Sporu günde bir saatten fazla yapmak pek önerilmiyor canım .. Kilo durduğunda falan atak olarak sporu arttırabilirsin .. Başlangıçda bir saati aşma derim ..Günlük bir buçuk saat spor yapıyorum ama yeterli mi bilmiyorum şimdilik miktarı değil sürekliliği önemli yarım saat bile olsun her gün yapayım mantığıyla ilerleyeceğim sanırım :)
Teşekkür ederim ben de acaba az mı yapıyorum diye düşünüyordum zaten pilatesi her gün yapmak iyi değilmiş sanırım pilatesi haftada üç gün yapabilirimSporu günde bir saatten fazla yapmak pek önerilmiyor canım .. Kilo durduğunda falan atak olarak sporu arttırabilirsin .. Başlangıçda bir saati aşma derim ..
Amin amin çok teşekkür ederim :) benim de tek isteğim bu burada başaranları okudukça başardım diyebilmeyi daha çok ister oldum inşallah başardım yazmak da nasip olur :)Canım Tebrikler....
Eminim kii kilo vermiş olarak bu topigin devam edecek...
Belki sen de başkalarına örnek olacaksın....
Rabbim kolaylaştırsın bu sürecini....
Teşekkür ederim elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum hiç olmadı pes edeceğim zamanlarda forumda bir gezinmek bile çok faydalı oluyor gerçekten :) inşallah ben de sizler gibi faydasını görürüm buraların :)merhabalar kolay gelsin:)
bütün mesajları okudum kilodan dolayı kaybedilen özgüven kısmında aynı kendimi gördüm bende böyle hırsla başladım ve hedefime çok az kaldı eminim sende bu istek azim ve çabayla çok güzel sonuçlar alacaksın lütfen ihmal etme topiciğini inan çok faydası oluyor ben bura sayesinde 85 ten 66 ya indim şuan 68 im ve tekrar başladım senide takip edeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?