Kilo veremiyorum:(

Hayatguzelmis

Önce hayaller ölür sonra insan...
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
317
122
18
Arkadaslar benim sorunum kilomla evlendigimde 45 kiloydum simdi oldum 72 kilo.Sporada gidiyordum son zamana kadar 1 senede sadece 5 kilo verebildim.Calıstıgımdan dolayı günde sadece 2 sefer yemek yiyebiliyorum.İşiö geregi sürekli hareket halindeyim son zamana kadar haftanın 5 günü 1.5 saat spor salonunda spor yapıyordum.bu ara işimin yogunlugundan spora gidemiiyorum.Bidahaki hafta gene başlıcam spora baska ne yapmamı tavsiye edersiniz?Bir hastalıgım yok ama d vitamini,b12 ve demir eksikligim var bunun için dönem dönem ilaç kullanıyorum.

Kan değerlerinde sorun varmış işte daha ne olsun ? İlaçlarını düzenli kullan ,depoları doldur :) vücut her gelen yiyeceğe açım diyip saldırmasın ve yağ olarak depolamasın :)

D ve B12 vitamini direk kilo vermeye engel değil ama aclik kan şekeri ve insülin değerlerine baktır derim belki insülin direncin olabilir .insülin direncide kilo vermeyi çok zorlaştırıyor .

Öğün sayın çok az. Onu arttırman lazım. Muhtemelen farkında olmadan çok yiyorsun. Veya uzun süre açlığın ardından vücut yediklerini direk depolama koduna geçiyor

Bende spora başlamadan önce 61 dim başladım 62.50 oldum nasıl oluyor anlamiorm spordan önce 1.50 kilo daha azdim. Benmde senin gbi demir eksklgim falan var + çinko , d vtamni bikac bişey dha vardı ama hatrlamiorm ilaclarni hiç kullanmdm kilo yapar die :/

diyetisyene gidiyor musunuz metabolizma yaşınıza baktirin bi ben 24 yaşındayım metobolizma yaşım 29 çıktı metabolizmamı şaşırtıp hızlandırmaya çalışıyoruz b12 ve demir benim de düşük ama ben ne zaman diyete başlasam b12 im ve d vitamin düzeliyor çünkü bol yeşillik fındık ceviz yumurta bunlar iyi geliyor bunlar Birde kabızlık varsa çözmeniz lazım

Pcos um var. Diyetisyene gittiğim halde zorlanıyorum kilo vermede. Direniyor vücudum. Yavaş oluyor ama oluyor. Önce bir dahiliye uzmanına, onun yönlendirmesiyle diyetisyene gidin. Ben uzman desteği olmadan sağlıklı kilo veremiyorum. Sizin vücudunuzda böyledir belki.

Arkadaslar benim sorunum kilomla evlendigimde 45 kiloydum simdi oldum 72 kilo.Sporada gidiyordum son zamana kadar 1 senede sadece 5 kilo verebildim.Calıstıgımdan dolayı günde sadece 2 sefer yemek yiyebiliyorum.İşiö geregi sürekli hareket halindeyim son zamana kadar haftanın 5 günü 1.5 saat spor salonunda spor yapıyordum.bu ara işimin yogunlugundan spora gidemiiyorum.Bidahaki hafta gene başlıcam spora baska ne yapmamı tavsiye edersiniz?Bir hastalıgım yok ama d vitamini,b12 ve demir eksikligim var bunun için dönem dönem ilaç kullanıyorum.
Kansizlik ve d vitamini eksikliği kilo yapar ve kilo verilmiş engeller...

Önce kansızlık ve d vitamini eksikliği için ilaç kullanın

Pcos um var. Diyetisyene gittiğim halde zorlanıyorum kilo vermede. Direniyor vücudum. Yavaş oluyor ama oluyor. Önce bir dahiliye uzmanına, onun yönlendirmesiyle diyetisyene gidin. Ben uzman desteği olmadan sağlıklı kilo veremiyorum. Sizin vücudunuzda böyledir belki.
bende polikistik overim :(

diyetisyene gidiyor musunuz metabolizma yaşınıza baktirin bi ben 24 yaşındayım metobolizma yaşım 29 çıktı metabolizmamı şaşırtıp hızlandırmaya çalışıyoruz b12 ve demir benim de düşük ama ben ne zaman diyete başlasam b12 im ve d vitamin düzeliyor çünkü bol yeşillik fındık ceviz yumurta bunlar iyi geliyor bunlar Birde kabızlık varsa çözmeniz lazım
Diyetisyenede gittim metobolizmam yavas calısıyormus.Hergün 30 dk yürüyüs ve 6 ögün önerdi azar azar.Ama zamanım yok 6 ögün yemek yemege.Tiroidimde bisey cıkmıyo insülin direncimde yok anlamıyorum ya kilo vermek neden bukadar zor.Gecen spor salonunda özel tartı vardı yagı falan gösteren onda tartıldım metobolizma yasım 40 cıktı:KK57::KK34:

Diyetisyenede gittim metobolizmam yavas calısıyormus.Hergün 30 dk yürüyüs ve 6 ögün önerdi azar azar.Ama zamanım yok 6 ögün yemek yemege.Tiroidimde bisey cıkmıyo insülin direncimde yok anlamıyorum ya kilo vermek neden bukadar zor.Gecen spor salonunda özel tartı vardı yagı falan gösteren onda tartıldım metobolizma yasım 40 cıktı:KK57::KK34:
Masa başı mı çalışıyorsunuz

Bana tek kg yapan şey şeker,tatlı vbz...hamur işi yağlı şeyler filan asla kg yapmıyor sadece şekerli tatlı şeyler varmı benim gibi olan :) ? Merak ettim çünkü cildim için şekeri kestiğim Zaman çirkinlik derecesinde zayıflıyorum makarna pirinç tüketsemde alamıyorum

Metabolizma 40 çıkıpta insülin direnci olmaması tuhaf değilmi ....

yazdığın her 2 vitamin eksikliğide kilo verememe sebebidir...

Metabolizma hizlandirici yiyeceklere hakim misiniz?

Back
X