- 31 Temmuz 2015
- 229
- 22
- 27
-
- Konu Sahibi edanur1997
Com çok istiyorum inşallah olurZor değil canım Eğer kilo aldığında yüzünden belli oluyorsa verince de ilk ordan verirsin kesin, kilo verince herkesin yüzünden de gider mutlaka ama miktarı kişinin yapısına bağlı, sen kilo alınca yüzüm şişti diyorsan verince eğey gider yüzünden :)
Sporu şart yada plates 65 ten 52 yeduscem diyom isim valla zorO diyetlerle verilen kilolar hemen geri alınıyor. Diyetisyen şart.
Yok kemikten cok kucuk ama yuzden bikrre aldımı gitmiyor dedilerde ondan
36 beden degilim ama38 hatta 40 çoğu zamankız senin vücut kitle endeksin 21.7 ve ideal kilon 64 müş, çok kilo verme bence çok zayıflık güzel gözükmüyor bana kalırsa.
elma vücut tipi misin?36 beden degilim ama38 hatta 40 çoğu zaman
Gidiyor yüzden merak etme.Yok kemikten cok kucuk ama yuzden bikrre aldımı gitmiyor dedilerde ondan
Ben o 13kiloyu 5-6ayda verdim.verirsin guven kendineAbur cubur cok yıyorum ben.Ev cips dunyasıydı her cesıt var annem cope attı.52 kiloydım tıfıl zayıf bısıydım 13 kilo verilmezki 1 yılda
Yasıma gore bıraz fazlam var 173 172 cıvarıymıs boyum 65.7 kilom bugun olcturdum .annem habire azarladı ben dinlemedım bu hale geldım spora yazılıcam ama yuzum ve goguslerımden cok kilo aldım.Yuzum tekrar versın ıstıyorum ama herkes cok zor dıyor.
Bide onerınız plates mı spor aletlerimi ?
ben kilo vermeye başlayınca hemen yüzden ve göbek çevresinden gider bence yapıya göre değişkenlik gösterebilirYasıma gore bıraz fazlam var 173 172 cıvarıymıs boyum 65.7 kilom bugun olcturdum .annem habire azarladı ben dinlemedım bu hale geldım spora yazılıcam ama yuzum ve goguslerımden cok kilo aldım.Yuzum tekrar versın ıstıyorum ama herkes cok zor dıyor.
Bide onerınız plates mı spor aletlerimi ?