- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
sizde de mi var tsh ben de de var ben 1 sene icinde tam 7 kilo aldimBende tsh yüksekliği var ilaç kullanıyorum 55 idim 64 oldum. Bende vermek istiyorum da bi türlü yapamıyorum
hayir henuz gidemedim yasadigim yerde guzel bir tane yok isini iyi yapan buluyum gidicemDiyetisyene gittiniz mi? Size uygun bir liste yapardı.
size cevap vermeyecegimBdvyi biraksaniz ise yarar mi acaba? Ota çöpe konu acilmaz ki
diyet grubu mu varmis burdaBuradaki diyet gruplarına katıl.
Ben adet düzensizliğim için gittiğimde öğrendim 5in üstündeydi. Bende 8 9 kilo aldım ya. Şuan ilaç kullandığım için düşürduk hala kullanıyorum da kilo kaldısizde de mi var tsh ben de de var ben 1 sene icinde tam 7 kilo aldim
Evet gruplar hatta kendi aralarında da yarışıyor.diyet grubu mu varmis burda
benim degerimde 7 ydi ben de rutin kan testi icin gitmistim o zaman ogrendimBen adet düzensizliğim için gittiğimde öğrendim 5in üstündeydi. Bende 8 9 kilo aldım ya. Şuan ilaç kullandığım için düşürduk hala kullanıyorum da kilo kaldı
Ilaç kullanıyo musun düştü mübenim degerimde 7 ydi ben de rutin kan testi icin gitmistim o zaman ogrendim
kk zayiflama takimina nasil giriyoruzIstedigin zaman kilo verirsin ama istedigin zaman.
KK Zayiflama takimlari var. Yeterince aktif olursan verilmeyecek kilo yok.
vermedi yasim kucuk oldugu icinIlaç kullanıyo musun düştü mü
Yaş kac canm.vermedi yasim kucuk oldugu icin
tesekkurlerEvet gruplar hatta kendi aralarında da yarışıyor.oynakbasi34 danış istersen.
17 imden gun alicamYaş kac canm.
kk zayiflama takimina nasil giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?