• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verme maceram ve büyük hedefim

Forumda görüyorum her gün tartılanları annem ve kız kardeşim gibi sanırım benim motive olma tarzım biraz farklı ya da yolum daha çoook uzun olduğundan :) ben ayda bir tartılmayı düşünüyorum bazen kilo vermem durduğunda moralim bozulsun pes edeyim istemiyorum 1 ayda hiç olmazsa bir kilo eksilmiş olmak bile daha çok motive eder beni başladığım günden 16 gün sonra tartıldığıma bile çok pişman oldum :) kendime bazı önemli günler belirledim 3-4 haftalık aralıklarla mesela ramazan bayramının birinci günü tartılacağım doğum günümde tartılacağım vs. gibi arada zaten 3-4 hafta oluyor inşallah bu şekilde daha iyi motive olurum çünkü yolum çoook uzun ve çok büyük bir sabır ve motivasyon gerekiyor :)

Günlük bir buçuk saat spor yapıyorum ama yeterli mi bilmiyorum şimdilik miktarı değil sürekliliği önemli yarım saat bile olsun her gün yapayım mantığıyla ilerleyeceğim sanırım :)

Günlük bir buçuk saat spor yapıyorum ama yeterli mi bilmiyorum şimdilik miktarı değil sürekliliği önemli yarım saat bile olsun her gün yapayım mantığıyla ilerleyeceğim sanırım :)
Sporu günde bir saatten fazla yapmak pek önerilmiyor canım .. Kilo durduğunda falan atak olarak sporu arttırabilirsin .. Başlangıçda bir saati aşma derim ..

Sporu günde bir saatten fazla yapmak pek önerilmiyor canım .. Kilo durduğunda falan atak olarak sporu arttırabilirsin .. Başlangıçda bir saati aşma derim ..
Teşekkür ederim ben de acaba az mı yapıyorum diye düşünüyordum zaten pilatesi her gün yapmak iyi değilmiş sanırım pilatesi haftada üç gün yapabilirim

Canım Tebrikler....
Eminim kii kilo vermiş olarak bu topigin devam edecek...
Belki sen de başkalarına örnek olacaksın....
Rabbim kolaylaştırsın bu sürecini....

Canım Tebrikler....
Eminim kii kilo vermiş olarak bu topigin devam edecek...
Belki sen de başkalarına örnek olacaksın....
Rabbim kolaylaştırsın bu sürecini....
Amin amin çok teşekkür ederim :) benim de tek isteğim bu burada başaranları okudukça başardım diyebilmeyi daha çok ister oldum inşallah başardım yazmak da nasip olur :)

Canım ilk msjını okudum şimdi, azimle hem diyetine hem sporuna bağlı kalarak kesinlikle başarılı olursun.. Asla vazgeçme kendine yeni bir bedeb yeni bir başlangıç hediye et.. Fit bir vücut dünyanın en pahalı hediyelerinden daha da değerlidir.. Azimli gördüm seni canım başaracağından da eminim ..

Canım seninde konun hayırlı olsun demeye geldim. Yasin daha küçükmus keske bende senin yaslarindayken başlasaydim diyorum. Kilo vermen eminim bana göre daha kolay olacak. Pes etmek vazgeçmek yok! :)

İnsanlar yeni bir kıyafet alıp bana nasıl güzel mi diye gösterdiklerinde bile sinirleniyorum aslında elbette kötü bir niyetleri yok ama sanki bana sen bunları giyemezsin diyorlar gibi geliyor :)) Fazla kilo insanın psikolojisini de altüst ediyormuş gerçekten :)

Sağolsun canım babam da çok yardımcı oluyor diyetteyim diye sebze meyve doldurdu eve eyvallah da bakalım kaç gün gidecek bu azmin ne demek ya yorum yapmasalar hiç olmaz mı tabi ki olmaz beni kendi halime bırakırlarsa işleri rast gitmez :)

Yemekteyken sen diyettesin yeme diye önümden herhangi bir yemeği alsalar da sinirleniyorum bir tadına bak diye ısrar edip önüme koyduklarında da sinirleniyorum :) sofraya hiç oturmama kararı aldım annemle babam da az şizofren değiller ha yeyince yeme kızım yemeyince ye bir şey olmaz kızım :))

Kızkardeşimin bayramlığını gözüme sokması iyi oldu aslında normalde olsa bayramlık ne lan çocuk muyuz derdim ama beni hırslandırdığı için iyi oldu :)

Bugün fark ettim ki az su içince çok acıkıyorum normalde 10da kahvaltı 14te öğle yemeği 18de akşam yemeği yiyorum ama bugün 13 gibi aşırı derecede acıktım erken yedim biraz sonra fark ettim ki sabahtan beri su içmemişim suyun önemini tecrübeyle daha iyi anlamış oldum :)

merhabalar kolay gelsin:)
bütün mesajları okudum kilodan dolayı kaybedilen özgüven kısmında aynı kendimi gördüm bende böyle hırsla başladım ve hedefime çok az kaldı eminim sende bu istek azim ve çabayla çok güzel sonuçlar alacaksın lütfen ihmal etme topiciğini inan çok faydası oluyor ben bura sayesinde 85 ten 66 ya indim şuan 68 im ve tekrar başladım senide takip edeceğim :)

merhabalar kolay gelsin:)
bütün mesajları okudum kilodan dolayı kaybedilen özgüven kısmında aynı kendimi gördüm bende böyle hırsla başladım ve hedefime çok az kaldı eminim sende bu istek azim ve çabayla çok güzel sonuçlar alacaksın lütfen ihmal etme topiciğini inan çok faydası oluyor ben bura sayesinde 85 ten 66 ya indim şuan 68 im ve tekrar başladım senide takip edeceğim :)
Teşekkür ederim elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum hiç olmadı pes edeceğim zamanlarda forumda bir gezinmek bile çok faydalı oluyor gerçekten :) inşallah ben de sizler gibi faydasını görürüm buraların :)

Back