Kilo verme surecınde gece kaçamakları

kimim ki ben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2023
8
-1
Ne yazık ki hayatımda ılk kez 79 kiloyum. kendımı tanıyamıyorum aynadakı yansımamdan nefret edıyorum. vucudumun her yerı kollarım belim kalcam her yerım catlıyor. cok moralımı bozuyor hıcbır seyım olmuyor vs derken mecbur dıyet yapmaya karar verdım. boyum 160 bu arada. hedefım su anlık 69, oturmasını ıstedıgım kılo ıse 65. neyse. günde kaç kalori almam gerekıyor? ben 1000 kcal almak ıstıyorum gun ıcınde becerıyorum da bır sekılde fakat acıkmasam da alışkanlık ve kötu uyku duzenınden gece bır cıkolata vs yıyıp 300-500 kalorı alıyorum hep cok morlaımı bozuyor. o yuzden onlıne bır appte yedıkleromı kalorileriyle not almaya basladım.
5 kılo vs verınce yuruyuse baglayacgım.
sızce gunde kac kalori almalıyım? bugun 4. gunumdu. gece kaçamkları ıle bırlıkte gunluk kaloeilerim su sekılde,

pzt: 1445,
sabah iki greta ustune cırpılmıs yumurta, azcık mayonez ve salatalık
2 hurma
3 mucver yoğurt ile
gece ise 3 tane pişi :KK43: açlıktan degıl ama toktum. 366 kalori :KK43:

salı: 1141,

sabah iki greta ustune cırpılmıs yumurta, azcık mayonez
2 hurma
yarım göbek, 1 yk mısır, 5 turşu, 200g tavuk ızgara ile salata,
gece yıne tursu ve hurma

çrş:670,
sabah 3 mücver, yoğurt, 2 turşu,
hurma,
akşam nohut salatası

persembe:1447
sabah nohut salatası ve yoğurt,
akşam buğday salatası 3 köfte,
1 cevizli sucuk,
gece bir çikolata, bir jalapeno dolgulu tursu, bir paket çubuk kraker:KK43: burası zaten 503 kalori

bu diyet sürecınde onerılerınız neler. cok mutsuzum. canım cok yemek yemek ıstıyor makanra pızza durum vs....
kendımı terbıye mı etmelıyım arada ızın mı vermelıyım... of

diyet oncesı gobek cevrem 100cm
bel 85 cm
kalcam 113cm tü diğer yerlerı olcmedım

allahım sen yardım et...
 
Gün içersinde yeteri kadar ara öğün yapmazsanız gece atıştırmak istersiniz diyor benim takip ettiğim diyetisyen. Kendisinin 10 günlük kampıyla 3,5 kilo verdim, çok memnunum. İnstagramda renova diyet.

Mayonez, turşu bunların diyette yeri yok. Hurmayı da tek yememelisiniz yanına yoğurt, kefir gibi bir süt ürünü ile desteklemelisiniz.
 
Hurma çok şifalı ona bir itirazım yok ama glisemik yükü çok yüksek. Hurma-kefir-8 çiğ badem yerseniz daha dengeli bir arq öğğn olur. Ben elma-tarçın-cevizi de çok severim.
 
Kahvaltı, İki ara öğün ve akşam yemeği şeklinde yapıyordum ben. Sizin yedikleriniz az geldi bana. Bir de kahvaltıda kahvaltı yapın bence nohut falan nedir, bol protenli kahvaltı yapacaksınız yumurta ben iki tane yiyorum hatta sadeve beyazını yediğim için, peynir en az 50 gr, domates salatalık yeşillik bir de çeyrek avokado ya da 3-4 zeytin. Yanına ekmek ya yok ya da küçük bir dilim çavdar kepek vs. Ara öğünlerde 2 ceviz falan yanına süt ya da yoğurt, bir küçük kare bitter çikolata bazen. Bir ara öğünde yoğurt ve granola yiyordum, içine biraz yeşil elma dilimleyip. Akşam et, tavuk vs 150 gr civarı en fazla, yanına salata sebze sınırsız tabii yağsız olacak. 8 kilo verdim bu şekilde
mayonez kesinlikle yemeyin.
 
X