Kilo vermek için hangisi

georgie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
73
11
Callanetics turbo jam birsürü alternatif var hangisini yapacağımı şaşırdım lütfen bana yol gösterin. Callanetics mi yapmalıyım Leslie mi yoksa her ikisinidemi veya başka önerdiğiniz var mı. 15 kilo civarı vermeliyim. her yerden vermem gerekiyor

Başka bir topikte kilo vermek için callaneticsin cardiosunu yapmak gerektiğini okudum. Her gün şu videodakileri yapsak yeterli olur mu

Yediklerime dikkat ettiğim halde kilo almaya ve ödem oluşmaya başladı ne yapmam lazım yardimci olurmusunuz

Yediklerime dikkat ettiğim halde kilo almaya ve ödem oluşmaya başladı ne yapmam lazım yardimci olurmusunuz

Öncelikle bir doktor kontrolüne git. Sonra ödem yapan tuzlu ve şekerli gıdılardan uzaklaş.

Hazır gıdaların çoğunda tuz var. Tuzsuz yazan ürünlerde bile maalesef var.

Soğuk havalar maalesef vücutta ödem de yapıyor. Sıcak su faydalı oluyor

Açıkçası spor ve egzersilerin hepsi çok faydalı.

Önemli olan kas gruplarını çalıştırmak. O açıdan spor geçmişin var mı yok mu ona bakarak en yavaşdan başla. sonra zorluk dereceni artır. Zaten her ay yaptığın spor sana az gelecek sporun ve hareketlerin şeklini değiştireceksin.

Hİç yapmadıysan basit harektlerle başla. 20 dk ısın ve sonra standart, emkik
yarım şınav, vs. gibi belli kas gruplarını çalıştır.

Program kişiye özeldir. Spor eğitmenleri de aynı şeyi yapıyor. Bir kaç hareket verirler kas gruplarını çalıştırmak için. Ben de tae - bo power tavsiye ederim.

Tekme ve Yumruk --- biraz tekvando içerir. Bütün kaş gruplarını çalıştırır vücudun şekillenir. ama biraz kas kuvvetin olmalı. en az 8 ay diyorlar.

Yardımlarınız icin tesekkur ederim dediklerinizi yapıcam mutlaka

Sporlar biraz daha vücuda göre seçilmeli bölgesel olanları da var tüm vücut olanları da.. Bir de vücudun çalışmış olması önemli.. Bazı proğramlar zor ve önceden ısınmış çalışmış vücut lazım oluyor. Hiç spor yapmamışsanız Callemetics ve 30 Days Shred deneyebiliriniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…