemekle kilo verileceginimi düşünüyorsunuz .:uhm:...yani kilolu olanlarır çok yiyor diye bişi yokki zaten .
benim sormak istedigim şuydu nasıl besleniyorsunuz az yada çok olması deyil ..ne yediginizi nasıl bir beslenme uyguladıgını sormuştum .
... 5 aydır az yemekten dışında ne yaptınız .:uhm: az yiyince zaten bünye buna alıır haliyle orda kalır .....beslenmeniz konusunda ayrıntı sormuştum size yardım etmek için ama ben sizden çok yazıyorum ..eyvahedigeldismile
maalesef az yedikce.. vücüt buna ali$iyor ve ona göre az yakiyor.. yani bilmiyorum spor yapiyormusunuz
haftada 3ila5 gün arasi bir saatlik yürüyüs yapsaniz misalen.. yine fark eder..
Spor yapmalısınız ve sık sık yemelisiniz. Metabolizma hızlandırmakla ilgili araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Bunun yanında hormonlar ya da tiroit le ilgili bi problem de olabilir.
nekadar yedıgınız yanında ne kadar harcadıgınızda onemlı azyemek hıc bır zaman kilo verme yontemı olmamıstır. az yıyerek kısa sureler ıcınde kılo verebılır bırakıncada daha hızlı ve fazla olarak o kıloları gerı alırsınız zaten . ben dıyetısyenle 10 kılo verdıgım donemde suan yedıgımden cok yıyordum . ama yedıgım seyler farklıydı. sımdı kılo veremıyorum o donem her hafta 1 1,5 kılo verıyordum saglıklı beslenınce zaten vucut kıloyu atıyo. sadece cok duzenlı bır yasam gerektırıyor. eger duzenlı yasarım dıyorsanız burda oldugunuz bı saatte denk gelrsek bır kac sey sorup bırkac tıyo verebılırım
yoğun çalıştığım için spor yapmaya vaktim yok..yemek yeme düzenim ise sabah bilidiğimiz zetin peynir salatalık şeklinde..öğlen yemekleri tost gibi bazen çorba şeklinde geçiştiriorum..akşamlarıda sebze yemekleri tercih ediorum..bi süre önce verdiğim kiloları geeri almak benim canımı sıkaan.:1no2:
Bence de az yediğinizden metabolizma yavaşlamış olabilir. Ara öğünler yapmalısın. menü yazdığın gibiyse hiç protein yok gibi. Çeşitlendirmelisin ve her besin grubundan yararlanmalısın.
Bir diyetisyenden yardım alabilirsin.
Mutlaka yarım saat bile olsa spora zaman ayırmalısın.
En önemlisi karamsarlığa kapılmamalısın.a.s