- 31 Temmuz 2015
- 229
- 22
- 27
-
- Konu Sahibi edanur1997
Abur cubur cok yıyorum ben.Ev cips dunyasıydı her cesıt var annem cope attı.52 kiloydım tıfıl zayıf bısıydım 13 kilo verilmezki 1 yıldadogru plates yaparsan gunluk yurursen abır cuburu kesersen superötesı olursun
cene gıdıkdan gıder yanaklar hafıf suzulur
yuzun dırek kuculmez
65 kiloyum fazla bıraz 36 beden uzak bana yıllardırEger fotodaki sensen masallah cok guzelsin. Yuzunden kilo verirsem güzelliğini kaybedebilirsin.. bence hic verme..
Hıc doritos olur mu o ama haklısın zararlı bide tatlı hastalıgum yok kalcanın ksı yokken bu mideyle kim kardashian kalcası yaptım nerdeyse kilo vermek zor geliyor bna cok .Ama yapcak bısıy yok katlancam2 yılda 13 kılo verırsın
vucudunu esnetır sıkılastırırsın
abur cubur cok zarar yahu :)
cıpsını evde kendın yap
rende de patatesı rendele yıka süz
baharatını ıstedıgın gıbı yap karıstır
yaglı kagıtla fırına sur
al sana saglıklı cıps :)
Yok kemikten cok kucuk ama yuzden bikrre aldımı gitmiyor dedilerde ondanKemikten büyükse küçülmez kilodansa haliyle evet..
Genelde uzun yüzlülerde cok cYasıma gore bıraz fazlam var 173 172 cıvarıymıs boyum 65.7 kilom bugun olcturdum .annem habire azarladı ben dinlemedım bu hale geldım spora yazılıcam ama yuzum ve goguslerımden cok kilo aldım.Yuzum tekrar versın ıstıyorum ama herkes cok zor dıyor.
Bide onerınız plates mı spor aletlerimi ?
Genelde uzun yüzlulerde cökme oluyor yuvarlak kemikli olanlarda olmuyor zayiflik ben hep oyle gördümYasıma gore bıraz fazlam var 173 172 cıvarıymıs boyum 65.7 kilom bugun olcturdum .annem habire azarladı ben dinlemedım bu hale geldım spora yazılıcam ama yuzum ve goguslerımden cok kilo aldım.Yuzum tekrar versın ıstıyorum ama herkes cok zor dıyor.
Bide onerınız plates mı spor aletlerimi ?
Isveç diyeti yapmaya kalkmistimcok fenaydi beceremedim bileBenim ilk yüzden gider :) hem yaşınız genç metabolizmanız hızlı 13 kilo 5-6 ayda rahatça verilir. Ama önce diyetisyene gidip tahlil yaptırın. Şok diyetler falan yapmayın. Önce sağlık.
Proteinden kısmayı becerebilsem kurban bayramı benim zamanim ya az kaldıAma proteinden falan kısma bence, bu sefer sarkıyor yüz Allah muhafaza
Isveç diyeti yapmaya kalkmistimcok fenaydi beceremedim bile