• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verirken eşiniz sizi nasıl motive eder?

vallahi benim eşim herzaman beni diette destekler hatta bana aldığı spor aletlerini bile birgün dememiştir ben diette yapıyorum şuanda ben ne yersem onu yer üstelik süper bir vücut yapısına sahiptir eğerki yaptığım yemek hoşuna gitmezse yumurta kırdırır menemen falan yapar aman sen rejimini bozma der bana yapmak gereken sporları önerir yani ben mutlu olayım diye kendini kasar ben diet yaparken zavallı kocacığımda zayıfladı ya şimdi ona ek yemekler yapıyorum bol yağlı onun sevdiği gibi napayım adam zaten zayıf (evlenmeseydik mankenlik ajansına yazılsaydı diyorum bazen)onu artık dietime dahil etmiyorum ama beni hep destekler

maşallah canım nasıl verdin peki ?

Sevgilimle hiç konuşmadık bu konuyu.şimdi burda okuyunca farkettim hiç konuşmamaış olması da mesele sorun yani.Kendisi fit gercekten hoş biri.ee ben yanında topalak topalak. :S neyse içime bi sıszı oturdu valalhi :(

merhaba arkadaşlar, ben henüz evlenmedim ama sözlüm sağolsun bu konuda bana çok destek oluyor. rejimden vs. hiç anlamaz... 1.90 boyunda ve incecik fit bir adamdır kendisi.. biz tanıştığımızdan beri ben yaklaşık 8 kg aldım.. ilk başlarda aşkım kilo alıyorsun dedi birkaç kez.. ben kızdım... sonrada bana her konu açıldıgında beni ne olursa olsun ne kadar çok beğendiğini ve sevdiğini anlatıyor.. sabırlı davranışları vede sevgisini çok güzel belli etmesi bana en büyük destek işte.. ilk başlarda aldırmasamda son 2 haftadır çok dikkatliyim vede sonuçlarını almaya başladım. şimdi kendim anlatıyorum hergün hevesle bugun şunu yaptım bunu yaptım diye.. oda bana arada seni ödüllendirmemiz gerekli diyor:D evlenincede böyle kalmasını umuyorum....

kızlaaar bana esim hıc destek olmaz ben yemeyınce yınemı dıyettesın dıye kızar. ben senı boyle sevıyom nıye kendını degıstırmekle ugrasıyon der. ah keske destek cıksada guzzeeel bı kılo versem.

benim eşimde asla kilodan hoşlanmaz evlendiğimde 51 kiloydum belin çok kaın basrnlerin var der canımı sıkardı sonra gebelikte aldığım kilolarla 90a çıktımdoğumdan hemen sonra bile zayıfla demeye başladı emzirdiğim için yemek istedikçe yediklerimi boğazıma diziyodu bende bu konuda acayip gurur yaparım o anda lokma alamam ağzıma neyse aslında işe yaradı şu anda 56 kiloyum ve benim sayemde zayıfladın bana teşekkür etmen lazım diyede daha da canımı sıkıyo ben en azından sen süt veriyosun kilon önemli değil diye destek vermesini isterdim şimdi bile zayıfla diyip duruyo bende habire ona kilo aldırıyorum işte kadın erkek arasındaki bariz farklardan bir örnek

ben diyet yapıyorum mesela..şöyle motive eder beni..:ecrin_bebek:
hadi çıkalımda bi iskender yiyelim..
gel pastaneye gidip kurabiye alalım...
Dondurma yiyelimmi iskelede?
Yarın mangal yakalım..
sabah kahvaltıya xx pastaneye gidelimmi?
(saat 23:00) çerez getirsene yiyelim..
Sabah oluncada kepek ekmeği alır bana..delikafadulden

