Kilo verınce yüz küçülür mü?

Com çok istiyorum inşallah olur

kız senin vücut kitle endeksin 21.7 ve ideal kilon 64 müş, çok kilo verme bence çok zayıflık güzel gözükmüyor bana kalırsa.

yok, yüzü toplu olanlar yüzden kilo veremiyor tecrübe ile sabit.. tartıda 50 kiloyu gördü bu gözler yüzüm yine tombişti ama öylesi daha güzel inan, ne kırışıklık ne sarkma mis gibi duruyorsun öyle

Kilo verme süreci zorlu ama kilo verdiğini gördükten sonra haz almaya başlıyorsun. Deli gibi spor yapmasan da bir kaç ufak detaya dikkat et. Abur cubur asla yok, ekmeği kes, mümkün olduğunca gazlı içeceklerden içme, tuz ve şekeri azalt. İlk bir kaç gün salınma halini alarak 2-3 kiloyu zaten veriyorsun. Ama diyette bir süre sonra yetersiz kalıyor. Günde yarım saat tempolu yürümelisin ve bol su içmelisin. Ve en geç saat 7'de yemek ye.

Her gün Spor yap. Sporsalonuna yazıl.
Sana bır proğram yazim
Yaklaşık bir ayda bilinçli ve sıkı kalarak 10 Kilo rahat verirsin.
Ben hergün kardio 60 dakika yapıyorum ve hatfada iki gün birer saat Pilates ve Zumba.
Düzenli olarak saunaya girersen yüzünde kandolaşımın hızlandığı için hiç sarkma olmaz

Vallaha ben verdimştim bu kış baya süper ötesi hanım hanımcık olmuştum Burnum bile dikleşmişti ne hikmetse çok hoş oluyor vallaha :)

Yüzdeki kilo gitmez diye söylenenlere aldırma bence.
Ben annemde gördüm en bariz örneğini. :)
Kemikli yüz yapısı mevzu ayrı tabi.

Tatlım ben diyetisyen kontrolünde diyet yapmıştım. 15-20 arası kilo verdim.inşallah yüzümden gitmez dedim önce orası küçüldü :) goguslerde bir beden kadar küçüldü. Spor yapamamistim yürüyüş dışında. Sağlıklı beslenmistim.

Nasıl zormuş! Hiçte değil bedene göre değişir belki ama benim ilk yüzüm sonra göğüslerim zayıflar. Göbeğim hep aynı kalır

ben kilo vermeye başlayınca hemen yüzden ve göbek çevresinden gider bence yapıya göre değişkenlik gösterebilir

vucudunun neresinde yağ varsa onlar gider.
benim yüzümden de gögüslerimden de gitti.
demekki yağ bağlamış oralar, yürüdükçe ve yemeye dikkat ettikçe her yerim küçüldü

ben zayıflayınca mesela giderken yüzden ve popodan gider.
yani yüzden verebilirsin.
1 yılda 13 kg hayal değil ayrıca.
spor salonu hatta zumba öneririm.. hem dans edip hem de iyi kalori yakarsın. diğerleri beni sıkardı ama zumbayı deli gibi her gün yapmak isterdim.netten bir sürü video da bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…