Çok teşekkür ederim umarımUmarım bir an önce sağlıklı bir sekilde verirsiniz kilonuzu
Merhaba canim bugüne kadar kac kilo verebildin? Bende bebek istiyorum ve kilo vermem gerek bende diyete basladim.. Merak ettim sen nekadar verdin bu sürecte..Merhaba kızlar. Ben gebelik istiyorum ve vermem gereken 20 kilom var. Çok hızlı bir şekilde kilomu verip denemeye başlayacağım. Daha önce düğünüm için dukan diyeti yapmıştım çok da güzel kilo vermiştim ancak kendisi uygulaması benim için zor bir diyet. Bu yüzden bu sefer aralıklı oruç yapmayı, günlük spor yapmayı ve sağlıklı beslenmeyi planlıyorum. Motive olup diyetimi, sporumu aksatmamak için de günlük olarak buraya yazmayı, bu sayfayı günlüğüm olarak kullanmayı planlıyorum. Umarım yılbaşına kadar kilomu verebilirim, benim için dua edin kızlar.
Başlangıç tarihi: 26.09.2022
Başlangıç kilosu: 85
Hedef kilo: 65
Çok zor bir süreç ben de çok kez deniyorum ama yemek görünce kendimi hemen masada buluyorum çikolata yemeyi bıraktım zor oldu ama oldu şimdi şeker ve ekmeği kessem diye bakıyorumBenim gibi olup bir şekilde diyet yapabilen kilo verebilen var mı? Diyetisyene de gittim sürdüremiyorum. Daha önce aralıklı oruçla 17 kilo vermiştim, düğünüm için. Evlendikten sonra 20 kilo olarak hepsini geri aldım tabii. Tekrar aralıklı oruca ve spora başlamak istiyorum ama o a
Merhaba bende aralıklı oruç yapıyorum günlük yazıyorum kendime forum açtım gerçekten de aralıklı oruç irade meselesi bende 94 kilo ile başladım bugün 5inci günüm ve 1 günde 24 saat oruç tuttum bende çocuk sahibi olmak istiyorum ama kilolarim engel olur ve hamileyken kısıp içimde kalsın istemiyorum. İstediğimi yemek istiyorum o yüzden başladım bugün içli köfte yaptım düşün ve herkes yedi ama ben bir kase yoğurt bir elma yedim çünkü onlar kilolu değil onlar yiyebilir ama benim yemeye hakkım yok hep diyet bozuyorum ama bu sefer dedim ki kaç yaşındayım ömür boyu diyet mi bozacam o yüzden yemiyorum yemeyecegjm uzun yazdım ama bence sende yememelisinBenim gibi olup bir şekilde diyet yapabilen kilo verebilen var mı? Diyetisyene de gittim sürdüremiyorum. Daha önce aralıklı oruçla 17 kilo vermiştim, düğünüm için. Evlendikten sonra 20 kilo olarak hepsini geri aldım tabii. Tekrar aralıklı oruca ve spora başlamak istiyorum ama o irade gelmiyor
Başarılar diliyorum umarım istediğin hedefe ulaşırsınTebrik ediyorum. Ben de bugün tekrardan başladım. Aralıklı oruç yapacağım ben de. Umarım bu son diyetim olur, bu sefer gerçekten kararlıyım ve kendimi tutucam