opuyorumnanaktan

evlendıgımde 55 kılo ıdım.çok problemdlı bır hamılelıgı 110 kılo bıtırdım..ve 82 kılloda geçirdiğim 6 yıl.
eşim kılodan nefret eder.oldukça fit bır görüntüsü oldugu halde 1 kılo alsa hemen rejım yapar.
yedıklerımı lokmalarımı sayardı..
onun yanında sofraya oturmazdım..gururum kırılırdı.
sınır yapardım ve ınadına atıştırmalar sınırle atıştırmalar. daha da kılo alıyordum.
kılom yüzünden benle ılgılenmez olmuştu..
2 sene ye yakın olucak..tüm gıysılerımı kestım.eşortmanlarımla anneme gıttım.2 ay orda kaldım.
yanlız sebze ve balık yedım.
günde 4 saat tempolu yürüdüm
ip atladım
saat 5 den sonra hıç birşey yemedım.
ve 2 ay sonunda 52 kılo ıdım
eşim 2 ay sonra anca benı görebıldıgınde şok olmuştu.
ona kızmıyordum
bana koşu bantıda aldı mekık aletıde dıyetısyenede gönderdi.
hatta akşamları evde yemedı kı bende yemeyeyım dıye.
ama olmuyordu..
2 yıldır kılomu korudum.bu kış bırkaç kılo aldım ama şimdi verıcem onlarıda
yanlız doktora gıttım..metobolızmam bıraz hızlı çalışıyormuş.
eskıden demekkı yavaş çalışıyordu ne yapsam veremıyordum
eşiler önce doktora götürüp kılonun nedenını ögrenmelerı lazım.
6 sene boyunca dıyetısyene daha dogrusu akupunktura göndermek yerıne kılomun neden gıtmedıgını araştırsaydı,ben söylerkende çok yıyorsun derdi ondan kılon derdi.
aslında herkez kadar yerdım.
hatta kılom yüzünden utandıgımdan yemezdım bıle..neyse
bazen eşler iyilik derken kötülük yapıyorlar.
eşim zayıfladıktan sonra sana yenıden aşık oldum dedi
aslında bu söze ben mutlu olmadım.
hanı hastalıkta saglıkta demıştık
ya yaşlılıkta ne olacak
yada bır rahatsızlıkta yıne şişman olursam
oldugumuz gıbı sevmelıler..gözleriyle sevıyor çogu erkek
neden kadınlar kılo aldı dıye erkegı terk ermıyor hıç mesela
ARKADAŞLAR KENDINIZ ıÇıN YAPIN.ZAYIFLIK SAGLIKTIR DOGRU..ÖNCE KILONUZUN NEDENINI ÖGRENIN..HAYATI KAÇIRMAYIN HERŞEYı KILO VERDIKTEN SONRA YAPICAM DIYE DÜŞÜNÜRKEN.
MESELA GıYSı ALMAZDIM TATILE GITMEZDIM ZAYIFLAYICA OLUCAK BUNLAR DERDIM
6 SENEM BOŞ BOŞ GEÇTı
HAYATI KAÇIRMADAN ,KENDINIZE KÜSMEDEN ZAYIFLAYIN..
SAAT 6 DAN SONRA MEYVE BILE YEMEYIN..
VE GÜNDÜZ ALDIGINIZ KALORI YAKTIGINIZDAN AZ OLSUN VERIRSINIZ..
ŞıMDı ZAYIFIM..AMA ŞıŞMANLARI ÇOK IYI ANLIYORUM.ALLAH HEPSıNE ÇOK YARDIM ETSıN..
BIRDE BEN 52 KILOYA DÜŞTÜGÜM HALDE KENDIMI HALA ŞıŞMAN GÖRÜYORDUM.
KENDIMDEN ŞıŞMAN BIRI ıÇıN BILE OMU BENMI ŞıŞMANIZ DERDıM.
EŞıM GÜLERDı
BÖYLE OLMAYIN SAKIN..HERGÜN DE TARTILMAYIN..YERI GELIR GÜNLERCE GR OYNAMAZ..YERI GELIR BIRANDA VERIRSINIZ..VERMEDIGINIZDE REJIMI BOZMAYIN.

