Kilo verme maceram ve büyük hedefim

Anka93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
39
36
3
31
Merhabalar kadinlarkulübünün her zaman takipçisiydim bir çok konuda okuyarak sizlerden yardım aldım ve buradaki diyet günlükleri de çok ilgimi çekti benim de büyük bir hedefim var 10.5.2016'da 107 kiloyla başladım 25.5.2016 itibarıyla 101.4 kiloyum ve hedefim 1.6.2017 tarihinde 57 kilo olmak zaten kararlıyım sıkı bir diyet ve spor programım var ama buraya yazarak da kendimi motive etmek istiyorum umarım sizlerin de desteğini alırım

10.5.2016 107.0 kg
25.5.2016 101.4 kg
12.6.2016 98.3 kg

Son düzenleme:
Diyetim klasik karbonhidratı azalt protein ve sebzeye ağırlık ver tarzında egzersiz olarak da günlük 30 day shred level 1 + 8 dk karın egz. + 55 dk yeni başlayanlar için pilates videolarını yapmaya çalışıyorum 5-10 dk da olsa ip atlıyorum öğün atlamıyorum zaten ara öğünüm yok sabah 10:00 kahvaltı 14:00 öğle yemeği 18:00 akşam yemeği ve 19:00'dan ertesi sabah kahvaltıya kadar sadece su içiyorum günlük en az 2lt su içmeye çalışıyorum

Ramazanda işe başlayacağım ve oruç olacağım için şimdilik kaçamak yapmadan sıkı bir diyet uygulamaya çalışıyorum çünkü akşama kadar çalışıp iftar sofrasında kaçamak yapmadan durabilmek zor olacak kaçamak yapmamak derken aslında canımın çektiği her şeyden bir yudum bir çatal bir kaşık alıyorum zaten ama canım çekti diye oturup bir tabak da yemiyorum

Kilo vermeye karar vermem aslında bir travmayla falan başlamadı insanların fikirlerine çok önem verdiğim çok dinlediğim söylenemez daha çok kendimi dinlerim zaten bu kadar kilo almamın sebebi de insanların fikirlerini önemsememem sanırım biri karşıma geçip kilomla ilgili kırıcı aşağılayıcı sözler söylese o anlık belki yüzüm düşer ama unutmam iki dakika bile sürmez istesem de kafama takamıyorum o yüzden genelde okuduğum kilo verme hikayeleri gibi bir travma sebebiyle kilo verme kararı almadım benimki daha sağlıklı daha aktif bir bedene sahip olma isteği çünkü 22 yaşımdayım ve bu bedenin içine hapsolmak bedenim tarafından engellenmek istemiyorum artık

Travmayla başlamadı dedim ama aslında ne kadar görmezden gelsem de içime kapanmam arkadaşlarımla buluşmak istememem istediğim kıyafeti giyememem istediğim aktif hayatı yaşayamamam vs. vs. aslında hepsi küçük birer travma

Bu azminle bende senin yanındayım :) sağlıklı yemekler ve egzersizle eminim kolayca gidecek kilolar

Ailem sürekli depresyonda olduğumu ve bir psikologla görüşmem gerektiğini söyleyip duruyordu ve ben neden böyle düşündüklerini bir türlü anlayamıyordum ne depresyonu ya ben iyiyim saçmalamayın derdim ama oturup üzerinde biraz düşününce fark ettim ki özgüvenli halimle özgüvensiz halim arasında dağlar kadar fark var onlar benim özgüvenli halimi iyi bildiklerinden bu halimin depresyondan kaynaklandığını düşündüler haklılar da

Artık hantal bir bedenin içinde sıkışıp kalmak istemiyorum en azından bu depresyonvari halimin sebebi fazla kilolar nedeniyle oluşan özgüvensizliğim mi onu öğrenene kadar kararlı bir şekilde ilerleyeceğim inşallah

Benim çok fazla kilom yok ama suan 59 um 50 olmak istiyorum senden cesaret aldım sağlıklı bi şekilde verebilirim inşallah bayadir uğraşıyorum ama yarım bırakarak bu yüzden hiç kilo veremedim azimli değilim sanırım

B
Ben eminim senin için çok güzel olcak zamanla her şey

Uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su içiyorum sabah 7 hurma 1 kase yoğurt
Öğle 7 hurma 1 kase yoğurt
Aksam 7 hurma 1 kase yoğurt
Bu kadar sadece
Hurma çok tok tutuyo yoksa dayanamam tavsiye ediyorum kesinlikle.
Detoksdayim denilebilir burda yapanları okudum çok kilo veren var bende başladım o yüzden tabi bir de bol bol su iciyorum

canım eminim mutsuzluğunun durgunluğunun ailenin gördüğü değişimin sebebi kilolar inan kendimi kilolu hissettiğimde bir kıyafetle mesela işe geldiysem kendimi inanılmaz kötü hissediyorum hatta kimsenin yanına gitmek istemiyorum
çevreden de havalı tabir edilen bir cinsim yani öyle diyeyim yani tamamen modum kendi hissettiklerimle alakalı
şimdi bende yaklaşık 9 -10 kilo verdim ve devam ediyorum şuan kendimi daha iyi hissediyorum
birde yani vücudum çok sıkıdır kilomu pek belli etmiyordum ama ben biliyorum ya rakamı o bile yetiyordu

birde tavsiyem sürdürülebilir bir beslenme programı takip et yani şok diyetler gibi çabuk başlayıp bıkacağın şeyler olmasın..arada 2 günlük detokslar yapabilirsin ayda bir filan onlarda ödemi atıyor iyi oluyor
irde yeşil çay soda limon üçlüsü de ödem için muhteşem tavsiye ederim

Teşekkür ederim ben de günde mutlaka bir bardak yeşil çay bir bardak beyaz çay içmeye çalışıyorum haklısınız zaten daha önce yaptığım şok diyetler yüzünden de daha çok kilo aldım dediğiniz gibi belki iki üç günlük detokslar yapılabilir arada

Kız kardeşim de 63'ten 52'ye düşmek istiyor inşallah hepimiz başarırız :) hiç fazlan yokmuş gerçekten inşallah kısa zamanda kendini görmek istediğin kiloda görürsün :))

Ben de gerçekten bunu merak ediyorum insanlara ya ben böyleyim ne depresyonu illa çok mu konuşmam gerek illa çok cana yakın mı olmam gerek benim karakterim böyle demek ki diyorum ama ailem eskiden böyle olmadığımı biliyorlar ben de fark ettim artık inşallah hedefime ulaştığımda içime kapanıklığım da biter :)

bende evlendikten sonra 7-8 kilo aldım zaten zayıf değildim de bide üstüne kilo daha da alınca gelen giden çok kilo almışşsın diyordu ama nedense hiç önemsemedim aynen senin gibi bende başkasının dediğini pek dikkate almam ama 85 kilo olmuşum hiçte tartılmıyordum ve hayatımda ilk defa böyle bir kiloya çıktım inan nefes almamı bile engelliyordu bide küçük bir ilçedeyiz sosyal hiçbirşey yok işe git eve gel derken sadece yemek yiyerek keyif almaya başlamıştım ama çok şükür nisan da buna bir dur dedim pişmanlığım keşke ocakta filan başlasaydım bakalım bayrama 70 kilo olmak istiyorum inşallah

İnşallah siz de istediğiniz kiloya düşersiniz gerçekten en önemlisi sağlığımız kendi sağlığımız için ağırlıktan kurtulmak gerek annem bana nefes nefesesin yolda yürürken derdi de ben hep şakaya vururdum şimdi spor yapmaya çalışırken anlıyorum zorluğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…