- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
Eki Görüntüle 1176616 kiloluyum ama kaç kilo gösteriyorum acaba çok merak ediyorum :)
Kaç kilosun canım???
74düm 5 gündür yürüyüş yapıyorum aksam 9dan 11e kadar 72ye düştüm
Eki Görüntüle 1176616 kiloluyum ama kaç kilo gösteriyorum acaba çok merak ediyorum :)
Eki Görüntüle 1187687 Eki Görüntüle 1187688
İkisi arasında 12 kg fark var, daha vermek istediğim bi 10 kilo daha var o yüzden kendi topiğimi açmak istemedim şimdiden, umarım sizi motive eder.
Eki Görüntüle 1187687 Eki Görüntüle 1187688
İkisi arasında 12 kg fark var, daha vermek istediğim bi 10 kilo daha var o yüzden kendi topiğimi açmak istemedim şimdiden, umarım sizi motive eder.
Merhabaaa
Bu da benden 13 kilo before aftırı
Başlangıç kilom 80
Şimdiki kilo 67
İsterseniz günlüğüme uğrayıp nasıl zayıfladığımı ve fotoğraflı menülerimi görebilirsiniz.
Bayanlar zor değil, sadece karar verin. Ben verdim dahada vericem inşallah. Darısı başınıza
Eki Görüntüle 1189327
Merhabaaa
Bu da benden 13 kilo before aftırı
Başlangıç kilom 80
Şimdiki kilo 67
İsterseniz günlüğüme uğrayıp nasıl zayıfladığımı ve fotoğraflı menülerimi görebilirsiniz.
Bayanlar zor değil, sadece karar verin. Ben verdim dahada vericem inşallah. Darısı başınıza
Eki Görüntüle 1189327
tebrik ederim ne kadar zamanda ve nasıl verdiniz ? boyunuz ve şuanki kilonuz kaç :)
merhaba ben de aranıza yeni katıldım derdim kilo tabiki yeni evliyim eşim de kilolarımdan ne yazık ki şikayetçi..evlilik arifesinde 10 kilo kadar verdim ama ideal kiloma ne yazık ki ulaşamadım henüz şuan 84 kiloyum kilo veren arkadaşlardan destek bekliyorum. evlenirken eşimin ailesinden çok olumsuz tepkiler aldım onların ağzını kapamak istiyorum mors olsunlar ...ay bu kilolu kızla mı evleniyor yeğenimiz diye ortalığı karıştırdılar....yardım arkadaşlar neler öneriyorsunuz ramazan da hayırlısıyla bitiyor diyete başlayacam spor da şart sporsuz olmuyor...
Canm kafaya koyup vereceksin kilolarını başka yolu yok ... ama verirsin bende 79 idim şuanda 69 um senden 5 kilo azdim istersen gidiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?