evlendıgımde 55 kılo ıdım.çok problemdlı bır hamılelıgı 110 kılo bıtırdım..ve 82 kılloda geçirdiğim 6 yıl.
eşim kılodan nefret eder.oldukça fit bır görüntüsü oldugu halde 1 kılo alsa hemen rejım yapar.
sınır yapardım ve ınadına atıştırmalar sınırle atıştırmalar. daha da kılo alıyordum.
2 sene ye yakın olucak..tüm gıysılerımı kestım.eşortmanlarımla anneme gıttım.2 ay orda kaldım.
ip atladım
ona kızmıyordum
ama olmuyordu..
6 sene boyunca dıyetısyene daha dogrusu akupunktura göndermek yerıne kılomun neden gıtmedıgını araştırsaydı,ben söylerkende çok yıyorsun derdi ondan kılon derdi.
ya yaşlılıkta ne olacak
ARKADAŞLAR KENDINIZ İÇİN YAPIN.ZAYIFLIK SAGLIKTIR DOGRU..ÖNCE KILONUZUN NEDENINI ÖGRENIN..HAYATI KAÇIRMAYIN HERŞEYİ KILO VERDIKTEN SONRA YAPICAM DIYE DÜŞÜNÜRKEN.
MESELA GİYSİ ALMAZDIM TATILE GITMEZDIM ZAYIFLAYICA OLUCAK BUNLAR DERDIM
6 SENEM BOŞ BOŞ GEÇTİ
ŞİMDİ ZAYIFIM..AMA ŞİŞMANLARI ÇOK IYI ANLIYORUM.ALLAH HEPSİNE ÇOK YARDIM ETSİN..
BIRDE BEN 52 KILOYA DÜŞTÜGÜM HALDE KENDIMI HALA ŞİŞMAN GÖRÜYORDUM.
KENDIMDEN ŞİŞMAN BIRI İÇİN BILE OMU BENMI ŞİŞMANIZ DERDİM.
EŞİM GÜLERDİ
BÖYLE OLMAYIN SAKIN..HERGÜN DE TARTILMAYIN..YERI GELIR GÜNLERCE GR OYNAMAZ..YERI GELIR BIRANDA VERIRSINIZ..VERMEDIGINIZDE REJIMI BOZMAYIN.

canım benim bu yazın beni gerçekten çok etkiledi aslında fazla bir kilom yok ama yazdıklarını derinden hissettim......sanki bu durumdaki herkesin duygu ve hallerini özetledin........

az ye,,, boğazını tut...
kalk spor yap der....
bu beni hırlandırır kımıldamam yerimden...
birde üstüne tıka basa yerim :tomato:

benım aşkım bana cok destek oluyor saolsun gunduzlerı yuruyuş yapamadıgım zaman benı gece yürüyüşe götürür kendısı oturur benı koşturur

ip atladım
ona kızmıyordum
ama olmuyordu..
ya yaşlılıkta ne olacak
ARKADAŞLAR KENDINIZ İÇİN YAPIN.ZAYIFLIK SAGLIKTIR DOGRU..ÖNCE KILONUZUN NEDENINI ÖGRENIN..HAYATI KAÇIRMAYIN HERŞEYİ KILO VERDIKTEN SONRA YAPICAM DIYE DÜŞÜNÜRKEN.
MESELA GİYSİ ALMAZDIM TATILE GITMEZDIM ZAYIFLAYICA OLUCAK BUNLAR DERDIM
6 SENEM BOŞ BOŞ GEÇTİ
ŞİMDİ ZAYIFIM..AMA ŞİŞMANLARI ÇOK IYI ANLIYORUM.ALLAH HEPSİNE ÇOK YARDIM ETSİN..
BIRDE BEN 52 KILOYA DÜŞTÜGÜM HALDE KENDIMI HALA ŞİŞMAN GÖRÜYORDUM.
KENDIMDEN ŞİŞMAN BIRI İÇİN BILE OMU BENMI ŞİŞMANIZ DERDİM.
EŞİM GÜLERDİ

cok saol cnm benım yenıden motive olsum motivosyonumu kaybedınce böyle yazılar araıyıp okuyorummm iiii gelii

