Kilo veriyorum, hedef 1.5 ayda 10 kilo. Benimle Zayıflayabilirsiniz :)

1111lacrimosa

Zayıflıyorum, günlüğüme katılabilirsiniz
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
82
114
13
28
1 temmuz başlangıç.

Merhaba kızlar.
Öncelikle bugüne kadar yaptığım diyetlerde hep başarılı oldum.
Diyete bir hafta önce 70 kilo ile başladım ve üç gün önce tartıldığımda 67 olmuştum.
Bugün sıfırdan sayarak diyete başlıyorum
.

*
111lacrimosa : Başlangıç -> 67 -> 65

nurella34 nurella34 : Başlangıç ->58.2

N Nemesis5 : Başlangıç -> 74.8 -> 73.8

B Baliksirti : Başlangıç -> 52

GunesinKizi35 GunesinKizi35 : Başlangıç -> 55.8 -> 54.4

A atillale : Başlangıç -> 68

C Celty : Başlangıç -> 65 -> 62.4

dunyadamisafir dunyadamisafir : Başlangıç-> 69.7

@Linam07 : Başlangıç -> 65.9

aybuss aybuss Başlangıç -> 71.8

*

Yapılacaklar;
Sabahları kalkınca kahvaltıdan yarım saat önce yarım litre su.
Kahvaltıda bol salata, peynir, yumurta, biraz meyve(kiraz, kayısı gibi), mümkünse 0 ekmek.
Diyeti bozmamak için acıkınca ye ama az az.
Akşam 8 den sonra yemek yok.
Bol meyve, sebze, protein açısından süt, ızgara.
Günde 2.5 litre su.
Haftada 5 gün 1-2 saat spor.

Son düzenleme:
1 temmuz başlangıç.

Merhaba kızlar.
Öncelikle bugüne kadar yaptığım diyetlerde hep başarılı oldum.
Diyete bir hafta önce 70 kilo ile başladım ve üç gün önce tartıldığımda 67 olmuştum.
Bugün sıfırdan sayarak diyete başlıyorum.
Bu arada ben sabahları biber hapı kullanıyorum.

Kilo:67
Boy:1.61
Hedef: 57

*

Yapılacaklar;
Sabahları kalkınca kahvaltıdan yarım saat önce yarım litre su.
Kahvaltıda bol salata, peynir, yumurta, biraz meyve(kiraz, kayısı gibi), mümkünse 0 ekmek.
Diyeti bozmamak için acıkınca ye ama az az.
Akşam 8 den sonra yemek yok.
Bol meyve, sebze, protein açısından süt, ızgara.
Günde 2.5 litre su.
Haftada 5 gün 1-2 saat spor.

Tebrik ederim canım hadi bakalım hayırlıysa güzel güzel zayıflıcaz inşallah :)

katılabilirim kendi topiciğimde yediklerimi yazıyorum ki fazla kalori aldığımı düşündüğüm günün ertesinde daha az yerim diye
aynen iyi yapıyorsun ben de yazacağım bugün 3 tane zeytinyağlı kaçırdım kahvaltıda ama bir haftanın kaçamağı olarak görüp yola devam ediyorum :olamaz:

valla dün burnuma patates kızartması dayadılar yemedim sigara böreği soktular gözlerimi kapadım :D:D:D çok zor durumdayım 1 tane bile yemedim ysem gerisi gelir çünkü :D

Çook iyi yapmışsın iradene bayıldım :KK9: Aslında ben de çok güzel dikkat ediyordum ama bugün dayanamadım biraz. O yüzden diğer öğünlerime dikkat edeceğim birazdan yeşil elma ve yoğurt yemeyi düsünüyorum akşama da takılırım o tarz

Diyet varsa bendeee varım :KK55:
başlangıç 58.2 hedef 52
Efenim 1 çocuk annesi olmakla birlikte hala emiyor. Spora zaman çok bulamasamda emzirme koşturmaca yerini tutar saniyorum. :deli:

Hoş geldinnn :)
İsmini ekledim çok fazlan yok zaten azimle ve bol hareketle istediğin kiloya ulaşacağına eminim :KK6:
Her gün yazacağım buraya sen de yazmaya çalış bir hafta sonra tartılıp sonuçları ekleyelim :rolleyes:

Merhaba ben de katılmak isterim.Bayramdan 3 gün önce başlamıştım diyete ve gayet iyi gidiyordum 72yi görmüştüm ancak bayramla birlikte ipin ucu kaçtı ve ben toplayamıyorum.Burası yardımcı olur diye düşünüyorum.20 yaşındayım.1.72 boyundayım ve bu sabah tartıldığımda 74.8 çktım.:110:İnşallah tekrardan sıkı bir şekilde başlayabilirim.Okullar açılana kadar 10 kilo vermek istiyorum.:halay:

N Nemesis5 Hoş geldin canım, ben de okula kadar vermek istiyorum. İrade, motivasyonla başaracağız sorun yok. Buraya düzenli yazarak hem motive olursun hem de gidişatını gözlemlersin. Adını listeye aldım. Başarılar :KK54:

B Baliksirti Hoş geldin :KK16: İsmini listeye yazdım istediğin zaman gel canım yeme düzenini ve tartı sonuçlarını paylaşırsan seviniriz. Başarılar

:KK5:

Eklentiler

• IMG_0789.webp
    IMG_0789.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 82
Hoşbuldum günde 2 öğün besleniyorum mutlaka hergun 2 2.5 lt su içiyorum spor olarak yürüyus ve leslie yapiyorum.62 kilo ile başladım diyete şuan 52 kiloyum 5 kilo daha vermem gerekiyor inşallah sizlerle birlikte başaracağım şimdilik bu kadar

Hoşbuldum günde 2 öğün besleniyorum mutlaka hergun 2 2.5 lt su içiyorum spor olarak yürüyus ve leslie yapiyorum.62 kilo ile başladım diyete şuan 52 kiloyum 5 kilo daha vermem gerekiyor inşallah sizlerle birlikte başaracağım şimdilik bu kadar

Tebrik ederim. 10 kiloyu ne kadar sürede verdin?

bende varım.. neler yapıosunuz

Hoş geldin... kilonu belirtirsen adını listeye yazarım kilo verdikçe listeye yeni kilolarınızı yazacağım.
Çok afilli şeyler yapan yok aslında aramızda, yeme içmemize dikkat edip sağlıklı besleniyoruz. Bol su tüketip bol hareket ediyoruz. Abur cubur hamur işi yağ şeker un kesinlikle yok. Bol sebze bol meyve...

Back
X