tabiki kimsenin sagliginin bozulmasini istemem, ama benim gibi kendini kötü hissedenlerin sonuda depresyon vs vs. hastaliklar.. ben sadece benim durumumda olan bayanlarla ne yapip zayifladigimi ve zayiflamaya devam ettigimi paylasmak istedim.. herkesin kendi karari bu sonucta.. ister sagliksiz oldugunu bile bile denerler ister sagliksiz diye denemezler.. bu herkesin kendine kalmis artik.. :)
biliyorum, her türlü sacma diyeti denemis olanlarimiz var burda.. kabartmatozu diyeti, bilmem ne diyeti.. bebek mama'si ile kilo verme falan filan..
bunlarda faydasini görmedigimiz yeme düzenimizi alt üst eden diyetler.. diyet bittikten sonrada dikkat etmek gerekiyor tabi.. bitti diye hamur islerine tatlilara sütlülere saldirirsak tabiki kilo aliriz.. bu diyet yapmadanda kilo almamiza neden olur..
2 hafta bu diyet yapildiktan sonraki haftada normalde yenilen yiyecekler tüketilmeli.. metabolizma hizlandigi icin o 1 haftada kilo vermeye devam ediliyor.. arkadasim yapti bizzat sahidim.. herseyden yedi, makarnasindan tut sebze meyve tatlisina kadar.. tabi 2 tabak yerine 1 tabak yedi.. ve diyet planina uymadan o haftada bir bucuk kilo verdi..
diyet bittikten sonrada biraz dikkat edilirse o kilolar geri alinmaz..