şöle destekler.....
aman ne yapıcaksın zayıf olupta....-tatlicadiarzu-
ölümlü dünyada sende....
ağzının tadı varken ye canım......
aman şimdi biz börek yerken sen bakıyon hç içime sinmiyo....-tatlicadiarzu-
genemi diyet yapıcaksın Allasen ...
ben seni böle beğeniyorum yaa sen taktın ice hasta olucan düşücen bi yerde
sana bişi olursa biz napıcaz...............
sen takıntılısın bu konuda kendini aynada hep şişman görmeye başladın..:mymeka:
tek sağlığın söz konu olursa diyet yap....:çok üzgünüm:

benimkide böle destekler.. diyet yapmama hep karşı...:a015:.
ama ben kendim için diyet yapıyorum kimse umrum değil hedefe kadar durmak yoook yola devam....
hihoyyythihoyyythihoyyyt

Valla hiç destek olmaz kilo vermeye ihtiyacımın olmadığını söyler daha da kilo almamı ister ne kadar kilo aldırıcı şey varsa karşımda yer bana da ısrar eder ben de dayanamam tabii benim rejim de boşa gider:roflol:

acayip motive eder.kizim sen asla kilo veremessin.diyem bak sana .hele bu yasdan sonra.diyete baslayinca bir hafta sonra sen benle niye yemiyonnn.ye diye inat eder:olmaz:

pek ilgi alanına girmez...

ne zaman diyet yapıcam desem bende senle yapayım der..

canım bişey isterse ya bundan bişey olmaz ye ye der..

yani lafı gelince destek olacak ama hemen unutur..

ama fazla bi kilom yok en fazla 3-5 kilo..belkide ondan..

senin kilon tiroitle ilgili neden kendine eziyet ediyorsun ? yemene bak sen hiç bişey olmaz !!! gibi cümlelerle başlar eğer muvaffak olamazsa akşamları tatlı alır gelir :((
onunla da muvaffak olamazsa hafta sonu için program yapalım da pikniğe gidelim der ....
şimdilik geliştirebildiği takdikler bunlar hepsine bir bahane bularak reddetmeyi başarabiliyorum ama bu durum eşimi daha iyi yöntemler bulmak için çalışmaya teşvik ediyor sanırım

çok yardımcı olur bana sağolsun. hem beni motive eder başaracaksın diye, hem spor yapmadığım zaman tatlı sert ikaz eder. yorgun olduğum günlerde zeytinyağlı yemeklerimi pişirir, bana light ürünler alır. canımın isteyeceği yasak gıdaları kendi de yemez canım istemesin diye.:kedi: canım benimopuyorumnanaktan
bu arada zayıflamayı ben istedim bir kere bile ağzını açıp kilon fazla dememiştir.:kedi:

Valla eşim iyi davranır, yardımcı olur bana ama kilo verecek irade nerede? :) Neyse, fazlalıklarımla da seviyor beni çok şükür.

benimki çok insafsız davranıo...
yok bacaklarının her yanı selülit olmuş... yok sürekli kilo alıosun şiştin kocaman oldu... alt tarafı 4-5 kilo aldım:(((
ama onunla ilk tanıştımda bu halimden 9 kilo daha zayıftım... ozmnda kaburgaların sayılıor die kızıyordu...
şimdi kendisi spor yaparak 11 kilo zayıfladı bana taktı kafayı... bende weremem sanıyordum... ben zayıfladığıma göre herkes zayıflar... spor yap falan dio...
pazar günü yürüyüşe gittik canımı çıkardı tam 1.40dk yürüttü tempolu olarak...
ama kendime geldim ne yalan söyleyim hahahha...

1.zayiflasam da 100kilo oldugumu dusunur ,tartida kendi gozleri ile de gorse,tarti yalnistir mutlaka der.
2.sen bu kilolari kat kat geri alicaksin der.

Back
X