• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo veriyorum çok mutluyum...

umudum01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
748
4
96
Adana
herkese slm arkadaşlr...geçen hafata sabah yürüyüşe başladım1.5 saat yürüyoruz yarım sat egzersız yapıyorm ekmek kesinlikle yemiyorum tam bugün tartıldm 2.5 kilo vermişim çok mutluyum demekki haftada 2 kilo veresem ayda 8 kilo inşallah:74::74::74::74::74:

tebrık ederim sakın bırakma boyle giderse ıstediğin kıloya kısa sürede gelırsın

bende sizi tebrik ediyorum.

bende diyete başlayalı 5 gün oldu biraz mutsuz hissediyorum kendimi
evde sürekli ağzıma bişeyler tıkıştırırken vakit geçiyormuş.
şimdi biraz zorlanıyorum.

açıkçası baya bir süre tartıya çıkmamak niyetindeyim
3 yaşında bir oğlum var.
oğlumu bebek arabasına bindirip tempolu hergün 1 saate yakın yürümek istiyorum
bugün yaptık ama umarım aralarda aksatmam.

inşallah arkadaşlar yaa 76 kiloya düştüm hedefim 60 olmak ben hiç bukadar kararlı olmamıştım inanaın eltimin bi sözü beni azmettirdi inanın ona kırılmıştım şidi düşünüyorum iyiki söylemş.ben de yürüyüş sabahları ılık su limon içiyorum öğlen 1 haşlanmş yumurta ar yoğurt
ikindi meyve akaşm ekmek kesinlikle yok salata yemek çatallıyorum
ender saraç 5 biyerde diye bitki çayı verşti gün boyu onuda içiyorm iyi geliyor paylaşmak istedim
NİL MISRA benim oğlumda mart 3 de 2 bitti yen yeni evden çıkıyorum sabah babasına bırakıyrm işe çıkmadan ben geliom artık giydiimin yakışmasını göbeğimin benden önce gitmesini istemiyorum AZİMLİYİM KARARLIYIM ZYIFLICAAAAAM

tebrikler cnm bende rejime başlayalı 4 gün olduuu bu sıra ev temizledigim için yürüyüş yapamıyorumm ama yürüyüşten daha çok kalori harcadıgım kesindir evim han gibi malesf:)temizle temizle bitmio:)
rejime başladıgımdan berii markete gitmedigim için çavdar ekmegi alamadım..ondan sabah kahvaltısında 1-2 dilim beyaz ekmek 1 yumurtayla yapılan omlet yiyorum(peynirli ,melemen,patatesli) 2 bardak çay içiyorum..
akşamda yemeklerimi az yaglı yapmaya çalışıyorummm iki kaşık plav yanınada iki kaşık yemek koyuyorum bide salata okdr:)akşamlarıda 1-2 bardak çay bide çok acıkırsam çubuk kreker atıştırıyorum ama onuda bırakcam alışıyo midem az yemeye..çayımı 2 şekerli içerken şimdi 1 şekerli yaptım...yine markete gidemedigimden meyvede yiyemiyorum malesefff...bu hafta sonu iyi bi rejim listesi yapıp alışveriş yapcam.. şimdilik 1 kilo vermişimmm 4 günde şaşırdım tartılınca:)ama cidden önceden 1 günde yedigim yemegi şimdi 4 günde anca yemişimdir:)yaz geliyor zayıflayalım inş:)

Back